Ja sam slala e mail tom Dusanu Paunovicu,u vezi uzgajivacnice,civava,cene i svega.On mi je odgovorio kako ja njemu moram da posaljem e mail u kome cu da napisem sve o sebi,kako bi on znao kakva sam,sta sam,cime se bavim...valjda da bi znao kome ide njegovo stene civave i da li sam ok za to,zatim mi je rekao kako moram da pricekam,da narucim ne znam ni ja koliko unapred,a za cenu sam saznala ali ne od njega nego ovako,da je oko 1000e.mozda malo vise ili manje sta znam.rekao m je takodje da su civave super i ako mi nije zao da dam pare neke vece za stene,da budem sigurna u ono sta uzimam bla bla bla...ne secam se vise ni sta mi je rekao,ali to je to.mislim covek je ok,sta znam...ali ja stvarno necu toliko para da dam.dosta ljudi mi kaze da moze jeftinije da se nadje,pa za cak 25oe,300e...do 500e.a uzgajivacnica u kanjizi(o tome sam pisala u jednoj poruci ovde cini mi se vec),oni prodaju zenke za 550e,a muzjake za 500e valjda...tako nekako.e sad,ta uzgajivacnica u kanjizi ima kratkodlake bele male male civave,a ova druga kod D.Paunovica,ne znam da li ima takve kao sto ja trazim.Na slikama ih nisam videla a u mailu kad sam ga pitala da li ima takve stence,nije mi odgovorio.
ja sam jos uvek u potrazi za nekim oglasom,nekom izgajivacnicom...neci ili nekim gde mogu kupiti civavu,belu kratkodlaku,devojcicu malu,i sve mis e cini da ako nista bolje ne nadjem da cu uzeti iz uzgajivacnice u kanjizi.mada rekla sam,prvo moram da odem tamo,da vidim itd...ko zna sta jos moze da iskrsne,sta mogu da saznam,ali znam da c je kupiti uskoro.jer bas mi treba!
eto to je to sto ja znam i sto sam uspela da saznam do sad.u poslednje vreme nisam bila kod kuce pa se nisam nesto ni cimala oko civave,ali sad sam opet tu i trazim gledam pitam...
tako da dame moje,ako imate kakvu informaciju recite,a ja sve sto saznam stavljam tu.
uziajte i brzo nabavite neko kucence,ulpsace vam zivot!