Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.891
Ma aj molim te,ne znaju šta valja.....Еј, рибетине и фрајерчине, ајмо да се сви карамо , прво у рикверц, па у 1. 2. Брзину ...све до 6.брзине,....., па ко то не воли...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma aj molim te,ne znaju šta valja.....Еј, рибетине и фрајерчине, ајмо да се сви карамо , прво у рикверц, па у 1. 2. Брзину ...све до 6.брзине,....., па ко то не воли...![]()
.gif)
Pih kakvih žena imaEto sad opet će me zenkinje napast....volim vise nego leba da jedem,naravno kad se ima mogućnosti![]()
Ma aj molim te,ne znaju šta valja.....

Evo napravim organizaciju...prijave u pp,tko želiДај, организуј једнак број мушких и женских.
Ја плаћам кућу , клопу, пиће у планини са ролетнама...![]()
Pih kakvih žena ima![]()

A ček stas ti ,tu da mi turpijas nokte dok ja pravim organizaciju...e pa nece da moze bajoДај, организуј једнак број мушких и женских.
Ја плаћам кућу , клопу, пиће у планини са ролетнама...![]()
Evo napravim organizaciju...prijave u pp,tko želi
...музикицаI naravno cigar posle sehaТо Дарлинг, хоћу да се карам цео дан и ноћ...добро мора мало паузе уз пиће, воће и лахана клопа...![]()
Misliš lagana da moz posle opet udjeТо Дарлинг, хоћу да се карам цео дан и ноћ...добро мора мало паузе уз пиће, воће и лагана клопица......музикица
I naravno cigar posle seha
Kak ste razuzdani

Mmmm i jagode sas umocenu čokoladu
Neće da može.....danas sam probiracКо није...
Пријави се на пун пансион код Вањице на пп
Neće da može.....danas sam probirac
Mmmm imam ja vec spisakОк, по твојој жељи бирај 3 мушка и 3 женска блудника ...
Mmmm imam ja vec spisak![]()
3 muška imam,neg sta cu sa ženama,ne znam koja sta vole![]()
Volis forumasice.....Само храбро само јако ја сам увек волео форумашице.
Посебно је то сензитиван сој...а оне ми рекоше и за форумаше...ццц.ц