Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Skupljao Vucic za brata Mila ali ga ispusio hahhahahahahahah.Da li je bilo obezbedjeno biracko mesto u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupljao Vucic za brata Mila ali ga ispusio hahhahahahahahah.Da li je bilo obezbedjeno biracko mesto u Srbiji?
Tesno.
Ako Hrvati pređu cenzus, ove tri opozicione spadaju na 40
jel te boli oko lakta ili nedje drugo?Kod mene s vremena na vrijeme pocne da pucketa nesto a nekad nesto i zavija...bem li ga staeНе, остадох скамењен у болу...![]()
Lep govor ovog coveka,Vrlo primeren i smiren. Samo morate da znate da je ovo jedna vrsta revolucije.Moze svasta da bude.Znaci menjaju se policija,sudstvo,diplomatija ,vojska skroz druga garnitura ljudi. Pa finansije,bankari ....zato mislim da nece pustiti to tek tako jer je mala razlika.
Sanjam sanjam ovo i u Srbiji da se cuje.
Шта је сад ово? По овоме испаде нерешено 41-41
Ma cini ti se, nisi, kako stvari stoje, srpska opcija je pobedila u Crnoj Gori, odnosno vodeca. Kakvog Siptara na celu drzave da ocekuemo, kakvi bakraci, ja se zbog ovoga radujem.
Bice ali ne mnogo, stvar je prilicno jasna.
a sta trazi ovaj kod cetnika
ma i da je velika ne puscaLep govor ovog coveka,Vrlo primeren i smiren. Samo morate da znate da je ovo jedna vrsta revolucije.Moze svasta da bude.Znaci menjaju se policija,sudstvo,diplomatija ,vojska skroz druga garnitura ljudi. Pa finansije,bankari ....zato mislim da nece pustiti to tek tako jer je mala razlika.
Gde si to videla?Čim šiptari već slave Milov pad, ja sam na njegovoj strani , razumeš...kakav god on bio.
Nemoj da kazes da mali Arkan nije uradio nista za SrbeUra iznenadjujuce malo. Milo je ipak blizi pobedi.

1v1 je nemoguce ali ako warrior baciСви знају да је тешко победити priest-а, има доста здравља и може сам да се хилује, и баца ти неке спелове стално.
Dodji u ns, da ga oglabas anti srpska kastiguljo i botinoMiran jadovane.
Da si malo bitniji u tom ti životiću pa da te zabrave u Spužu , ovako smrdi u tom podrumu iz kog provirkuješ![]()
Gde si to videla?
ma sta neizvesno kad se zna da ce da namakne jedan poen(UŽIVO) MILO 40 - OPOZICIJA 41! Izborna drama u Crnoj Gori, biće NEIZVESNO DO POSLEDNJEG LISTIĆA!
https://www.blic.rs/vesti/politika/...campaign=push_75ef7cd34d82a0d&utm_medium=push
i ko ce da popusti..Svi ce proglasiti pobedu hahahahaha.
Lupaš na osnovu nekog sumnjivog klipa..Oni su mu najpouzdaniji saveznici.Vrati se malo unazad neku stranu, neko je postavio klip.