Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
**** se meni za tu vasu kako je zovete milogoriju,stavio tekst i link aj sad kazite da nije istina
Pa kad je tako, sto onda otvaras svaki drugi dan po jednu temu o Crnoj Gori?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
**** se meni za tu vasu kako je zovete milogoriju,stavio tekst i link aj sad kazite da nije istina
Pa kad je tako, sto onda otvaras svaki drugi dan po jednu temu o Crnoj Gori?
ja pitam jel ovo istina sto pise ili ne
Pa nije valjda Milo sam glasao na referendumu, ajde 10-15% manjina, al sta cemo sa onih 40-tak posta crnogoraca (bivsih srba) sto su glasali za nezavisnost!
Колико година мира мисле да су купили браћа македонци и црногорци признањем независног Косова!
Колико година мира мисле да су купили браћа македонци и црногорци признањем независног Косова!
ja pitam jel ovo istina sto pise ili ne
Tih 40% je taman toliko koliko ima LDP glasaca
Ne salim se u svakom zitu ima kukolja .
Ti to mozda nemozes da shvatis ali ja sam u stalnom dodiru sa njima i ne izgleda mi to toliko crno, zabrinjava me samo neznanje mladih ljudi koji mi pricaju kako je to nekada bilo isto ali sad kad postoji Crna Gora oni vise nemogu da bidu Srbi vec Crnogorci .
Ali proci ce ih valjda posle puberteta
Pogledaj onaj klip koji ti postavih gore???
Eto tako ce proc svako ko pokusa da digne ruku na CG...
Tih 40% je taman toliko koliko ima LDP glasaca
Ne salim se u svakom zitu ima kukolja .
Ti to mozda nemozes da shvatis ali ja sam u stalnom dodiru sa njima i ne izgleda mi to toliko crno, zabrinjava me samo neznanje mladih ljudi koji mi pricaju kako je to nekada bilo isto ali sad kad postoji Crna Gora oni vise nemogu da bidu Srbi vec Crnogorci .
Ali proci ce ih valjda posle puberteta
Smao se ti zezaj posle ja trebam da ti cuvam kucu
Pogledaj onaj klip koji ti postavih gore???
Eto tako ce proc svako ko pokusa da digne ruku na CG...
Vi se kunete u bracu Ruse u ruske korijene a nas cerate da budemo Srbi...
Sto bi pokojni Markovac rek'o "rokaj, snimaj"
Никад они Срби више бити неће! - живи били па видели!
Можда се сете кад шошони буду тражили "свој део" - али после ..... нема кајања.
Vise od 70% naroda je proti nezavisnosti .
Jedino sto su kupili je jos nekoliko godina na slobodi Mila Djukanovica koji se ulizuje Evropi da ga nebi dirali zbog sverca cigaretama.
Vi se kunete u bracu Ruse u ruske korijene a nas cerate da budemo Srbi...
Sto bi pokojni Markovac rek'o "rokaj, snimaj"
Ti ni svoji nijesi umio da sacuvas...
Tesko onom kog Srbija brani...
ma jeste da posle j... nema kajanja ali moramo da shvatimo da je i deo naroda obmanut nekom tzv. nacijom Crnogorskom .
A onaj ko je Srbin nemoze da bude nista drugo osim Srbin , moze samo da sebe zove drugacije ali je cinjenica cinjenica i nema tu sta da se prica .
Покушавало се и у Србији тако, али не вреди - много за.јебан народ!
Idi odspavaj neku turu , nijedan znacajan politicar to nije rekao
U vrijeme najveceg sverca cigareta, penzije i plate u Crnoj Gori su bile vise nego REDOVNE i isplacivane su u dojce Marundzama!!! U isto to vrijeme u Srbiji su kasnile po pola godine... Ako je svercovao treba da odgovara za to, cinjenica je da je obezbijedio sve moguce potomke, ali je i cinjenica da narod, U TO VRIJEME, nije osjetio krizu! I hvala mu na tome. Zbilja - okrenite se vi malo sebi i svojim problemima, a ostavite Crnu Goru da se sama bori sa svojim...
U vrijeme najveceg sverca cigareta, penzije i plate u Crnoj Gori su bile vise nego REDOVNE i isplacivane su u dojce Marundzama!!! U isto to vrijeme u Srbiji su kasnile po pola godine... Ako je svercovao treba da odgovara za to, cinjenica je da je obezbijedio sve moguce potomke, ali je i cinjenica da narod, U TO VRIJEME, nije osjetio krizu! I hvala mu na tome. Zbilja - okrenite se vi malo sebi i svojim problemima, a ostavite Crnu Goru da se sama bori sa svojim...
Ja i nisam rekao da nije lepo to sto je radio , ali cinjenica je da se zbog toga sada guzi pred Evropom.
A te vase puste zelje da vas ostavimo na miru nikda se nece ostvariti Crna Gora pripada Srbima i tebi koji si poreklom Srbin
Idi odspavaj neku turu , nijedan znacajan politicar to nije rekao