Čime se bavite u životu?

Sto sam blizi penziji isto se pitam, koji ja gubim vreme u zivotu kad postoji nesto sto bih vise voleo da (ne) radim. A onda stignu racuni, jave se deca sa pricom kako bi uradili ovo ili ono a to, jelte, kosta... i ja nastavim jos jedan mesec, godisnje doba, godinu.
pa lijepo je kad ste porodican covjek, onda nije ni tesko da se radi. Nazalost ja sam se zbog prirode posla koji sam radio, tri puta razvodio i tri put davao sve sto imam. Srecom kad se ima mnogo djece Bog odozgo gleda i pomaze.

Jos kada je firma kao moja.Neinteresantna lopovima.
Kada sam na poslu kao da sam kod kuce.
Nema spavanja. Obrijan da si.
Nema piskaranja na poslu. Nevolja ne spava. Ako je manje aktivnosti na objektu i nemaš zamaranje puno oko utvrđivanja identiteta, ulaska izlaska, otpremnica putnih naloga, onda redovito obnavljanje gradiva oko ovlašćenja u slučaju potrebe za represivnom delatnoscu.
Akcenat na preventivnob delatnosti, redovni obilasci, ventičacipnih otvora kanalizaciona, ventila, prozora, pp aparata...

Da u svako doba dana i noći biflas sve r3presivne delatnosti i preventive uz ovlašćenja. Redovni psihijatrijski i fizički pregledi i da di u kondiciji da zaštitiš objekat lica i sebe

A ne da zevaš ko osjedeli čiča...

Nadam se da imaš licencu

Nema spavanja. Obrijan da si.
Nema piskaranja na poslu. Nevolja ne spava. Ako je manje aktivnosti na objektu i nemaš zamaranje puno oko utvrđivanja identiteta, ulaska izlaska, otpremnica putnih naloga, onda redovito obnavljanje gradiva oko ovlašćenja u slučaju potrebe za represivnom delatnoscu.
Akcenat na preventivnob delatnosti, redovni obilasci, ventičacipnih otvora kanalizaciona, ventila, prozora, pp aparata...

Da u svako doba dana i noći biflas sve r3presivne delatnosti i preventive uz ovlašćenja. Redovni psihijatrijski i fizički pregledi i da di u kondiciji da zaštitiš objekat lica i sebe

A ne da zevaš ko osjedeli čiča...

Nadam se da imaš licencu
Posla pola sata u smjeni.Sjedim i internetisem.Monitor sa kamerama.Tri smjene rade i ne moram da nadgledam sta radnici rade.Licenca mi ne treba jer sam radnik firme u kojoj radim na poziciji obezbjedjenja.

U osnovi sam završio gimnaziju pa upisao nekoliko fakseva, u jednom momentu ih batalio pa počeo da radim nešto kao part-time frilenser.
Priveremeno radim za jednu firmu kao kontrolor/inženjer/data analitičar, van toga još svašta nešto privatno.

radim u drzavnoj firmi drzavni poso tako d amogu odlazit i dolazit kad koj hoce, bas sam juce pio vina na poslu malo se ja i kolege zanele pa zapjevale uz logorsku vatru malo u kancelariji😁
Ja sam radio 3-4 godine u javnom (drzavnom) preduzecu. Sa strucne strane sam manje-vise bacio te godine, sa neke ljudske, upoznao Srbiju do balcaka (sto se kaze) i zbog toga resio da se do penzionisanja iselim odatle i da nemam apsolutno nikakvog posla vise sa drzavnim sektorom u Srbiji, politikom i "sindikatom" u Srbiji. Kad razmislim, generalno i sa ljudima koji se motaju oko branse u kojoj sam radio tu.

Tako je. Nisam doduse bila tako dobar student, kao njih dvoje, ali vec je dovoljno prestizno sto sam ustajali vazduh slusaonice broj 5 delila sa poznatim licnostima srpske javne scene. Ne treba zaboraviti da je, doduse dosta pre mog vremena, svoju katedru na Pravnom imao i doktor Vojislav Seselj, da je cuveni Dika, nesrecno postradao tokom trajanja agremana uz zvuke fadoa, bio svojevremeno dekan ove vremesne ustanove, da su Smilje Avramov, Kosta Cavoski i drugi doajeni srpske pravnicke misli stolovali ovim modernistickim zdanjem.
Šešelj i ja smo završili istu gimnaziju pa se ne hvalim :manikir:

Back