Čime su to Srbi zadužili Crnogorce?

Crnogorci?

• Ukupno glasova
    167
  • Anketa je zatvorena .
Ne bih znao odgovor na to pitanje. Ja sam zaokružio Egipćane u anketi. :) No, ćini mi se da Srbi ne vole nijedan narod u okruženju. Čudno je to. :think:

Што би ми вољели било кога? За разлику од дивног и надасве "питомог" баштиника тисућљећне западноеуропске уљудности којем су маљ и кама најмилије "алатке".

Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.

Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...

Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?

Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.

I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?
a uostalom vi nama dodjete kao Austrijanci Nemcima..braca od tetke
po babinoj liniji..
Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?
Lepa stara tema..
A cime vas to nismo zaduzili?
I ko kaze da vas mrzim pa kako moj narod da mrzim?
Tebi niko nije kazao da si ti Srbin?Pa pitaj Njegosa..
e sad tvoja moralna obaveza ne postoji jer cim ovako glupo pitas ti moral i nemas..

Lepa stara tema..
A cime vas to nismo zaduzili?
I ko kaze da vas mrzim pa kako moj narod da mrzim?
Tebi niko nije kazao da si ti Srbin?Pa pitaj Njegosa..
e sad tvoja moralna obaveza ne postoji jer cim ovako glupo pitas ti moral i nemas..

Onda voliš i Hrvate, Slovence, Bošnjake, Makedonce, Ruse, Poljake, Čee, Slovake, Ukrajince. Bjeloruse... jer ionako tvrdite da su to sve zapravo... Srbi. Ih, prevario sam se. Vi volite puno naroda, jedini je problem što su to sve Srbi pa ispada da najviše volite sami sebe, a ipak da mrzite sve ostale. :hahaha: :hahaha:

Onda voliš i Hrvate, Slovence, Bošnjake, Makedonce, Ruse, Poljake, Čee, Slovake, Ukrajince. Bjeloruse... jer ionako tvrdite da su to sve zapravo... Srbi. Ih, prevario sam se. Vi volite puno naroda, jedini je problem što su to sve Srbi pa ispada da najviše volite sami sebe, a ipak da mrzite sve ostale. :hahaha: :hahaha:
To sto mi ispade.znas gde ces da ti stavim..a volim i Hrvatice,i Crnogorke,i Ruskinje,Cehinje mi specijalnost..I grkinje..
al rvate nikako..ruzni srte za medalju

Ајде. Значи, према томе ви не би требали постојати. Такве мржње ко што је хрватска ја никад и нигдје нисам осјетио.

O kakvoj mržnji pričaš? U Hrvatskoj se navija za Đokovića, za Anu Ivanović svak bi uposlio svoju desnicu, imate solidne knjige i izdavaštvo, Bajaga je zakon, Mina Milenković je bombon...

O kakvoj mržnji pričaš? U Hrvatskoj se navija za Đokovića, za Anu Ivanović svak bi uposlio svoju desnicu, imate solidne knjige i izdavaštvo, Bajaga je zakon, Mina Milenković je bombon...

:hahaha: То мош продавати "србијанским" аутошовинистима, а не неком ко је ( нажалост) живио са вама.
poruka-dobrodoslice-srbe-na-vrbe-nikad-zaboravit-nikad-oprostit.jpg

Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.

Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...

Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?

Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.

I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?

Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?

dosadni kao ush sa svojim razmiricama i jedni i drugi !!!!
emocionalno nezreli kolektivi tutto completo

Чуј чиме су задужили а сва директорска и управљачка места у Србији су заузели.
Ал добро, проћи ће и њихово, да су мудри гледали би мало даље од носа и били добри са људима.

U Foči je bio kamp za silovanje i Foča se tada zvala Srbinje .. počinjen je zločin protiv čovječnosti, što će reći zločin protiv čovječanstva .. a vi ćete se jednom stititi zbog toga ..
jednom kad dođete u stanje ljudskosti ..

Ma zlocin protiv vasione, ali samo nastao na zlocinu protiv mira, koji ste vi za tvoju informaciju pocinili!!!

- - - - - - - - - -

Montenigeri vode sovinisticku politiku prema Srbima u Crnoj Gori;
Otpad i americki poltroni.Ljigave sise prodane.

A to je samo za pocetak,
ni unijati u Krajini prije stotinak godina,
nisu odavali utisak da ce od njih ustase nastati!!!

Back