CIVAVE

sto se tice komsija i keva i tata, ja sam to resila vrlo jednostavno, otisla kupila kucu i donela ga kuci, nije civava ali je shi tzu :) i niko nije mogao nista da mi kaze haha! a pored ovog mog kuce zelim i civavu, ali gde god sam zvala, cifre su anormne, i cekam neku bolju priliku.... pre neki dan sam srela na ulici jednu tetu koja je setala minijaturu kakvu zelim i morala sam da je zaustavim, pricam sanjom preko pola sata o psima, i saznam da ima tu jednu stariju zenku, i njenu cerku i da ce obe biti u teranju sad na prolece... naravno imam i br tel :)

ja sam kupila jos jednu malu curu i sad imam 2 ,zivimo u stanu i nikome ne smetaju jer nisu lajavi u kuci ,samo kad idemo vani i kad vide druge pse.
moj muzjak laje ka lud a cura nezna lajat,nismo je jos culi a ima 4 miseca...........
tako da ti pasi jesu za stan i njima nesmeta ni -10 stupnjeva ako imaju dobar demperic......8-)

nisam bas ljubitelj civava ali evo jedne
fauna_800x600_055.jpg

Evo par slika sampiona
Slike su preuzete sa sajtova odgajivacnica

Odgajivacnica Di Rio Galeria:
Multi Ch South Fork's Jazz It Up

Multi Ch Yo Te Quiero Di Rio Galeria

Multi Ch South Fork's The Beat Goes On

Odgajivacnica Misty Meadow`s:
INT & LUX & HR & IT & FIN & RSM & GB CH & PL & SWISS & IT J CH, Amsterdam Junior Winner 2005, European Winner 2007, Finnish Winner Misty Meadow's Donald Duck "Paperino"
Group & BIS winner!
Top Longcoated 2006 in Italy!
Top Longcoated male 2006 in UK!
Top Longcoated Sire 2007 in UK!
RES-CC at Crufts 2006! 6 x CC in UK!
Res-BISS at South Wales Chihuahua Club!

INT & AM & RUS & LUX & IT & BY & FIN CH
Guichon's Rock Your World "Rocky"

Odgajivacnica Chidelia
Misty Meadow`s Light My Fire

Jedina nasa odgajivacnica Microschihuas:
Microschihuas Extravagance
Junior World Winner, JCH Croatia, CH Bosnia, JCH Serbia,JCH Slovenia

Misty Meadows Fatale Amore

INT CH Miko Foldi Hugi

INT CH On The Rocks Di San Giminano

Rina, naš odgajivač je Dušan Paunović? Šta je sa njegovim mužjakom Miko Foldi Koko? Jeste bilo relativno davno ali oni duže žive a taj dugodlaki mališa je kod nas bio sam vrh.

Mini, baš te dugo nije bilo, padala si mi na pamet. Šta je bilo s tobom? I ako tražiš štene, probaj kod Dušana, ako si stvarno ozbiljno zainteresovana, možda Rina može da ti bude kontakt.

Back