Cipeliceeeeee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Megi mi pricamo o butiku Faraon koji se nalazi pored City Halla na Banovom brdu odmah pored Benetona. Tu prodaju te Novocento cipelice i ostale kineske krseve :lol: praveci se da su neka marka.

Igrom slucaja znam da kineske cipelice mogu da budu i te kako kvalitetne i da nije sve sto stigne iz kine tres al ne volim kad vidim da je nesto pravi kineski skart a onda me prodavac ubedjuje da to nije videlo kinu. Neposteno je i pravi te neko ludim namerno sto me posebno nervira.

Ima sad xy tih kineskih brendova tj kineskih cipela koje su brendirane u srbiji kao srpske marke i uglavnom su slicnog kvaliteta al bar znas da je to to i na cemu si.
I uglavnom cena odgovara kvalitetu.

Tu spada Mia, Domino, Julia, Maxoni, Novocento ...sve je to ako mene neko pita krs al atraktivno je i najcesce prati trendove kopirajuci kreatore cipela i naravno sasvim se lepo prodaje.
Podrazumeva se da kartonska lepljena cipela od 1300 din nece trajati kao kozda al ni ne ocekuje se jer su to najcesce cipele za sezonu.

Dakle, videla jedne super slatke plaforme u Peku...odusevljeno udjem, lagane k'o pero, kozne, visina taman - nekih 8cm, napred nisu napucene platformom, neka 2cm...platforma od kanapa ali mix plavog, bez i braonkastog konca, preko kaisici u crnoj boji i prirodnoj boji koze...skroz lepe, pitam koliko su - prodavacica kaze 2400, kako tako malo, pa znate nisu Pekove, a cije su - rece neku marku nemam blage veze, nikad cula...iznerviram se i izadjem. Pitam ja vas, zna li neko koliko je skart ono sto se prodaje u Peku a nije Peko,, da nisam pitala ni provalila ne bih, pa nije to u redu. Kapiram da su kostale 5-6000 kupila bih iste jer mi ne bi ni sinulo da je drugi proizvodjac u pitanju a znam da im je tolika cena...uh sta sam ljuta.

A Primadonna? Je li stvarno iz Italije?
Ja sam se slatko ponovila za leto na samoj ulici, kupovala haljinice , majice, ma sve, sve po onim tezgicama, a isto prodaju i u kineskim buticima, samo malo skuplje. Ne mora da znači da je krš ako je kinesko i obratno.
Cena odavno ne diktira kvalitet niti se da uzdati u marku.

Znam sad na koji butik misliš, zvučalo mi je poznato, ali malopre nisam mogla da se setim. Ovaj butik je mltene preko puta, samo kad se spustiš malo niže. Imaju lepši i pristupačniji izbor.

Dakle, videla jedne super slatke plaforme u Peku...odusevljeno udjem, lagane k'o pero, kozne, visina taman - nekih 8cm, napred nisu napucene platformom, neka 2cm...platforma od kanapa ali mix plavog, bez i braonkastog konca, preko kaisici u crnoj boji i prirodnoj boji koze...skroz lepe, pitam koliko su - prodavacica kaze 2400, kako tako malo, pa znate nisu Pekove, a cije su - rece neku marku nemam blage veze, nikad cula...iznerviram se i izadjem. Pitam ja vas, zna li neko koliko je skart ono sto se prodaje u Peku a nije Peko,, da nisam pitala ni provalila ne bih, pa nije to u redu. Kapiram da su kostale 5-6000 kupila bih iste jer mi ne bi ni sinulo da je drugi proizvodjac u pitanju a znam da im je tolika cena...uh sta sam ljuta.

jao, bre, vazdušasta :neutral:

Ja sam u Peku kupila divne srebrne, navodno kožne, za 900 dinara, pre dve, tri godine (snižavane su x puta), ali piše "Peko". Pokazale su se kvalitetne. Ne znam koja bi to marka mogla biti, znam da su imali u svojim radnjama neke modele za plažu one marke koje su one tvoje nove papučice. Međutim, ti verovatno misliš na nešto sasvim levo, a to meni lično nije poznato.

jao, bre, vazdušasta :neutral:

...nemam ja problem sa markama, sta god bilo ok mi je sve dok ja znam sta placam. Ako svesno odlucim da dam novac na tacno odredjenu marku sa kojom imam super iskustvo ok, ali nemoj da mi ne kazes, da me zafrknes na sitno, iza ledja...e to ne volim. Prosle godine ista prica sa Alpinom, nisam pogledala i kupila sam nesto sto se tek prodavalo u Alpini...nekako nije ok, ali hajde ove su jeftine pa ako neko zna nesto o samoj marki bicu zahvalna...nisu neki novci ali ja sam bre skrta zafrknuto kad nesto kupujem, lakse mi je izvuci pare za bilo sta drugo nego za to...

03062011278-1.jpg

03062011279-1.jpg

03062011280-1.jpg

...evo ih tanananaaaaaaaa:heart:

mislis?
300 din sam ih platila,sve me strah da podjem dalje od kuce u njima da ne otpadne kajsic

....mislim, ne bi trebalo, nisu bas toliko ne izdrzljive....niti sljastece, opusti se i uzivaj, taman fino slobodna noga...
....ja ovde trazim tako nesto, ali ima samo koznih i bas skupih, bar za mene...pa cekam snizenja, da obradujem
svoje noge bar za iduce leto, ako ne uspem ovog da ih nosim.....;)

...yeap...prugaste su kao teget - bela zebrica:lol:...dajem, dajem samo da mi se uklopi da ih fotografisem...:)

...volela bih za njih da nahvatam neki teksas sorts sa visokim strukom i falticama, onako da ne bude bas sportski, pa ako neko nesto negde slucajno spazi neka vikne...:lol:

...yeap...prugaste su kao teget - bela zebrica:lol:...dajem, dajem samo da mi se uklopi da ih fotografisem...:)

...volela bih za njih da nahvatam neki teksas sorts sa visokim strukom i falticama, onako da ne bude bas sportski, pa ako neko nesto negde slucajno spazi neka vikne...:lol:

Evo mojih prugastih Startasica. :)

o5dcfm.jpg

U Women'secretu sam videla veoma lep sorts od mekog, laganog teksasa.
S visokim strukom i trakom koja se moze vezati po zelji.
Postavljem cvetnim materijalom.
Veoma sarmantan, udoban, svakako je bio moj izbor. :)

Zao mi je sto ne mogu pronaci fotografiju na netu. :neutral:

Nalikuje na http://womensecret.com/Store/Products/Collection/VeryFeminine/MustT5/PID-4625137.aspx?lang=en

U Mangu mi se dopalo nekoliko bermuda, doduse nisu od teksasa, ali mozda nekog inspirisu.

Ovi komadi sjajno opisuju vodeci mornarski stil.

http://shop.mango.com/ficha.faces?id=43331777&state=she_094_IN

http://shop.mango.com/ficha.faces?id=43330658&state=she_094_IN

Bermude u divnoj boji korala. :heart: (planiram ih kupiti :))

http://shop.mango.com/ficha.faces?id=43330450&state=she_094_IN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back