Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.403
Гледам слике кад сам био деца
Никад више нећем бити мали...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepša kafa se pila posle ovih vežbi
aaaaa da, svemirski dizajn!Onaj električni nož za sečenje hleba.
Svaka iole bogatija kuća je to imala, a bio je potpuno besmislen, jer š.k.k. ti treba električni nož da sečeš hleb.... ali je bilo moderno plus taj ekstra dizajn...![]()
Sprej za inhalaciju i zapušene sinuse. Stalno sam ga koristila i onu kremu kao groždana mast što miriše na mentol, kad namažeš ispod nosa, diže te iz mrtvih.Da pocnem.
Evo jedan predmet iz proslosti. Da li ga prepoznajete i/ili cemu je sluzio? Da li ste ga imali u dzepu ili skolskoj torbi ?
Pogledajte prilog 1775823
Ko ima nesto slicno zagonetno nek postavi.
tigrova mas'?Sprej za inhalaciju i zapušene sinuse. Stalno sam ga koristila i onu kremu kao groždana mast što miriše na mentol, kad namažeš ispod nosa, diže te iz mrtvih.![]()
Pazi, ovo ti je pravi (stari, prastari) Vicks inhalator, domaci i ovde proizveden u "Neveni" Leskovac.Da pocnem.
Evo jedan predmet iz proslosti. Da li ga prepoznajete i/ili cemu je sluzio? Da li ste ga imali u dzepu ili skolskoj torbi ?
Pogledajte prilog 1775823
Ko ima nesto slicno zagonetno nek postavi.
A de si guro mlin za kafu?mislim vik..ne ovo cudo za kafu![]()
mlin za biber?Ko zna šta je ovo?
Pogledajte prilog 1775840
Ne, pržila se kafa u tome.mlin za biber?
a za sta sluzi rucka sa crvenom drskom?Ne, pržila se kafa u tome.
Da se kafa meša dok se prži.a za sta sluzi rucka sa crvenom drskom?
pa to je onda super, kazu najbolja kafa koja se upravio isprzila, samo je posaoDa se kafa meša dok se prži.
ja mislim da ima da se kupi i daljePržionik za kafu, nekad se kafa kupovala samo sirova.
Nema lepšeg mirisa od sveže pržene kafe pa samlevene u mesinganom mlinu.
Još čuvam taj mlin ostao od roditelja.
vrtis i meljes kafu dok te ruka ne zaboli, ili ova druga kojim drzis, zaboravio sam, i opet nemas, nego za dan dva kafe, pa onda opetJaoj, ja to imam od prababe, mnogo su slatko radili, detaljno i sa ugraviranom godinom negde sredinom '30-ih proslog veka. Kod mene u kuci je stajao (mislim, stoji i dalje) na polici u kuhinji, nikada ga nisam koristila.
Jeste posao, ali je miris nezaboravan. Za ukus ne znam, nisu mi dozvoljavali da pijem, bila sam dete.pa to je onda super, kazu najbolja kafa koja se upravio isprzila, samo je posao
Ima da se kupi sirova kafa, mislim da sam u Tašti videla da prodaju.ja mislim da ima da se kupi i dalje
paaa, mi smo pekli i na tiganju, mesas varjacom i pazis da ne pregoriJeste posao, ali je miris nezaboravan. Za ukus ne znam, nisu mi dozvoljavali da pijem, bila sam dete.
da,da, ali ja sam mislio na isti takav mlin mesingani... ili mi je ostao u secanju, a ovaj sada se prodaje aluminijumskiIma da se kupi sirova kafa, mislim da sam u Tašti videla da prodaju.
Može i tako, nisu svi mogli da priušte posebnu spravu.paaa, mi smo pekli i na tiganju, mesas varjacom i pazis da ne pregori
Aha, nisam razumela, mislila sam da o kafi pišeš.da,da, ali ja sam mislio na isti takav mlin
U taj čas pristupiše k Isusu učenici govoreći: Ko je dakle najveći u carstvu nebeskom? I dozva Isus dete, i postavi ga među njih, i reče im: Zaista vam kažem, ako se ne povratite i ne budete kao deca, nećete ući u carstvo nebesko.Гледам слике кад сам био деца
Imao sam ovo.