Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa tacno je da postoji mnogo svercera,ali i to se provali.Liro nek ti je sa srecom!Slikaj tvoju civavu,pa postavi sliku.Little bee,ti mozda mozes da vidis kako je u toj uzgajivacnici u kojoj je Liro kupila.Srecno!!!!...
vilus ,slazem se stobom.puno novaca je.
po americi sam ja gledala cijene i tamo je oko 1000 dolara ali njima je to kao nama 200 eura.
nisu ti psi preskupi nego mi nismo mocni! :-)
Ja stvarno ne znam kako je u Americi,ali znam da je ipak mnogo para 1000e,a pritom dati za civavu koja je duga 10cm,a tek tada treba da kupujes,dzemperice,haljinice,hranu,sisanje,igracke,...Para trenutno nema mnogo,tako da je besmisleno bacati pare,ako mozes da kupis istu takvu civavu za 200e,a to je ipak 5 puta manje.Srecno sa kupovinom!...
naravno da cu javiti cim budem posetila uzgajivacnicu u kanjizi.bas danas treba da idem za novi sad,ostajem dva tri dana,pa ako budem u mogucnosti otici cu da vidim cisto sta se desava,kakva je uzgajivacnica i tome slicno.javljam vam cim saznam sta!a slike neke,dajte da vidim male kuce...
jao bilkis imas male bebe od civave?jao divno...kakoja njih volim,sva se raznezim kad ih vidim negde!
ajde daj slike i reci mi jel ih prodajes ili zadrzavas?ja ne bih imala srca da ih prodam da su moje,ali znam,kud sa svim kucicima..ajde pisi brzo! moze i privatne poruke,kako kod!
ZAR STE ZABORAVILI NA OVA DIVNA BICA?!PISITE NESTO,LJUDI!!Civave se koriste za brojne spotove,reklame...Neki ih smatraju obelezjem bogatstva!Ha,ha,ha,ha...!Pozdrav!
Da,cesto se vide.Gledala sam jednu emisiju o Paris Hilton i tamo su pomenuli da svaka druga devojka kucu nazove Tinkerbell,a svaka treca ima civavu kao Paris Hilton.Ja bih zelela da kupim civavu,ali sacekacu jos malo,jos neku godinu.Ja tebe razumem da ih ne volis,nisi jedina,jer svima one lice na pacove.Ja ih obozavam!...Hvala sto si se javila!
Nemam uslova.Zivim u stanu,pa mi ne odgovara da mi pas obavlja nuzdu svuda,da ga setam na -5 stepeni.Tako da cekam da se mozda preselim ili vec nesto da se promeni.Pozz!