Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
m00591-le9635-sauvanne-shoes.jpg

m00573-pt9271-zelie-shoes.jpg

Evo jednih koje su trebale biti moje... :heart::( zimus... ali me muž smorio živ i odustadoh... :roll:

Googlajući, nađem ove druge, loubotinke... ladno su iste kao ove moje batine... vidite sliku...:rtfm: i na tim piše sezona 2010... a ja batine kupila 2009.. :lol: prosto za neverovati da je gospodin loubotin kopirO batu... :lol::mrgreen:

...@Cicak, originalni par Louboutin Jaws Platform Pumps (nisu radjene u reptil verziji) do nedavno je mogao da se pronadje na americkom site-u pouzdanog online prodavca (Net-a-Porter), po snizenoj ceni:

http://www.net-a-porter.com/product/22732

...Inace, model pripada kolekciji CL SS 2008, a na trzistu se pojavio godinu dana ranije, preciznije karjem 2007, kada se najavljuju kolekcije za prolecno-letnju sezonu naredne godine...Model koji nosis je neutralniji i versatilniji od uzora prema kojem je radjen i odlicno ti pristaje... :)

Pa meni nisu iste , samo imaju to reckavo na obodu...
Megi, hvala:)
okačiću vam sliku večeras kad dođem kući... ljudi stvarno su iste... :rtfm::D
Znam ja da to nije isti kvalitet... ali prvi put da vidim ovoliku sličnost... u svim detaljima... i štikla, i visina, i rad, i mašnica... :eek:
:D
...@Cicak, originalni par Louboutin Jaws Platform Pumps (nisu radjene u reptil verziji) do nedavno je mogao da se pronadje na americkom site-u pouzdanog online prodavca (Net-a-Porter), po snizenoj ceni:

http://www.net-a-porter.com/product/22732

...Inace, model pripada kolekciji CL SS 2008, a na trzistu se pojavio godinu dana ranije, preciznije karjem 2007, kada se najavljuju kolekcije za prolecno-letnju sezonu naredne godine...Model koji nosis je neutralniji i versatilniji od uzora prema kojem je radjen i odlicno ti pristaje... :)
Pa i mene začudilo da je obrnuto...:lol:

Za ovu kopiju mogu reći da je stvarno odlična... evo nekih što sam našla na netu... :D

Model koji ja imam je jako lep, ali užasno neudoban... obula sam ih 2 puta... :(Pogledajte prilog 189697

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back