- Poruka
- 54.864
pazi ga ovaj milogorijanac,da ostavimo cg na miru a on po ceo dan visi na Srpskom forumu
Pusti dete nek' se igra
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi ga ovaj milogorijanac,da ostavimo cg na miru a on po ceo dan visi na Srpskom forumu
Vi im ukinuli autonomiju mi im dali opstinu, vi im zabranili skolovanje na albanskom jeziku mi im otvorili fakultet... Nije ni cudo sto nijesu htjeli sa vama Boga mi...
Ja i nisam rekao da nije lepo to sto je radio , ali cinjenica je da se zbog toga sada guzi pred Evropom.
A te vase puste zelje da vas ostavimo na miru nikda se nece ostvariti Crna Gora pripada Srbima i tebi koji si poreklom Srbin
Ако ти тако мислиш ок, али чини ми се да си млад.
To je vise metaforicno rekao .
Vi im ukinuli autonomiju mi im dali opstinu, vi im zabranili skolovanje na albanskom jeziku mi im otvorili fakultet... Nije ni cudo sto nijesu htjeli sa vama Boga mi...
To je vise metaforicno rekao .
Dace i oni vama..al' po glavi
Btw, smeli su da se skoluju na albanskom jeziku, na fakultetu u Pristini.
Tako je metaforicno pricao i za stvaranje Velike Srbije
Uostalom, veliki broj ljudi u Srbiji se i primio na tu pricu.
1979...
A aj fakultet je bio smjesten u podrumu privatne kuce na Suncevom brijegu zar ne...
Nije tacno, ali uopste
A aj fakultet je bio smjesten u podrumu privatne kuce na Suncevom brijegu zar ne...
Ок, релативно. Имали су они све, полицију, суд, књиге су штампали у Тирани, цела бивша земља је издвајала за њих јер су неразвијени, али не, они су хтели још. 1981 није било ни Слобе ни укидања аутономије...
1981 sto su htjeli nijesu dobili... Sve sto su htjeli dobili su za vrijeme Sloba i Sekija...
Pusti dete nek' se igra
1981 sto su htjeli nijesu dobili... Sve sto su htjeli dobili su za vrijeme Sloba i Sekija...
Jel' mogu da se poigram sa tobom???
Pa sto su se onda bunili '81? Nije bilo ni Slobodana ni Seselja.
Pa sto su se onda bunili '81? Nije bilo ni Slobodana ni Seselja.
Ао ти мислиш да ће Шошони одустати од пројекта велике Шошоније зато што су до били општину Тузи, могу ти рећи само једно - СРЕЋНО!