Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
E, mekane su kao oblak
Kaisevi su od mekaaanee koze, djon isto + savitljiv je pri hodu. Mnogo sam zadovoljna 
Kaisevi su od mekaaanee koze, djon isto + savitljiv je pri hodu. Mnogo sam zadovoljna 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, mekane su kao oblakKaisevi su od mekaaanee koze, djon isto + savitljiv je pri hodu. Mnogo sam zadovoljna
![]()

A cena?
I dal ima ovih crvenih u drugoj boji ?

Shoping u taraputske svrhe...
Nije bilo ni jednih koje su mi se dopale da iskoristim popust pa sam kupila svega jedne
Pogledajte prilog 189597
Meni su one perfekto
Merkala sam ih jendo x puta mislim da imaju crne, nisam sigurna, ima velik izbor killah obuce. cena, cini mi se oko 15.000, mozda nesto manje

Nije bilo ni jednih koje su mi se dopale da iskoristim popust pa sam kupila svega jedne
Pogledajte prilog 189597

Ove gore bez su me podsetile na jedne moje
imaju malu stiklu pa moze za svak dan, ali su me zadnji put nenormalno zuljale, iako sam ih nosila pre toga dosta puta...

zimus... ali me muž smorio živ i odustadoh...
i na tim piše sezona 2010... a ja batine kupila 2009..
prosto za neverovati da je gospodin loubotin kopirO batu... 

Pogledajte prilog 189597

Dobiješ repku za istraživanje čim omoguće 

okačiću vam sliku večeras kad dođem kući... ljudi stvarno su iste...Pa meni nisu iste , samo imaju to reckavo na obodu...
Megi, hvala![]()

Pa i mene začudilo da je obrnuto......@Cicak, originalni par Louboutin Jaws Platform Pumps (nisu radjene u reptil verziji) do nedavno je mogao da se pronadje na americkom site-u pouzdanog online prodavca (Net-a-Porter), po snizenoj ceni:
http://www.net-a-porter.com/product/22732
...Inace, model pripada kolekciji CL SS 2008, a na trzistu se pojavio godinu dana ranije, preciznije karjem 2007, kada se najavljuju kolekcije za prolecno-letnju sezonu naredne godine...Model koji nosis je neutralniji i versatilniji od uzora prema kojem je radjen i odlicno ti pristaje...![]()

Pogledajte prilog 189697