krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ja sam dovoljno predlagala, ali pošto sam ignorisana, očekujem vаše predloge. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za, imam ih sve.Evo ja, po dogovoru, predlažem Smrt i njeni hirovi.
Može i Kakao, iako, iskreno, nisam planirala da je čitam baš skoro.
Priključiću se diskusiji za Ispod tavanice, kao i ako odaberete Kunderinu Nepodnošljivu lakoću, ukoliko treba kvorum.
Evo još jedan glas u najavi za Saramaga. Ako nadjem u mojoj biblioteci Smrt i njeni hirovi. Ja imam svoj primerak Godina smrti Rikarda Reiša, čini mi se da je bila jedna od prvih koje su Nnovosti izdale, kad je počela ta moda knjiga uz novine na kioscima. Nisam primetila da ju je iko pominjao ni na jednom temi koju pratim.
A ko je pisao Kakao?
Dođoh da predložim da 5. počnemo Smrt i njeni hirovi (nisam zapamtila koliki je uobičajeni rok, pa neka kaže neko ko zna). Moon se takođe slaže.
Mislim da možemo da računamo i na Radu.
Ima li još zainteresovanih (nisam pažljivo čitala sve gornje poruke, pa se izvinjavam ako sam previdela nečiju saglasnost)?
Uuuu, al' si smislila! Meni je ćale u gostima, ima neku terapiju, ništa od čitanja. Zatim počinje raspust, ko zna gde ću biti.
Hajde da počnemo 17. aprila, kad se deca vrate s raspusta? To je za dve nedelje.
I ja bih mogla tada (još nisam nabavila tj. kupila knjigu, a planirala sam)
Super, već nas ima najmanje četiri, ti, Nora, mesčina i ja.. Možda i Bijićka nađe u međuvremenu.![]()