s_O_k_O
Iskusan
- Poruka
- 5.042
Djordje Vukadinović je sve lijepo objasnio da se očekuje pobjeda opozicije.ili ce pak glasati za DPS jer Djedo ne moze da ih zamjeti !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djordje Vukadinović je sve lijepo objasnio da se očekuje pobjeda opozicije.ili ce pak glasati za DPS jer Djedo ne moze da ih zamjeti !
vazi, ako kaze Vukadinovic sigurno ce biti tako
Еди Рама и Мило ЂукановићNišta nije nemoguće ali nije realno da se ostvari takav scenario.možda bude iznenađenja...posle izbora, neka od opozicionih stranaka uđe u koaliciju sa đukanovićem
Pogodio je rezultate nedavnih parlamentarnih izbora u Srbiji.
nije realno, ni da đukanović vlada tri decenije...u svakom slučaju, Amerikanci daće poslednju reč...a biće smejurije, kada aleksandar vučić čestita đukanoviću pobedu...naravno i milorad dodik...mada, lično bih voleo da đukanović i banda dožive katastrofalan porazNišta nije nemoguće ali nije realno da se ostvari takav scenario.
Ne dragi moj. Kod mene to ide binarno. Ja sam Srbin. Prosto i jednostavno - Srbin. Ni manje ni više. Samo Srbin.
A Soko i njemu slični su Srbi po potrebi kad im dosadi režim npr.
A vi samo nastavite da se bagatelisete srpstvom pa ćete sutra imati nove “crnogorce”
nije realno, ni da đukanović vlada tri decenije...u svakom slučaju, Amerikanci daće poslednju reč...a biće smejurije, kada aleksandar vučić čestita đukanoviću pobedu...naravno i milorad dodik...mada, lično bih voleo da đukanović i banda dožive katastrofalan poraz
biće zanimljivo...očekujem razne kombinacije posle izboranece cestitati Mili nego Dusku Markovicu. on sada vodi Milovu bandu
(ps gde su sada oni seratori koji su pricali kako treba pruziti ruku markovicu i izazvati tako rascep u DPS, kao on je malo meksi i slicne gluposti)
Bas me interesuje oce li Dritan odoleti kad sevnu evrovi ?