Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja sam malo jogunasta, taki mi DNK, ako se predlozi nesto zanimljivo ( al da nisu Romanovi) tju citam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kolegij, koji sačinjavaju krasuljak i moja malenkost, predlaže da se čita Quo vadis. Ako bude ko zainteresovan- dva prsta u vis!
Ja bih bila supersrećna da pročitam još nečija mišljenja o dragoj mi knjizi.![]()

Aj cu je citam i ja ( ponovo, kao i da je nsiam ciitala), a sada da nagovorimo jos Quentina i Rudjera da i oni citaju.Nije Rada ni za šta, ali, preživeće...
Čitala sam je još u OŠ. Nemam pojma, pa bih se rado podsetila.

Da se prebrojimo konačno... Ako je dogovoreno, valjalo bi početi sa čitanjem.![]()
Za tebe znam, ali ne znam ko ne propušta...![]()

Онда веруј до краја, јер вера покреће планине. (Куда идеш, Господе? - Сјенкјевич)Ja necu citati ovu knjigu ( quo vadis profugo). Pocela sam sinoc, ai nemam ni zelje ni volje, niti me to sve zanima, a i ne znam zasto
bih nesto na silu citala
I tako, ako smislite nesto prihvatljivo, citam, ali na silu i bezvoljno ne umem, ne mogu, ali i necu.
Онда веруј до краја, јер вера покреће планине. (Куда идеш, Господе? - Сјенкјевич)
I ovog Pekića koga o b o ž a v a m nikad da završim.Ok. Kao da sam znala, još nisam počela da čitam...
Razmišljam da se iščlanim iz kluba. Rayela je u pravu. Najveći provokatori nikad ne učestvuju. Možda se plaše da će im neko uzvratiti negativnom kritikom. Pa, ljudi, nismo na ispitu...
Meni je Rado tvoje misljenje vazno,a misljenja oko Portugalca su nam slicnaPravo da ti kažem, Putovanje jednog slona mu je najslabija knjiga po mom mišljenju. Nekako mu je detinjasta. Nije mi krivo što sam je pročitala, ali su mu sve druge bolje.