- Poruka
- 2.922
нека иду у три лепе,баш фино што су се одвојили,да се решимо отпада више,оно што вреди остаће срби,остало-шкарт

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hrvatski konzorcij gradi autoput u Crnoj Gori vrijedan 2.77 mlijardi eura. Autocesta ce spajat sjever i jug zemlje i bit ce crnogorska žila kucabica.
Još malo i doći će autoput do dubrovnika i napokon ce se spojit Hrvatska i Crvena Hrvatska
Povezivanje je za sada samo infrastrukturno, ali doće maca na vratanca
Autoput financiraju najvecim dijelom HR banke, a manjim dijelom vlada CG.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/3304859/index.do
Šta kažete vi na to?![]()
Hrvatski konzorcij gradi autoput u Crnoj Gori vrijedan 2.77 mlijardi eura. Autocesta ce spajat sjever i jug zemlje i bit ce crnogorska žila kucabica.
Još malo i doći će autoput do dubrovnika i napokon ce se spojit Hrvatska i Crvena Hrvatska
Ovo nije pdf srpska politika
Da smo najjeftinija radna snaga,standard bi nam bio najnizi,ali posto nije nizi od vaseg to ne odgovara istini,a to svi dobro znamo,cista provokacija.
Tebi su licno siptari blizi,a srbi su ti neprijatelji.
Da je lepo biti gorac ne bi vas bilo 300 000![]()

ono sto je najzanimljivije u celoj prici jeste da ce autoput finansirati hrvatske banke, sto znaci bice u hrvatskom vlasnistvu - vecinski
crna gora je suvise mala da bi mogla opstati kao drzava. progutace ih neko od suseda. da li ce to biti hrvati ili siptari - videcemo. znam da nisu hteli da to budu srbi.

Pljuvaca na svoju proslost i svoje korene.
Titula ljigavaca kojima su komunisti izmislili nacionalnost, ljudi koji su prodali svoju istoriju, veru, obraz, cast, cojstvo za saku siptraskih narko dolara.
Ал` их овај најеба! Јашта ако си, нека знају.

Srpska loza iz Crne Gore od pamtiveka.Ada oci nam je otvorio, prosvjetitelj nas posrbljeni.![]()

Srpska loza iz Crne Gore od pamtiveka.
Ja bar znem i ko sam i sta sam i gde su mi koreni. ja sam ono sto su mi bili i deda, pradeda, cukundeda...za razliku od tebe. Ja sam svoj srpski obraz sacuvao i nisam se prodao za razliku od tebe.
Meni za razliku od tebe nisu bili potrebni komunisti da mi kazu ko sam![]()
Interesanto...
Zamisli da su se i meni i cukundjed i paradjed i djed i otac pa sad i ja bili Cronogorci, nikako Srbi.
Uzmi malo istoriju i pogledaj kako su se izjasnjavale tri dinastije koje su vladale prije Petrovica.
![]()
, idite na Istoriju pa se tamo bavite tim budalastinama koga boli dupe kako su se izjasnjavali davno pokojni nepismeni ovcoyebci u nekim zabacenim kamenjarskim vukojebina pre 200 godina, idite na Istoriju pa se tamo bavite tim budalastinama
![]()

...Ne možeš to tako.
Balšići su bili srednjovjekovna srpska dinastija, koja je vladala srpskom Zetom od 1360. godine do 1421. godine.