CIVAVE

little bee:
a mozes i jednostavno da je doneses kuci i da to bude to.pa ne bi je tvoja mama izbacila valjda?! ;)

Тако сам и ја урадила! ;) Мама се противила, противила, међутим, ја сам једноставно отишла по штене и донела га кући. Није се љутила, а после како га је заволелаааааа .... 8)
п.с. није била чивава у питању, али нема везе, вреди покушати.

Hvala na pomoci.Mama je donekle pristala.Moj tata je hteo samo da je donese,ali cekamo da se preselimo,a ona vec trazi novi stan sa nekim dvoristancetom i dobrim komsijama!!!:D
Little bee ja takodje zelim malu,kratkodlaku,ali ja zelim onu kao sto ima Paris Hilton.Zamisljam sebe sa civavom u ruci,a na civavi Louis Vuitton ogrlicica.Bas slatko!:D

Minnie_Mouse:
Hvala na pomoci.Mama je donekle pristala.Moj tata je hteo samo da je donese,ali cekamo da se preselimo,a ona vec trazi novi stan sa nekim dvoristancetom i dobrim komsijama!!!:D
Little bee ja takodje zelim malu,kratkodlaku,ali ja zelim onu kao sto ima Paris Hilton.Zamisljam sebe sa civavom u ruci,a na civavi Louis Vuitton ogrlicica.Bas slatko!:D
Prvo kuče "lesike" koje sam imala najpre sam tražila nekoliko meseci... Kada sam ga odabrala, imao je 2 dana i nisam mogla da dočekam da ga donesem kući... Drugar i ja smo ga obilazili i po dva puta dnevno... dosadili onim ljudima, ali bili su baš dobronamerni pa su nas trpeli :lol: :lol: :lol: .
Sve u svemu, tokom tih 6 nedelja su svi iz moje okoline znali da kuca treba da stigne (ko je mogao prećutati toliku sreću i radost?!), ali moja mama je saznala tek kad ga je videla!
Naravno, sve je bilo u saradnji sa tatom, drugačije ne znam kako bi prošlo... :roll:
Naravno, kasnije ga je zavolela (samo teško da bi to ikad priznala! :lol: )... i brinula o njemu kad negde odem.

ja jos uvek trazim sto po netu sto ovako okolo,da li neko negde prodaje civave,da li neko zna neki zaseban oglas,ne vezano za uzgajivacnice.reakcije su razlicite kod ljudi kad kazem da hocu malu,slatku,kratkodlaku,belu civavu.neko kaze " bas super,stajace ti",neko "jao extra,kako cu da je mazim i gnjavim,ima da ti ne izbijam iz stana kad je kupis",dok neko vec negoduje"sta ce ti to tako malo,trese se,to nije pas...bla bla bla..",ali bas me briga.neko kaze skupo je neko kaze nije,zavisi.ali se iskreno nadam da cu za koji mesec uspeti da skupim pare i odaberem neko kucence civave.
inace zivim sama,i mnogo sam sama a ja to ne volim.bas mi treba tako nesto malo umiljato da se brinem o njemu i da mi je uvek tu,da skakuce po stanu.
kad sam mami rekla za master plan :) na moje zaprepascenje rekla je ok,ako je toliko zelis i ako ces se brinuti o njoj onda je to ok.brat mi se smeje(naravno sta bi on drugo radio,a on inace ima macka persijskog,naravno u stanu),a tati nisam ni rekla jer to njega boze moj valjda ni ne zanima.
pa srecno vam bilo sa ubedjivanjem....nadam se da cete uspeti.
ako neko negde sazna ili vidi oglas ili neku informaciju o civavama neka mi javi,posalje obavezno!hvala! :)

Потражићу је ја па ако нађем, послаћу ти ПП са телефоном. Мислим да није закључана, или је обрисана или је премештена на подфорум ОГЛАСИ, Разно. Погледај тамо.

Кликнеш једанпут на ник онога коме желиш да пошаљеш приватну поруку и одабереш опцију пошаљите приватну поруку кориснику .... обавезно укуцај наслов и после поруку и пошаљи. Ако хоћеш да видиш да ли имаш ПП, а није ти сам јавио, онда имаш горе десно где пише "Добро дошли, .... и ту ти плавим словима пише "приватне поруке" и кад кликнеш на то показује ти листу.

Evo nekih slicica!!!:D:D:D

Prilozi

• A.jpg
    A.jpg
    2,2 KB · Pregleda: 125
  • AA.jpg
    AA.jpg
    3 KB · Pregleda: 127
  • AAA.bmp
    AAA.bmp
    19,3 KB · Pregleda: 19
  • AAAA.jpg
    AAAA.jpg
    3,3 KB · Pregleda: 126
  • AAAAA.jpg
    AAAAA.jpg
    2,2 KB · Pregleda: 127
dobar dan svima.......
evo da vam napisem par stvari.
ja imam civavu koju sam kupila u kanjizi od fazekasa tibora i pre zadovoljna sam sa pasicem i sa poslom i brigom tog covjeka za svoje pasice.
zgrozila sam se komentara da su pasi,stenci prljavi........
a kujicama da se vidi iz ociju da nisu dobro..........
taj gospodin je jedan od rijetkih koji ne prodaje pase bez papira sto znaci da ih ne pari na svaku toplinu.
kad sam isla po njega svi su mi rekli da ponesem vlazne maramice jer stenci znaju bit prljavi.meni nisu trebale!ne samo sto je pasic bia cist nego nikad nije bio cistiji.
uz psa sam dobila rodovnik export,knjizicu o cijepivu,knjizicu pa izlozbe i mnogo savjeta sto treba pazit kod tako male pasmine.....

i ja razmisljam o kupovini civave,skroooooz su mi simpa,vec odavno planiram da kupim jednu,moj problem je sto zivim u Aziji i ceto putujem,ne znam sta bih sa njom kada bih krenula u Srbiju,ja bih je najradije "vukla"za sobom:)ali kako sve to???Avionom???Ja i civava everywhere:)
Moja drugarica imam jednu belu,maju,tako slatku i sa njom ide bukvalno svuda,cak i u diskoteku je vodi:)samo je stavi u torbu i idemooooo:)Videcu ako skontam neko resenje,odmah je kupujem,za civavu i pasos mogu napraviti,pa mozda i putovati sa njom....:)(na kraju bi me mama izbacija is kuce sve sa cicvavom)
Pozz

Back