s_O_k_O
Iskusan
- Poruka
- 5.042
DK i Svetozar Marović. Razgovor #12. Marović o zakonu o vjeroispovesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenio si uslove jer si lažljiv, sad samo tražiš izgovore.puko je tvoj po Inka a ne ja ~
kad sam postavio uslove konkursa nisam ni mogao pretpostaviti da ce jedan mator covek i uz to VELIKOdostojnik biti u stanju da se tako sprda i takve gluposti izvaljuje i da kaze ja sam i Srbin ali ja sam i Inka ! Zato, da bih sacuvao zdrav razum i sprečio sprdanje sa našim narodnim imenom morao sam da uvedem i dodatak da on treba da kaže Ja sam Srbin. (Tačka) beza ali, i onda možda
Jer sa budalama ne možeš drugacije
Sa vama krvatima?Milo ce opet da formira vladu.
Pa da, sa Hrvatima , Albancima ,Muslimanima ,a pre svega sa vikend Srbima ,kao i do sada .Sa vama krvatima?
Damnjan u Beogradu sprema feštu u subotu.Pa da, sa Hrvatima , Albancima ,Muslimanima ,a pre svega sa vikend Srbima ,kao i do sada .
Ne znam samo da li je tragična ili komična činjenica da će novi mandat Milu za jubiralni Brozovski mandat od 35 godina na vlasti ovog puta zapečatiti Srbija , odnosno najjalovija i najjadnija grupa na ovim prostorima tzv. Srpski Nacionalini Radnici iz Beograda .
Kriminalno dikatorski režim M.Đ. je dostigao svoje najniže grane ,ušao u totalno opskurnu i degenerisanu fazu svog oblika i bio je pred konačnim porazom i odbacivanjem gradjana ,al onda stiže vetar u ledja iz Beograda.
Naime
Čekamo petak ili subotu još da se oglase Boro Čorbo, Bane Sokak ,Ceca,Oliver Mandić i Neša Galija sa zajedničkim prigodnim muzičkim objašnjenjem za koga treba glasati u nedelju . Ustvari Ceca je namazana kad su takve stvari u pitanju i u dobrim odnosima sa Milom tako da verovatno neće igrati za gubitnički klub ,eto umesto nje može Baka Prase ili neka tako IDJ video zvezda koju vole i mladi ,MC Stojan i Jala Brat ne daju svetinje !!Damnjan u Beogradu sprema feštu u subotu.
Kada napišeš Crnogorac to je nacija a crnogorac je geografsko poreklo...
Milačić ima dosta pristalica i simpatizera u CG.Milacic ne moze doneti vise od 3% u najboljem slucaju.
Ne znam čemu potreba da se vrijeđa čovjek za koje ni režim ne može da nađe loše riječi i djela.Ovaj Krivokapić je lud !
Milačić teško da bi ikada samostalno došao do skupštine i prešao cenzus. Ovako mu mesto poslanika zagarantovano.Milačić ima dosta pristalica i simpatizera u CG.
Možda je napravio grešku što je raskinuo saradnju sa svojim kumom Vladislavom Dajkovićem koji je isto popularan u Crnoj Gori i na poziv Krivokapića pridružio se izbornom štabu koalicije za budućnost Crne Gore. Za one koji ne znaju Vladislav Dajković je nekad bio potpredsjednik stranke Prava Crna Gora.