CIVAVE

A vezano za sajtove koje ste postavili, dovoljno je shto sam ushao na prvi www.mistymeadowschis.com i video da ovi ljudi prodaju pse i na lizing, pa o chemu vi prichate ljudi, to je pravi primer ljubavi prema zhivotinjama i kako ljudi gledaju na svoje pse. I sta, ako ne budes imao para da im otplacujes, oduzmu ti psa? i to je odgajivacnica za primer?

Slike govore vise od hiljadu reci, na njima se lepo vidi gde ti nesrecni stenci zive, na cemu spavaju i sta jedu.Da li on njih voli ili ne i obrnuto, to je potpuno druga prica.

toliko od mene
pozdrav

A vezano za sajtove koje ste postavili, dovoljno je shto sam ushao na prvi www.mistymeadowschis.com i video da ovi ljudi prodaju pse i na lizing, pa o chemu vi prichate ljudi, to je pravi primer ljubavi prema zhivotinjama i kako ljudi gledaju na svoje pse. I sta, ako ne budes imao para da im otplacujes, oduzmu ti psa? i to je odgajivacnica za primer?

Vidi se da ste novi u svetu pasa.
Oni ne prodaju pse na lizing, :lol::lol::lol:, daju vrhunske muzijake na lizing drugim odgajivacnicama, kako bi parili njihove kuje, posle cega se ti muzijaci vracaju kuci srecni i zadovoljni sto su proputovali pola sveta.

Vidi se da ste novi u svetu pasa.
Oni ne prodaju pse na lizing, :lol::lol::lol:, daju vrhunske muzijake na lizing drugim odgajivacnicama, kako bi parili njihove kuje, posle cega se ti muzijaci vracaju kuci srecni i zadovoljni sto su proputovali pola sveta.
TO SAMO DOKAZUJE KAKAV JE TO BIZNIS, A NE LJUBAV. I nismo novi u svetu pasa, ali nas taj biznis uopste ne interesuje

Po tebi nije ljubav kad dajes pse nekom u pouzdane ruke, koji ga izlaze na izlozbama i pazi,ali je zato velika ljubav kad neko drzi pse u onakvim uslovima i prodaje stence za sitne pare.

Sada sam gledala http://www.fazekastibor.com/ i meni ovo lici na klasicnu hiperprodukciju civava.

Lici na stancaru pasa,stenci su im prljavi,a slike majke za nepokazivati jadna sva zapustene i vidi joj se iz ociju da joj nije dobro jer verujem da je pare na svako teranje,a u pozadini jedne slike se vidi mnogo kaveza sa civavama,meni se ova odgaivacnica ne svidja.

Cemu takva diskrecija nigde slike odraslih pasa koje imaju,rodovnici,nego samo naznaka "Informacije u vezi naše ponude dajemo samo ozbiljnim kupcima".
I sta im znaci ovo PONUDA MART,APRIL pa nije to diskont pa da tako oglasavaju pse...
Ajde pogledaj te i vi jel gresim?!?!

Evo dokaza da nisam jedina koja ima takvo misljenje o ovom odgajivacu. Ovo je post sa pocetka ove teme.:eek:

Sigurno je veca ljubav prodavati shtence za velike pare,
i slati ih na put preko pola sveta (shto je za pse SIGURNO veliko zadovoljstvo i uzhivanje) zbog razvijanja biznisa. O bozhe. A niko ko prodaje pse ne moze da kaze da ih prodaje iz ljubavi i da ih daje u pouzdane ruke", ni tibor, ni dusan, niti bilo ko na svetu. I naravno da to nijeljubav nego BIZNIS.

Ne branim Tibora, ali on makar otvoreno priznaje da je to za njega biznis, i radi ga uz puno ljubavi.
A ne kao ostali licemeri, i ne znachi da su kod njih uslovi ne znam koliko dobri samo zato shto imaju fancy sajtove.

Sigurno je veca ljubav prodavati shtence za velike pare,
i slati ih na put preko pola sveta
(shto je za pse SIGURNO veliko zadovoljstvo i uzhivanje) zbog razvijanja biznisa. O bozhe. A niko ko prodaje pse ne moze da kaze da ih prodaje iz ljubavi i da ih daje u pouzdane ruke", ni tibor, ni dusan, niti bilo ko na svetu. I naravno da to nijeljubav nego BIZNIS.

Meni licno je nejasno odakle ljudima ideja da oni koji prodaju pse za visoku cenu cuvaju pse iz koristi a ne iz ljubavi...Svako ko se malo ozbiljnije bavi psima zna da je bas u totalnoj suprotnosti te da ljudi koji prodaju po jako niskim cenama to cine jer ih preprodaju uz minimalnu zaradu,ili se ne brinu o njima te su im troskovi oko njih mali pa opet im je cilj da ih sto vise komada prodaju u sto kracem roku.....
Vrhunski psi stoje vrhunske pare ne zbog zarade vec zbog cifre koja se ulaze da bi dosao covek do psa za kog moze da se kaze da je vrhunski...

A za psa jeste vece zadovoljstvo (posebno za muzijake koji idu na parenje:lol:) da vidi nesto novo, nego da ceo svoj zivot provede u nekoj odgajivacnici poput Fazekasove.

