Čime su to Srbi zadužili Crnogorce?

Crnogorci?

• Ukupno glasova
    167
  • Anketa je zatvorena .

D U K Lj A N I N

Ističe se
Poruka
2.958
Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.

Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...

Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?

Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.

I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?

Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?

Poslednja izmena:
Ja sam poreklom Crnogorac, tako da ne mogu sam sebe i svoje poreklo da mrzim.

Ono što ja ne volim je Milova verzija crnogorstva na silu koje je apsolutno (a samim tim nemoguće) odvojeno od srpstva. To je verzija koju su neki prihvatili pa sad prosipaju teze o crnogorskom poreklu nezavisno od Srba.
Yebe mi se šta ko misli da je, ali moju istoriju ne možete da dirate i ispravljate.

Borili se zajedno sa njima, imali su istu istoriju.

i Srbi iz Srbije i Srbi iz CG su ratovali zajedno 1876-1878, 1912-1913, 1914-1918, u ostalim od ratovima su bili u istoj drzavi pa su opet bili zajedno, a istorija je zajednicka od Vlastimirovica na ovamo (za ranije ne znamo sta je bilo izmedju Srba), ili su bili u jednoj drzavi ili u dve bliske u kojoj su vladale iste porodice
ali opet, kako to povezati sa tim sta su jedni uradili za druge?

Poslednja izmena:
Haha,citaj Njegosa bulo ....

Gospodine, promašili ste forum. Ovđe ima tema o Njegošu

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/21-Književnost

Ov je kao korektna tema , jel da ? Dukljo otvori ti temu - Cime su to Dukljani zaduzili Crnogorce ...
Daj odgovor na naslov teme.

Opsednut si tim relacijama,samobitnošću i glupostima.Bolje da nađeđ đevojku pa makar bila i brkata crnogorka.

P.S.Crnogorci ne postoje kao posebena narod.Izmišljeni su u kabinetima Josipa Broza i Edvarda Kardelja.

Eh, ti znaš što je narod! :hahaha:

Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.

Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...

Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?

Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.

I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?

Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?

Opusti se slobodno.:mazi::mazi:Nemaš nikakvu moralnu obavezu prema Srbima.

Back