RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Dodji u ns, da ga oglabas anti srpska kastiguljo i botino
Ti mene pozivaš Ja da dođem u moj Novi Sad
ae nepismenjakoviću skini mi se s organa i mrš u svoju pripizzdinu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodji u ns, da ga oglabas anti srpska kastiguljo i botino
bas ce manjine da pridju srbimaBesmisleno je da stranke manjina sve priđu Milu i tako 41 dobiju.
(UŽIVO) MILO 40 - OPOZICIJA 41! Izborna drama u Crnoj Gori, biće NEIZVESNO DO POSLEDNJEG LISTIĆA!
https://www.blic.rs/vesti/politika/...campaign=push_75ef7cd34d82a0d&utm_medium=push
Milo gura polako,treba sada mrtve prebrojati,oni se ostave za kraj ako fali....
oko koga se ti plaho zadajes kolega ...mada nije nekad los za sprdnju ali samo nekad-ponekadСамо глуп, прост, малициозан и неваспитан.

Ови други до сада нису могли да краду. Мислим да твоме миљенику, по том питању, нико не може прићи ни на пушкомет.![]()
a ovi drugi pa pošteni, pa ti sad vidi ko tu ispada glup![]()
I Real Madrid daje 2 golaa, 92 drugi minut sta je ovoo. Koja namestaljka.(UŽIVO) MILO 40 - OPOZICIJA 41! Izborna drama u Crnoj Gori, biće NEIZVESNO DO POSLEDNJEG LISTIĆA!
https://www.blic.rs/vesti/politika/...campaign=push_75ef7cd34d82a0d&utm_medium=push

Šta kažu lideri Eu kome čestitaju pobedu , to je nabitnija informacija.
Ama koji Siptari?Čim šiptari već slave Milov pad, ja sam na njegovoj strani , razumeš...kakav god on bio.
To se uradi ranije po ambasadama,mrtvi su kec u rukavuA gde su glasovi iz inostrastva? Glasovi postom i po ambasadama. Ima li toga dole u CG?
Jos uzbudljivije..bog i satana vode bitku hahaUzbudljivo ko i Tramp - Hilari.
krvati i šiptari protiv Mila đuture i kako ga ne podržati, kako ?
'ajde Milo junačino, drž' se![]()
Pa sta si stavila glibuljo bg u nik, lazna botino. Odi na limsn tri u Bul c lazara i mater povedi na glabanje pravoslavne prangije dok ti milo iz glave ne izidjeTi mene pozivaš Ja da dođem u moj Novi Sad![]()
ae nepismenjakoviću skini mi se s organa i mrš u svoju pripizzdinu .
Ama koji Siptari?
Ura iznenadjujuce malo. Milo je ipak blizi pobedi.