Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prelepe su sandalice, videla sam kako stoje na drugoj temi. Gde si ih kupila i koliko su, ako nije tajna?

ne znam koliko ce ti znaciti...kupila sam ih ovdje u CG....a cijena 57 eura. bila samnom sestra i ubijedila me da mi super stoje...tako da sam podlegla nagovaranju :manikir:
u stvari sam htjela da kupim neke bijele jednostavne sa malom peticom i bas nista nisam nasla.....

...evo mojih sandalica...prave letnje...:D

14062011349-1.jpg

14062011350-1.jpg

Mmm, što su lepe )) Mogu da se kombinuju, što da ne? Na prvu loptu sam ih zamislila uz tuniku ili mini haljinu ove (bele?) boje i pojas u tonu sa ovim listićima

boja je nesto izmedju bijele i svijetlo sive... zamisljam ih isto uz neku mini ali glok suknjicu....imam jednu koja se bas uklapa, uz farmerke uske isto mogu ali nekako ih ne bih nosila uz pantalone narocito ne siroke...nekako su mi previse Hvai za pantalone....u subotu cu malo da bazam po prodavnicama pa cu valjda naletjeti na nesto slatko za kombinovanje s njima....:heart:

btw...dopada mi se tvoj ukus..bar ono sto sam kroz postove mogla da vidim

Saradnja Christiana Louboutina i fotografa Petera Lippmanna gde su, na veoma efektan nacin, klasicna remek dela slikarstva, pretocena u odu cipeli. :)

Marie-Guilleme Benoit – “Portrait d’une Negresse”

Jean Baptiste-Camille Corot – “Portrait of a Girl”

Georges de la Tour – “Magdalene and the Flame”

Francois Clouet – “Elizabeth of Austria”

Francisco De Zurbaran – “Saint Dorothy”

James McNeil Whistler – “Whistler’s Mother”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back