Milance Skot
Domaćin
- Poruka
- 4.126
Po anketi, priblizan je broj onih koji mrze, ravnodusni su ili vole Crnogorce, ali na temi pisu samo oni koji ih mrze izgleda.![]()
****** sami ste krivi za to, vi i vasa ljubav prema siptarima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po anketi, priblizan je broj onih koji mrze, ravnodusni su ili vole Crnogorce, ali na temi pisu samo oni koji ih mrze izgleda.![]()
Pogledaj da ti nije u prkno.![]()
****** sami ste krivi za to, vi i vasa ljubav prema siptarima
Za sta? Ja govorim o pisanju na ovoj temi, a to sto pisu samo oni koji ih mrze je samo pokusaj dokazivanja necega, velicanja sebe mozda, a ponizavanja drugih? Nego, glupa je tema svakako, uvijek postoje oni koje te vole i mrze, sta cemo sad.
mala, ne lupetaj. za mržnju prema crnogorcima postoje sasvim osnovani razlozi, a to su - vole da blajvaju šiptarima i ljakse su.
kako onda ne mrzis sam sebe, seljacino.
jer ja, za razliku od tebe, ne blajvam šiptarima.
Vjerovatno bi vecina to i radila prije siptarima nego tebi. 'Ajde sad poz ako nemas neki normalan odg na temu.
pa to ti i velim, vi dole više volite da blajvate onim kržljavim smradovima nego ljudima. to dovoljno govori o vama i razlozima što vas ljudi ne vole.
Po tvojim odgovorima se moze zakljuciti samo jedno - zakrzljao je tebi mozak.
Znam ko je prvi odgovorio na ciji post, tako da.. Samo se ti tjesi, bye, bye.![]()
То онај што игра у Звезди? Пита патријарха кад` ће у прву поставу?
pa i oni vas bas vole....... ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci...
"Zadužio" ne je onoliko! Što je on za deset godina destrega, mi evo stotinu pedeset popravljamo.Pa ako vas recimo Njegoš nije zadužio ničim, onda nije ni jedan drugi Srbin.
To je oprobani srbski "recept". Oduvijek su crnogorski studenti koji su studirali u Srbiju vrbovani za rad protivu svoje države Crne Gore. I ovi trik s bezplatnijem školovanjem dio je te politike. Privuć crnogorsku studentsku omladinu pa im po beogradskijeh škola izpirat mozak. Srećom, broj crnogorskijeh studenata u Srbiju stalno opada, a i oni koji se odluče studirat tamo čine to s namjerom da tamo i ostanu. Autogol srbskijeh vlasti.Strani studenti u Srbiji menjaju nacionalnost za školarinu
Zbog povoljnijih uslova studiranja, mnogi se Crnogorci, kako pišu i podgoričke „Vijesti“, izjašnjavaju onako kako se ne osećaju, a srpski univerziteti nemaju mehanizam da ovakve zloupotrebe spreče.
Treba im naplatit duplo, da više ne dolaze. Eto im Pariz, Berlin, Rim...svim stranim studentima treba naplatiti skolovanje i sve povlastice ukinuti...neka im njihove vlade omoguce skolovanje po povlascenim uslovima u srbiji tako sto ce ili platiti njima ili u srpski budzet skolarinu i dom...