Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Ja sutra idem po jedne u Office shoes, bele sandale, po meni savršene, nisam nikad probala ništa udobnije, što se letnje obuće tiče. A idem i u F&F da malo uzdišem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Faja, faja, jao, ceo dan danas ih nosim po kući i divim se
Schatje, u Piramidi, radnja se zove Fontana. Bile su i crne, sive i teget od ovog modela, a bilo je još par modela istog kvaliteta. Piše na kesi da imaju radnju i na Terazijama, br.22, i još 4 u NBG i Zemunu.
ja na drugom kraju grada![]()
Meda našla bele baletankice, Meda našla bele baletankiceeeee...
Koža unutra, ona mekana, nema da se ukuva noga, za samo 1500 kinti, milinaImali su i teget, ako se dobro pokažu ove na prva dva nošenja, kupiću i njih
Pogledajte prilog 190024
što su dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gde si ih našla za te pare, j'bt![]()
Košminice, imaš ovakve kao medine u Metrou na VidikovcuIma više boja, ja ih šmeknula a ne mogu da se odlučim za boju
![]()
gde su mi bile oči, juče sam bila u metrou![]()
Košminice, imaš ovakve kao medine u Metrou na VidikovcuIma više boja, ja ih šmeknula a ne mogu da se odlučim za boju
![]()
...ja skroz zaboravila da sam obecala slicicu patikica...inace uzela sam i sandale na visu platformu...slatke su...
...Dragonfly pravo si srce...tvoji predlozi su uvek pogodak u centar mete...
![]()
Jaoooo prelepe su
Jel moze info gde si ih kupila i koja je cena?
Hvala![]()
Meda našla bele baletankice, Meda našla bele baletankiceeeee...
Koža unutra, ona mekana, nema da se ukuva noga, za samo 1500 kinti, milinaImali su i teget, ako se dobro pokažu ove na prva dva nošenja, kupiću i njih
Pogledajte prilog 190024
bila danas u Metrou, videla sma ih, i bele, i sive i crne
bele su najlepše, ali mi se nije sviđala boja đona![]()
E jeste ona kaki boja, al' šta znam, ne smeta mi, to je baletanka, ne vidi se toliko, jedino kad baš zagledaš u đon.
Hej devojke, zene i ostali posetioci
sta kazete za ovo: www.amourbells.com
Vrlo inspirativno za mene
Mnogo su lepe!kupih sandale...koje mi se ne uklapaju ni uz sta...ne znam ni sta mi bi....imaju malu peticu, kozne su i preudobne, valjda me to prevarilo....
![]()