Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj baš čitajte Hertu Miler. Čuo sam veoma različita mišljenja o njoj, pa me zanima šta ćete reći. A meni se ne čita, još.
A Zlatno runo treba prvo da kupim.
Samo, molio bih sve dobrovoljce koji kontaju naziv te knjige da mi objasne šta je to ljuljaška daha. Odavno razmišljam o tom nazivu i nikako da u glavi projektujem tu sliku i skontam šta bi to moglo biti.
Pročitala sam obe Hertine knjige koje je izdala Laguna i dopale su mi se. Ljuljašku daha imam, ali je ne bih čitala ponovo, ne zato što je loša, naprotiv, već zato što ne znam šta ću pre. Fazana sam čitala pre dve nedelje i vratila u biblioteku, koja se renovira od sutra, pa narednih mesec dana. Dakle, moraćete bez mene.
Samo klub može da me natera da pročitam Runo, Uliks, Prusta... Za to uvek računajte na mene.
Eto razrešili smo tu dilemu za Ruđera.
A ja mu još poručujem da upravo čitam Imenjak njegove omiljene Đampe Lahiri i da mi se knjiga baš dopada![]()
I meni je uvek pomalo frka zbog tih "analiza". Prosto nekad nemam inspiraciju da nešto pričam i zaključujem, a bilo mi lepo da čitam i uživala sam, ali nemam ništa da kažem o tome. I još me bude sramota jer sam završila filološki fakultet i trebalo bi da mi je to struka, a nemam afinitete ka analizama. Nekako sam taman na nivou onoga što napišemo u našoj Biblioteci na Ženama.
- - - - - - - - - -
Nismo li čitali Imenjaka u Klubu?
Eto razrešili smo tu dilemu za Ruđera.
A ja mu još poručujem da upravo čitam Imenjak njegove omiljene Đampe Lahiri i da mi se knjiga baš dopada![]()
I meni je uvek pomalo frka zbog tih "analiza". Prosto nekad nemam inspiraciju da nešto pričam i zaključujem, a bilo mi lepo da čitam i uživala sam, ali nemam ništa da kažem o tome. I još me bude sramota jer sam završila filološki fakultet i trebalo bi da mi je to struka, a nemam afinitete ka analizama. Nekako sam taman na nivou onoga što napišemo u našoj Biblioteci na Ženama.
- - - - - - - - - -
Nismo li čitali Imenjaka u Klubu?
Jesmo!
- - - - - - - - - -
Svaka čast! Pozdrav i ugodno čitanje!
- - - - - - - - - -
Eto, nisam bila u pravu.
A čitanje je baš ugodno. Znate ono kada hoćete da prekinete čitanje, a onda u toj nameri pročitate još minimum 10-ak strana![]()
Kad covek procita Quentinove analize bude ga sramota da bilo sta sam napise.
Nego se i on nestoo ulenjio u zadnje vreme. Nema valjda vremena.
Imam vremena, ali sam se uljenio. S pisanjem, ne i sa čitanjem. Imam već dvije knjige o kojima bih nešto trebalo da napišem.
A nema razloga da bilo koga bude sramota zbog bilo čega, ili da se plaši. Ja volim svačije utiske da pročitam. Sve dok je čovjek iskren i ako je malo razmislio o knjizi, ne može da omane.
Ma ne plasimo se mi tebe, a ovo je trebalo da bude kompliment za tvoje zaista briljantne analize)
Tako je. Quentin to zaista radi savršeno,a i moje drugarice sa Žena su baš lepo objasnile "ljuljašku daha". To je to.
Jeste neko skoro odavde. Obećala sam da ću i ja. Hoćeš u klub?![]()
Hocu, kazu majstori da je knjiga savrsena.
Ja je nemam, ali nabavicu je krajem iduce nedelje.
Hajde i Rudjeru da predlozimo, lepo izgleda i ova spisateljica![]()