- Poruka
- 71.106
A necu te munch grupe. Previse se trude da zvuce intelektualno i moderno da bi kresnuli.na viberu imamo posebnu grupu perverznjaci
forum je ipak mjesto gdje se okuplja kulturan svet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A necu te munch grupe. Previse se trude da zvuce intelektualno i moderno da bi kresnuli.na viberu imamo posebnu grupu perverznjaci
forum je ipak mjesto gdje se okuplja kulturan svet
Nikad nisam rekao da jesam, prilicno sam daleko od togaA sad odjednom nisi vamila a brate?
Ne kapiram kakve grupe vi to praviteAko hoces vajver u toj sam grupi dacu ti, nego me macka zayebava.
Pa gruoe brate za kinki ljude, zezanje, opustenija prica o svemu. Nije sad orgijanje, nego kinki cice i likovi. Nisu inhibirane. Dobro i druzenje nema ono vanila napusavanjaNe kapiram kakve grupe vi to pravite
kako ste vi forumasi uleteli u tu pricuPa gruoe brate za kinki ljude, zezanje, opustenija prica o svemu. Nije sad orgijanje, nego kinki cice i likovi. Nisu inhibirane. Dobro i druzenje nema ono vanila napusavanja
Pa skapirali se kako jbte. Pricali. Biras sa kim caskas ovde.kako ste vi forumasi uleteli u tu pricu
Perverzna ekipica. Fino.Pa skapirali se kako jbte. Pricali. Biras sa kim caskas ovde.
A jbga brate, nije perverzna ekipa. Opustena. Nisu ono na osudu razumes i nomine kristi padre. Ima ljudi koji vole dobar seks i nece ca se smaraju sa nekima kojima je to na 10 om mestu.Perverzna ekipica. Fino.
Jesi li ucestvovao u tim zurkicama?A jbga brate, nije perverzna ekipa. Opustena. Nisu ono na osudu razumes i nomine kristi padre. Ima ljudi koji vole dobar seks i nece ca se smaraju sa nekima kojima je to na 10 om mestu.
Au brate sad si izgubio sav kredibilitetHaha i evo ga na pp.
Ako hoces vajver u toj sam grupi dacu ti, nego me macka zayebava.
p brate ili jesi ili nisi a ne kao fuj pih grozno a onda nisam ginekolog al daj da pogledam. Dobra fora brate.Au brate sad si izgubio sav kredibilitet
pozz
intelektauu mauuuvidiš da i ne forumu ima ljudi koji zvuče intelektualno
![]()
Nesto si pomesao, ja nigde ne rekoh da sam cistunac. Ako mislis na popularnu hotwife temu - zamerio sam joj lazni marketing, mislis ds je singl pa ti tek uzivo kaze da je udata i hotwife...to je obmanap brate ili jesi ili nisi a ne kao fuj pih grozno a onda nisam ginekolog al daj da pogledam. Dobra fora brate.
vidim ja nidje vezeajoj brate sad citam pomesao sam te.