Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čičak, ti baš voliš Replay :D Hoću i ja takve :aha: Te što imaju otvorene prste, visoku štiklu i kaiš oko članka, najlepše stoje :ok: Blaaago tebi kad imaš toliko pari, eh : smajli koji mašta da ima cipelar veličine Ajfelovog tornja :
:hvala:
Ja baš i ne volim kaiševe oko članka... imam debele listove i zglob, pa me em seče, em mi noge skrati, em istakne da su debele...
Al bitno mi je da su udobne... ;) a ove jesu...:D

...ja skroz zaboravila da sam obecala slicicu patikica...inace uzela sam i sandale na visu platformu...slatke su...

...Dragonfly pravo si srce...tvoji predlozi su uvek pogodak u centar mete...:heart:

dscn1673.jpg

:hvala:
Ja baš i ne volim kaiševe oko članka... imam debele listove i zglob, pa me em seče, em mi noge skrati, em istakne da su debele...
Al bitno mi je da su udobne... ;) a ove jesu...:D

Hm, pa ne znam baš, iz ličnog iskustva imam utisak da upravo takvi modeli laskaju nozi, čine je vizuelno vitkijom i ženstvenijom :think:
Ja na mini haljinu nosim takve pre nego nanule ili klasične zatvorene cipele, a isto imam jaka kolena i listove :)
Imam jedne otvorene sandalice koje imaju kaiš po sredini i oko članka, to je sve. Bolji par za kombinacije koje otkrivaju noge nemam ;)
Možda zavisi i od debljine kaiša, šnale, ma, sto čuda može da pomogne i odmogne :lol:
Još jednom, te su ti stvarno super, još bolje od onh prethodnih :D

Meda našla bele baletankice, Meda našla bele baletankiceeeee...:zurka:

Koža unutra, ona mekana, nema da se ukuva noga, za samo 1500 kinti, milina :D Imali su i teget, ako se dobro pokažu ove na prva dva nošenja, kupiću i njih :D

Pogledajte prilog 190024

O, da :) Kad ih obuješ - milina :) Ja sam probala takve sive, ali nisam bila pri novcu tada i nekako sam ih ispustila iz šoping liste :) Verujem da će se dobro pokazati, lagane su i materijal obećava :)

Meda našla bele baletankice, Meda našla bele baletankiceeeee...:zurka:

Koža unutra, ona mekana, nema da se ukuva noga, za samo 1500 kinti, milina :D Imali su i teget, ako se dobro pokažu ove na prva dva nošenja, kupiću i njih :D

Pogledajte prilog 190024

što su doooobreee :D

haha napisala sam isto što i šaće :lol:
o bože, podložnija sam uticaju drugih i više nego što sam pretpostavljala.

Faja, faja, jao, ceo dan danas ih nosim po kući i divim se :flert:

Schatje, u Piramidi, radnja se zove Fontana. Bile su i crne, sive i teget od ovog modela, a bilo je još par modela istog kvaliteta. Piše na kesi da imaju radnju i na Terazijama, br.22, i još 4 u NBG i Zemunu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back