sava035
Aktivan član
- Poruka
- 1.407
NISU SRBI nista zaduzili djetice, samo sto su izgradili 90% te drzavice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde ja vratih ti se zaduzi, gde ja stadoh ti oduzi.Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.
Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...
Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?
Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.
I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?
Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?
NISU SRBI nista zaduzili djetice, samo sto su izgradili 90% te drzavice.

Izvini, nisam bio precizan. Ovo se odnosi dok nisu kod vas dosli Rusi. Sad i oni imaju veliki udeo u izgradjnji te vase drzavice.
Izvini, nisam bio precizan. Ovo se odnosi dok nisu kod vas dosli Rusi. Sad i oni imaju veliki udeo u izgradjnji te vase drzavice.
neće Ruja da gradi a da ne zna šta je njegovo...jedino smo mi Gejaci pomagali ovim nezahvalnicima kao što brat iz grada pomaže bratu sa sela,a ovaj misli da to nije iz ljubavi nego za kantu masti i vanglu čvaraka i dva kaiša sušene slanine....samo što mi od djetića nismo dobiliništa nego nož medj plećke priznanjem Kosova...

Volim Crnogorke.....ta ti opcija fali u anketu
![]()
...............оне длакаве бркате, јел те?
Не, но оне од 1.80-1.95. мЦрногорке...............................оне длакаве бркате, јел те?
![]()
Црногорци су Срби део народа који живи у црногорској регији. А због њихове политике према нама равнодушан сам према њима.
Не могу да верујем шта се све прича о црногорцима овде, па црногорци су део нашег народа, црногорац има исто значење као и шумадинац, банаћанин, крајишник или онај који живи у рашкој. Посебност црногорске нације не постоји нити ће икада постојати.
Они су део српског народа, причају српским језиком, имају обичаје које има сав српски народ, са свим врлинама и манама, било од вајкада и тако ће остати.
"А кријући из харема, кроз пенџере вире буле, да чувену главу виде србског попа на врх куле" каже се у народној гусларској песми о погибији попа Мила Јововића.
Ово што поједини страни плаћеници и домаћи издајници раде по Црној Гори то је само моментално, као измишљају језик, нову нацију и слична срања. Све ће доћи на свом месту.

A što je u anketi humor?Није ово хумор/спрдња, сходно томе замолио бих драге колеге да обришу ову ништавну анкету.
Срби су издвајали новац за обнову Црне Горе после земљотреса.
Срби су створили црногорску државу Дукљу, прије више од једног миленијума.
Ми Црногорци имамо због много чега да будемо захвални Србима...нико нам није помагао као они...

Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.
Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...
Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?
Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.
I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?
Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?
Не могу да верујем шта се све прича о црногорцима овде, па црногорци су део нашег народа, црногорац има исто значење као и шумадинац, банаћанин, крајишник или онај који живи у рашкој. Посебност црногорске нације не постоји нити ће икада постојати.
Они су део српског народа, причају српским језиком, имају обичаје које има сав српски народ, са свим врлинама и манама, било од вајкада и тако ће остати.
"А кријући из харема, кроз пенџере вире буле, да чувену главу виде србског попа на врх куле" каже се у народној гусларској песми о погибији попа Мила Јововића.
Ово што поједини страни плаћеници и домаћи издајници раде по Црној Гори то је само моментално, као измишљају језик, нову нацију и слична срања. Све ће доћи на свом месту.