Čime su to Srbi zadužili Crnogorce?

Crnogorci?

• Ukupno glasova
    167
  • Anketa je zatvorena .
Mi vama Srbe, vi nama Crnogorce. Bojat se da bi vi tom trampom smrtna ura odzvonila.

Neka, prijatelju, ne treba, slobodno ih zadrzite cisto da bi u lijepoj vasoj imali koliku toliku ravnotezu sa siptarima, makar jos koju godinu. A onda cete sa siptarskim bratskim narodom da se ujedinite, tj oni ce vas asimilovati ili anektirati, sta ti je god draze, pa uzivajte.
Ja cu prvi da pozdravim to ujedinjenje jer vi i jeste jedan narod, zabluda je da ste vi Srbi, ne znam kome je to palo na pamet kad se zna da su sva vasa plemena albanska!
Samo napred u ujedinjenje:super:

I da odgovorim na prvobitno pitanje, nismo vas zaduzili, ali je krajnje vreme da se razduzimo, pa da nam se skinete sa ...
Aj uzdravlje i cim se dogovorite oko ujedinjenja javi pa cu ja da organizujem :orkestar::orkestar::orkestar: da se to proslavi kako dolikuje kod nas

Sa čim su zadužili?????

Ako ništa drugo, istina je, da se Crnogorci kad odu u susjedne države, najbolje osjećaju u Srbiji.
To se mora priznati.
A zašto je zo tako, treba pitati njih.

Srbi vole da kažu, da je to isti narod a neki Crnogorci kad odu u Srbiju, vole da se qurče i prave p*zdarije i tako bacaju mrlju na inače vrlo pošten crnogorski narod.

Poslednja izmena:
Sa čim su zadužili?????

Ako ništa drugo, istina je, da se Crnogorci kad odu u susjedne države, najbolje osjećaju u Srbiji.
To se mora priznati.
A zašto je zo tako, treba pitati njih.

Srbi vole da kažu, da je to isti narod a neki Crnogorci kad odu u Srbiju, vole da se qurče i prave p*zdarije i tako bacaju mrlju na inače vrlo pošten crnogorski narod.
Danas je bolje bit Crnogorac u Dubrovnik, no Crnogorac u Srbiju. U Srbiju se lijepo ośećaš dok si među svoje, a kad sam zađeš među "braću", ako se ofiraš, imaš dobre šanse da te "počasti" neki od sapatnika ovdašnjijeh forera. Neće te niko fizički napast, za to još nemaju petlju, ali verbalno (i to kad ih je više, a ti sam) ne gine ti.

Upozoravam moderatore da je ova tema praktično majka svih tema o Crnogorcima, jer sve teme o Crnogorcima su pune mržnje prema Crnogorcima, pa hajde da to ovđe raspravimo.

Mislim jasno je da mnogi Srbi ovđe dobar dio, možda i većina mrzi Crnogorce. I neka mrze nemam ništa protiv, njihovo pravo, Ti isti mrze i mnoge druge narode.
No me ineteresuje, da pitam te iste koji mrze Crnogorce, čime su to Srbi zadužili Crnogorce? Obično se mrzi neko od koga imaš očekivanja, neko sa kim imaš neku relaciju, neko ko te je iznevjerio...

Što su to Srbi u istoriji uradili dobro, pozitivno za Crnogorce?

Znamo da su Srbi davali 1% za cnogorsko primorje poslije zemljotresa 1979. ali davali su i Bosanci i Makedonci i Albanci sa Kosova, i Mađari iz Vojvodine, i Hrvati, čak i Slovenci!
Tako da je i ta pomoć Srba bila ustvari pomoć Jugoslavije, pomoć federacije.

I što još, što ste dobro uradili za Crnogorce, gospodo Srbi?

Imam li ja kao Crnogorac ikakvu, makar i minimalnu moralnu obavezu prema Srbima, jesu li me čime zadužili?

U sustini nemas. Sve je do coveka.

Back