- Poruka
- 90.698
Da sam king kong popeo bih je u kavez i zalepio joj harfu na ledja. Jesi se zaljubila a? Sviraj, sviraj sitno! Sad igraj! Dobro je, dosta, ne znas da igras, sviraj! Ne znas ni da sviras? Haup burb.
pravi perverznjak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam king kong popeo bih je u kavez i zalepio joj harfu na ledja. Jesi se zaljubila a? Sviraj, sviraj sitno! Sad igraj! Dobro je, dosta, ne znas da igras, sviraj! Ne znas ni da sviras? Haup burb.
Hej! Nemoj to da mi radis! Ja sam najperverzniji, gigapervazan, omniperverzan! perverzotron!pravi perverznjak![]()
P harfuoupreciziraj koji instrument svira
![]()
![]()
P gde toliku frulu jbtepa pomislila sam da je zasvirala frulu![]()
U čistunce.Gde sebe svrstavate?
Earl Grey?U čistunce.
Spadam u grupu koja će opušteno piti čaj ( sa sve šeširićem na glavi ), dok će tomahavci da lete oko mene u odlučujućoj i krvavoj borbi poslednjeg Mohikanca sa neprijateljem.
Da ne zaboravim, čaj mora biti engleski i poslužen u rukavicama.
![]()
Naravno.Earl Grey?![]()
da se grupiramo u viber grupe, čistunci u jednu a perverznjaci u druguSta bi ova tema bese zaboravih? Jel da se deklarisemo i razbrojimo ili pricamo o tome ali da se ne uzbudimo?
ne mogu da verujem. Sve vreme pricas samnom samo da bi mi uzela telefon.da se grupiramo u viber grupe, čistunci u jednu a perverznjaci u drugu
u prvoj grupi čistunci razmjenjuju recepte za čaj i kafu a u drugoj perverznjaci razmjenjuju kinkove i ostalo![]()
ne mogu da verujem. Sve vreme pricas samnom samo da bi mi uzela telefon.
nijeeee, nema veze s time. Nego zelis da me iskoristis. Mislis da sam ja naivan.a kad imaš tako dobar telefon onako retro ISKRA ETA-86![]()
nijeeee, nema veze s time. Nego zelis da me iskoristis. Mislis da sam ja naivan.
ahaaam muka mi je vise. sve hoce da me iskoristeu a ni jedna da prodre u moju personu.ma ne bih ja nikako![]()
ahaaam muka mi je vise. sve hoce da me iskoristeu a ni jedna da prodre u moju personu.
tradicionalna?nekako po logici stvari muškarci su ti koji prodiru
ili sam pomiješala lončiće
![]()
logična da ne kažem anatomski gledanotradicionalna?
e jbga sad. Sta to znaci?logična da ne kažem anatomski gledano![]()
pa to znači da neke "stvari" slažeš kao lego kockicee jbga sad. Sta to znaci?
Elaboriraj plizpa to znači da neke "stvari" slažeš kao lego kockice![]()