Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
puko je tvoj po Inka a ne ja ~

kad sam postavio uslove konkursa nisam ni mogao pretpostaviti da ce jedan mator covek i uz to VELIKOdostojnik biti u stanju da se tako sprda i takve gluposti izvaljuje i da kaze ja sam i Srbin ali ja sam i Inka ! Zato, da bih sacuvao zdrav razum i sprečio sprdanje sa našim narodnim imenom morao sam da uvedem i dodatak da on treba da kaže Ja sam Srbin. (Tačka) beza ali, i onda možda

Jer sa budalama ne možeš drugacije
Promenio si uslove jer si lažljiv, sad samo tražiš izgovore.

Sa vama krvatima?
Pa da, sa Hrvatima , Albancima ,Muslimanima ,a pre svega sa vikend Srbima ,kao i do sada .
Ne znam samo da li je tragična ili komična činjenica da će novi mandat Milu , jubiralni Brozovski od 35 godina na vlasti ovog puta zapečatiti Srbija , odnosno najjalovija i najjadnija grupa na ovim prostorima tzv. Srpski Nacionalni Radnici iz Beograda .
Kriminalno dikatorski režim M.Đ. je dostigao svoje najniže grane ,ušao u totalno opskurnu i degenerisanu fazu svog oblika i bio je pred vrlo izglednom porazom i odbacivanjem gradjana ,al onda stiže vetar u ledja iz Beograda.
Naime onaj protiv koga su na gomili Raković ,Matija , Svinjski Telegraf , Đuka Bizon , Paja Levijatan,Nemanja Muratov ,Vuk Pozderac ,Bokan,Čeda Antić i slične DB karikature jednostavno ne može da izgubi ma koliko upao u dekadentnu i šizofenu fazu , to je jednostavno egazktna stvar ko Pitagorna teorema .

Poslednja izmena:
Pa da, sa Hrvatima , Albancima ,Muslimanima ,a pre svega sa vikend Srbima ,kao i do sada .
Ne znam samo da li je tragična ili komična činjenica da će novi mandat Milu za jubiralni Brozovski mandat od 35 godina na vlasti ovog puta zapečatiti Srbija , odnosno najjalovija i najjadnija grupa na ovim prostorima tzv. Srpski Nacionalini Radnici iz Beograda .
Kriminalno dikatorski režim M.Đ. je dostigao svoje najniže grane ,ušao u totalno opskurnu i degenerisanu fazu svog oblika i bio je pred konačnim porazom i odbacivanjem gradjana ,al onda stiže vetar u ledja iz Beograda.
Naime
Damnjan u Beogradu sprema feštu u subotu.

Damnjan u Beogradu sprema feštu u subotu.
Čekamo petak ili subotu još da se oglase Boro Čorbo, Bane Sokak ,Ceca,Oliver Mandić i Neša Galija sa zajedničkim prigodnim muzičkim objašnjenjem za koga treba glasati u nedelju . Ustvari Ceca je namazana kad su takve stvari u pitanju i u dobrim odnosima sa Milom tako da verovatno neće igrati za gubitnički klub ,eto umesto nje može Baka Prase ili neka tako IDJ video zvezda koju vole i mladi ,MC Stojan i Jala Brat ne daju svetinje !!

Milacic ne moze doneti vise od 3% u najboljem slucaju.
Milačić ima dosta pristalica i simpatizera u CG.
Možda je napravio grešku što je raskinuo saradnju sa svojim kumom Vladislavom Dajkovićem koji je isto popularan u Crnoj Gori i na poziv Krivokapića pridružio se izbornom štabu koalicije za budućnost Crne Gore. Za one koji ne znaju Vladislav Dajković je nekad bio potpredsjednik stranke Prava Crna Gora.

Milačić ima dosta pristalica i simpatizera u CG.
Možda je napravio grešku što je raskinuo saradnju sa svojim kumom Vladislavom Dajkovićem koji je isto popularan u Crnoj Gori i na poziv Krivokapića pridružio se izbornom štabu koalicije za budućnost Crne Gore. Za one koji ne znaju Vladislav Dajković je nekad bio potpredsjednik stranke Prava Crna Gora.
Milačić teško da bi ikada samostalno došao do skupštine i prešao cenzus. Ovako mu mesto poslanika zagarantovano.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back