Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da u Srbiji ne postoji opozicija ali da bi se brzo formirala kad bi došlo do promjena u Crnoj Gori.
Kod Dejana Petra Zlatanovića u emisiji prelistavanju štampe na Centar yt kanalu govorio je Dejan Petrović da se sprema osnivanje velikog opozicionog pokreta sa poznatim ličnostima ali da o tome ne može još da govori.
delimicno si u pravu..ova milova srpska opozicija u srbiji nista ne uradi ostade vucic pa je pametnije postaviti djedu inka..sto jes jes ume mozak da opera..

Milo-Aksentije, Mile Laki i AV kao mladi Mirko.

1598631141536.jpeg

Ja zivim u Srbiji a malo i strepim.
Hoce li Milo sa Albancima Hrvatima i nekim jos ugasiti postojanje (unutar nezavisne) Crne Gore i napraviti je Makedonijom , drzavom u kojoj ce dogledno i Makedonci biti manjina.
Da vise nikad sami ne mogu imati vast i drzavu .
.....................................................................................................................................................................................
Nek uzmu u pamet ovo dole i Srbi i oni koji sebe nazivaju Crnogorcima , da zajedno budu blize vezani za Srbiju ,
i da postuju zajednicku postojecu SPC ., tako ce se sacuvati i narod i drzava. CG.

Ja sam neizmerno srecan,sto je Crna Gora,pod mudrim rukovodstvom Gospodina Mila Djukanovica,izvojevala svoju slobodnu drzavu.Crna Gora je izgubila
svoju drzavnost,nepriznata kao nacija,izgubila svoju Crkvu,1918 godine,kada je Kralj Petar I Karadjordjevic ukinuo njenu drzavnost.Crnogorci su morali
da se izjasnjavaju kao Srbi,jer im je dekretom,ukinuta Crnogorska nacija. Smatram da je G.Djukanovic,postao zaista Otac novo priznate drzave.
Sto se tice pretstojecih izbora,siguran sam,da ce crnogorci znati,da izdvoje zito od kukolja,i da ce stranka na vlasti,odneti ubedljivu pobedu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back