Čitalački klub - poziv na čitanje

Evo još jedan glas u najavi za Saramaga. Ako nadjem u mojoj biblioteci Smrt i njeni hirovi. Ja imam svoj primerak Godina smrti Rikarda Reiša, čini mi se da je bila jedna od prvih koje su Nnovosti izdale, kad je počela ta moda knjiga uz novine na kioscima. Nisam primetila da ju je iko pominjao ni na jednom temi koju pratim.
A ko je pisao Kakao :rumenko:?

Evo još jedan glas u najavi za Saramaga. Ako nadjem u mojoj biblioteci Smrt i njeni hirovi. Ja imam svoj primerak Godina smrti Rikarda Reiša, čini mi se da je bila jedna od prvih koje su Nnovosti izdale, kad je počela ta moda knjiga uz novine na kioscima. Nisam primetila da ju je iko pominjao ni na jednom temi koju pratim.
A ko je pisao Kakao :rumenko:?

Mišel Kan, Laguna.

Imam i Rikarda, naravno nepročitano.:rumenka:

Tražila sam Smrt i njeni hirovi u mojoj biblioteci - nema. Onda je bibliotekarka pozvala još dva ogranka - nemaju ni oni. Pa sam ja otišla u još jednu biblioteku u blizini posla - ima, ali je na čitanju.
A u mojoj biblioteci je na pultu stajao Kakao pa, pošto je i on bio u kombinaciji uzela sam. Tako da sam ja počela da čitam Kakao, pa ako nekad budete pričali o njemu, mogu da se pridružim, ali da kupujem samo da bih komentarisala ovde - neću.

Dođoh da predložim da 5. počnemo Smrt i njeni hirovi (nisam zapamtila koliki je uobičajeni rok, pa neka kaže neko ko zna). Moon se takođe slaže.
Mislim da možemo da računamo i na Radu.
Ima li još zainteresovanih (nisam pažljivo čitala sve gornje poruke, pa se izvinjavam ako sam previdela nečiju saglasnost)?

Dođoh da predložim da 5. počnemo Smrt i njeni hirovi (nisam zapamtila koliki je uobičajeni rok, pa neka kaže neko ko zna). Moon se takođe slaže.
Mislim da možemo da računamo i na Radu.
Ima li još zainteresovanih (nisam pažljivo čitala sve gornje poruke, pa se izvinjavam ako sam previdela nečiju saglasnost)?

Uuuu, al' si smislila! Meni je ćale u gostima, ima neku terapiju, ništa od čitanja. Zatim počinje raspust, ko zna gde ću biti.:mrgreen:
Hajde da počnemo 17. aprila, kad se deca vrate s raspusta? To je za dve nedelje.

Back