s_O_k_O
Iskusan
- Poruka
- 5.042
Možda formira Vladu u sjenci.Milo ce opet da formira vladu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda formira Vladu u sjenci.Milo ce opet da formira vladu.
Cenzus je 3%.Milačić teško da bi ikada samostalno došao do skupštine i prešao cenzus. Ovako mu mesto poslanika zagarantovano.
Dritan ti je najvjerovatnije novi predsjednik Vlade Crne Gore.Bas me interesuje oce li Dritan odoleti kad sevnu evrovi ?
Šta je cilj spamovanja foruma sa ovim Anti Milo histerijom ?!
Koga briga za koga su pjevači i pjevačice. Oni su nebitni u ovoj priči o izborima u Crnoj Gori.Čekamo petak ili subotu još da se oglase Boro Čorbo, Bane Sokak ,Ceca,Oliver Mandić i Neša Galija sa zajedničkim prigodnim muzičkim objašnjenjem za koga treba glasati u nedelju . Ustvari Ceca je namazana kad su takve stvari u pitanju i u dobrim odnosima sa Milom tako da verovatno neće igrati za gubitnički klub ,eto umesto nje može Baka Prase ili neka tako IDJ video zvezda koju vole i mladi ,MC Stojan i Jala Brat ne daju svetinje !!
Ne znam da li si pogledao video sa Srđanom Nogom na srbin.info kanalu gdje govori baš o tome da Vučić čeka da vidi šta će da se desi na izborima u CG i kako će da prođe njegov prijatelj i poslovni saradnik Milo Đukanović.Biće fora ako i Crna Gora dobije novu vladu pre Srbije kao i Hrvatska, Severna Makedonija. Fazon ovi imali izbore posle a napravili vlade pre.
Тај што га вређа је аутошовиниста-сорошоид.Ne znam čemu potreba da se vrijeđa čovjek za koje ni režim ne može da nađe loše riječi i djela.
Dritan ti je najvjerovatnije novi predsjednik Vlade Crne Gore.
Da svakako. Samo reci Milove ili ove opozicione ?
Ne znam čemu potreba da se vrijeđa čovjek za koje ni režim ne može da nađe loše riječi i djela.
Djoka Vlah kaže SDP opozicija haha. Daj bre Djole pročešljaj malo izjave te stranke. Pa veći su Milo od Mila. Nešto kao SPAS kod nas.
Vukadinović za Srbin.info: Po poslednjim podacima predizbornih anketa u CG pobeđuje ...
Đorđe Vukadinović je predstavio rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnjenja u Crnoj Gori, po kojem dve najveće opozicione partije imaju osam do deset odsto podrške više od vladajućeg DPS-a. - Ako ne bude mahinacija, koje su plašim se sasvim moguće, Milo Đukanović od ponedeljka ide u opoziciju. Nadam se i da će strane ambasade upozoriti Đukanovića da prizna poraz. Kada je reč o mahinacijama, one su moguće sa opozicionom SD bliskoj režimu, koju bi Milo mogao da pokuša da prebaci preko cenzusa. Ključnu ulogu mogla bi da ima opoziciona Ura - kaže Vukadinović. СРБИН.инфо
Djoka Vlah kaže SDP opozicija haha. Daj bre Djole pročešljaj malo izjave te stranke. Pa veći su Milo od Mila. Nešto kao SPAS kod nas.
Glasanje je tajno, nije javno i zato se očekuje da će mnogi da glasaju opoziciju.Dakle da utvrdimo: svi ovi sto glasaju za Mila koji ih je i uhlebio sada mnogi od njih će reci NE.
Idemo sad ive druge da dovedemo pa d nas sve bače na biro ?
To dakle tvrde milorusiteljifili ?
Glasanje je tajno, nije javno i zato se očekuje da će mnogi da glasaju opoziciju.