Muškarci, da li znate šta ne smete da radite u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jer vecina žena ovo ne voli

Ne stiskajte prejako grudi
Ne preterujte s dodirivanjem bradavica
Ne terajte je na oralni seks
Prebrzo postajete perverzni
Ne preskačite predigru
Ne terajte je na nešto što neće
Pazite šta pričate
Ne pretvarajte se da sve znate

Знао сам да је лежати и прдети најсигурнија тактика :idea:

Pa kako bi ga obogatio u situaciji da ti se ovakav spisak liferuje u facu? Nema lizanja, stiskanja, čupanja itd ne može ni da se popamti lako. I šta onda da se radi nego sačekati da drogira i nalije alkoholom pa tuc, muc, imaš fore koliko da prođeš zeleno na semaforu, što znači da jbez vijagre nećeš ništa ni svršiti... Sve neki kritičari...
Dobar vozac vozi i kroz crveno 🤣🤣🤣🤣

Ne preskačite predigru
Pazite šta pričate
Uff, dobro je..
tu ne spada ono vezivanje ruku, povez preko očiju, bičevanje, lizanje stopala, uzdasi, koji se čuju do šestih komšija, voajera koji će da sjedi odma tu negdje i "drži svijeću".. :mrgreen:

subjektivno
isto subjektivno, cak i vise od prethodnog, cak navodno neke zene tako mogu orgazam da dozive
to se podrazumeva, usluga za uslugu
Ne preskačite predigru
opet, subjektivno i to ide spontano
Sta tu ima da se nece?
Pazite šta pričate
Ko jos pazi sta prica u krevetu, pricas sta ti proleti kroz glavu, to je zanos, ako ces paziti, nema tu dobrog seksa
Ovo mu dodje ko tradiktorno naspram gore navedenog.
Sve u svemu, filozofija, iskreno sa nekom polu frigidnom ne bih nista ni pokusavao, ne znam. Sta kaze tema za zene? Sta da ne rade sa muškarcima?

subjektivno

isto subjektivno, cak i vise od prethodnog, cak navodno neke zene tako mogu orgazam da dozive

to se podrazumeva, usluga za uslugu

opet, subjektivno i to ide spontano

Sta tu ima da se nece?

Ko jos pazi sta prica u krevetu, pricas sta ti proleti kroz glavu, to je zanos, ako ces paziti, nema tu dobrog seksa

Ovo mu dodje ko tradiktorno naspram gore navedenog.
Sve u svemu, filozofija, iskreno sa nekom polu frigidnom ne bih nista ni pokusavao, ne znam. Sta kaze tema za zene? Sta da ne rade sa muškarcima?
Pa moraš biti obazriv, paziti na riječi, ponašanje.. :mrgreen:
Nema toga.. tu ne ide nikakva matematika, niti mi to u tim trenutcima pada na pamet. Sve je spontano, prirodno.. normalno da ćeš instiktivno pratiti njene pokrete i želje. Ne treba biti grub i sebičan, i misliti samo na svoje potrebe..

Pa moraš biti obazriv, paziti na riječi, ponašanje.. :mrgreen:
Nema toga.. tu ne ide nikakva matematika, niti mi to u tim trenutcima pada na pamet. Sve je spontano, prirodno.. normalno da ćeš instiktivno pratiti njene pokrete i želje. Ne treba biti grub i sebičan, i misliti samo na svoje potrebe..
Pa da, to se podrazumeva. Nismo primitivci samo da gledas sebe da zadovoljis. Čak naprotiv, u mom slučaju. Al isto tako imam i visoka očekivanja.

Ja ipak mislim da je lista vrlo skromna. Treba tu dodati još par stavki.

1. Muškarac ne sme da završi pre dvadesetog minuta.
2. Poze -max komada dva.
3. Svetlo prigušeno, najbolje ugašeno.
4. Ako muzika, isključivo Sergej Cvetković
Pa uz Sergeja Cetkovica zaspes pre drugog minuta.
Sto se pravila tice, ja sam na svu srexu bio sa nirmalnim zenama

Ne preskačite predigru
Pazite šta pričate
napoleon je osvojio evropu ali nije onu dzozefinu mogao da zadovolji :hahaha: govori dosta o tome koliko su teske zene

Ok sada će me žene na temi pojesti...Ali skroz sam spremna....kakve ste vi to bre mlake žene,gde su te sexy lady,ko još voli mlak sex.....čuj ne stiskaj mi grudi,ne cupaj me,ne teraj me na oral,e sta sve neću pročitati.....A nek svaka prizna da joj je najbolji sex bio sa malo te grubosti i hard sexa....Priznajte biće vam lakše 🤣

Да, бре, ...

Back