Da se razumemo, BIZNIS nije losa stvar, to nije zlocin, nema tu sta ko da priznaje da se bavi biznisom ili ne. A doci ce uskoro i ta inspekcija za odgajivace pa ce onda svi poput Fazekasa da se cesu kad budu placali kazne

Tibora mogu da preporuchim iz lichnog iskustva, a onaj ko je zainteresovan mozhe da obidje odgajivachnice i sam zakljuchi gde je najbolje da kupi. Pozdrav!
svashtara211.jpg

Nije cilj price ovde kako ko prodaje pse vec kako ih cuva,gaji,brine o njima.
Na sajtu ovog lika Tibora samo vali "add to chart" i " saljemo stence city expressom"
Kinologija nije niti moze biti biznis. U biznisu radis sve sto je potrebno da bi smanjio troskove i povecao zaradu. Prevedeno to znaci da taj lik hrani stence splacinama ne vakcinise ih ne cisti od glista i prodaje cim mu se kupac javi. Da pari kuju na svako teranje i ostale gadosti koje "biznismenu"mogu da padnu na pamet da bi uvecao zaradu.E ako je to biznis,svaka cast.

Prevedeno to znaci da taj lik hrani stence splacinama ne vakcinise ih ne cisti od glista i prodaje cim mu se kupac javi.

Odakle tebi informacija da psi nisu vakcinisani?:eek: Ja sam dobio vakcinisano i revakcinisano shtene! Chovek mi je 2 sata objashnjavao kako da se brinem o shtenetu, i rekao da ga nazovem na mobilni u bilo koje doba u sluchaju da mi treba neki savet, informacija. I zamolio bih te da ne shiris lazhne informacije po forumu.
Ali prochitao sam i tvoje postove u vezi MMA i mogu da vidim da volish da prichash o stvarima u koje se ne razumesh.:roll:

Poslednja izmena:
DonMikele, psic ti je presladak ^^ Videla sam slike na nekoliko foruma i odusevljena sam.
Jel mozes da mi kazes koliko si ga platio kod gospodina Fazekasa? (: Gledala sam civave na sajtu onog sudije Dusana ali nisam voljna da platim psa 1000 evra. Mogla bih iphone za te pare :mrgreen:

Mene prvenstveno zanimaju dugodlake. Jedina kratkodlaka koja mi se svidela je upravo tvoj mali Glisa. ;) Sta znam, ako ne nadjem nijednu lepu dugodlaku, mozda i kratkodlaka dodje u obzir. Veliki samperfekcionista i kuce bi moralo da bude savrseno u svakom smislu :D

Da napomenem da ne nameravam u skorije vreme nista da uzimam jer sam dekintirana a nisam ni pricala sa mamom o ovom ideji. :mrgreen:

Mogla bih iphone za te pare
haha iphone te en obraduje kada se vartis sa posla ili skole ili faxa, ne poilze ti lice kada legnes da zadreams popodne, ne legne ti u krilo da te zagreej ili ti ne donosi lopticu koju mu bacis, ne sedi sa tobom u kacifu da pije kafu kada nemas nikog tj svi su zauzeti.
Kod Dusana su vrhunski primeri civave, ja vidim da je Glisin gazda veoma zadovoljan sa svojim psom, ja licno ti ne bih preporucio od Tibora je l sam na njegovom sajtu video kako i na koji nacin gaji pse meni se to ne dopada ali Glisinom gazdi (mikele valjda ne znam kako se momak zove) je sve ok bilo sa psom, tako da izvagaj vidi a mozes i sa njim da se dogovoris kada bude glisa stasao da pari pa neka uzme stene za parenje i proda tebi do tada ces vec mamu da ubedis za stene

Sto jes, jes :mrgreen: al i ajfon je ajfon...:cool:
Imala sam ti ja kucica kolko oces i kolko neces i znam kako izgleda kad se vratis kuci a ono ti se obraduje :heart:

Sto se tice Tibora, videla sam i ja razne slike :S To me bas odbija al ono, covek je kupio zdravo, malo pseto i zadovoljan je? (:

Ma videcemo, postavljajte vi svoje slike i utiske da bih ja mogla da se odlucim :mrgreen:

za ljubimce psi su mu super imao sam prilike da vidim tri civave u Velikoj Gredi sad na izlozbi dve zenkice i muzjaka exterijerno kinoloski su onako nista posebno ali ljudima kojima to nije bitno mogu da budu fenomenalni ljubimci,eto to je moje misljenje, ali raspitaj se ako imas nekog da ide u madjarsku cesto tamo su mnogo jeftinije i kvalitetnije pozzz

Jedno je sigurno...civava je naj podobnija za stan i najekonomicniji kucni ljubimac...
Sto se tice karaktera, mislim da medju malim rasama prednjaci, i da mu ni jedna rasa nije do kolena :super: ...

Hvala :)
Trebalo je da se zove Fibi ili Dzeni ali kad sam je prvi put videla palo mi je na pamet Chiquita i tako je i ostalo :) A inace po rodovniku se zove Beta...

Back