„Čini se da muškarci pogoršavaju život ženama“

Sensei

Master
Moderator
Poruka
95.316
1759009170195.png
Do 2030. godine, 45% žena u SAD u najboljoj radnoj dobi, definisanih kao žene starosti između 25 i 44 godine, biće same, prema istorijskim podacima Biroa za popis stanovništva i prognozama Morgan Stenlija – najveći udeo u istoriji.Stotine tih žena, iz svih krajeva SAD, podelilo je sa Gardijanom zašto su same, kako se osećaju povodom toga i šta bi tražile kod budućeg partnera ako bi još uvek bile u potrazi za njim.

Babet, 32 godine„Volela bih da imam partnera, ali izgleda da se muškarci jako malo trude“, rekla je. „Ne odgovaraju na aplikacije za upoznavanje, ne komuniciraju efikasno, ne žele da planiraju sastanke. Čini se da mnogi muškarci aktivno pogoršavaju život ženama umesto da ga poboljšavaju... Bez obzira na to šta žene kažu da traže u vezi, muškarci to potpuno ignorišu.“

Ček da vidimo šta još kažu amerikanke (usput ohrabrujem naše da se uključe)

„Mrzela sam da budem sama nakon što mi se poslednja veza raspala“, rekla je Sara (43), prodajni predstavnik iz Kalifornije. „Nedostaje mi neko za koga bih mogla da kuvam, da delim stvari. Ali sada je moj moto: 'Moja samoća je tako dobra, imaću te samo ako je tvoje prisustvo slađe od moje samoće.'“

E ova je ubola pravi problem:

Keli, 43 godine iz Džordžije, pridružila se značajnom broju ispitanika koji smatraju da su narativi na društvenim mrežama učinili zabavljanje toksičnim i suprotstavili muškarce ženama.​
„Volela bih da sam mogla da upoznam svoju osobu pre glupih ratova polova, društvenih mreža i retorike o crvenim pilulama koja je uništila pogled ljudi na zabavljanje i brak“, rekla je.​

Back