Čime se bavite u životu?

canavaro

Domaćin
Poruka
4.426
čime se bavite u životu?
šta ste po zanimanju, ako smem da pitam?
za pojedine članove foruma znam, ali za većinu nemam pojma,

da li ste zadovoljni svojim poslom/profesijom? da li bi/ste nešto menjali ili unapredili?

eto da ja počnem prvi...
dipl. inž. termotehnike, radim kao Projektmanager, često sam za računarom, pa mi učešće na forumu dođe kao predah od posla. uglavnom pišem iz firme dok sam na poslu... popodne/uveče/vikendom ređe..

Hvala unapred na odgovorima

Poslednja izmena od moderatora:
čime se bavite u životu?
da li ste zadovoljni svojim poslom/profesijom? da li bi/ste nešto menjali ili unapredili?

eto da ja počnem prvi...
dipl. inž. termotehnike, radim kao Projektmanager, često sam za računarom, pa mi učešće na forumu dođe kao predah od posla. uglavnom pišem iz firme dok sam na poslu... popodne/uveče/vikendom ređe..

Meni je dosadilo ovo sto radim, plan mi je da se vratim u Srbistan, svoj Srem, odem na Frusku u kucu ( pomalo se sredjuje, ove godine se sredjuje vinski podrum), plac na granici nacionalnog partka (pocinje suma), potok na placu, jezero u blizini, manastir na istom rastojanju... pa gajenje paradajza, rukole i bosiljka, sljiva i kajsija, pecenje rakije, susenje sunki i kobasica. Znaci, promena posla i zivot iz maste

Poslednja izmena od moderatora:
Našla si se u odabranom društvu Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa i gospođe Jovane Jeremić.

🥰:heart2::heart2::heart2:🐈
Tako je. Nisam doduse bila tako dobar student, kao njih dvoje, ali vec je dovoljno prestizno sto sam ustajali vazduh slusaonice broj 5 delila sa poznatim licnostima srpske javne scene. Ne treba zaboraviti da je, doduse dosta pre mog vremena, svoju katedru na Pravnom imao i doktor Vojislav Seselj, da je cuveni Dika, nesrecno postradao tokom trajanja agremana uz zvuke fadoa, bio svojevremeno dekan ove vremesne ustanove, da su Smilje Avramov, Kosta Cavoski i drugi doajeni srpske pravnicke misli stolovali ovim modernistickim zdanjem.

Tako je. Nisam doduse bila tako dobar student, kao njih dvoje, ali vec je dovoljno prestizno sto sam ustajali vazduh slusaonice broj 5 delila sa poznatim licnostima srpske javne scene. Ne treba zaboraviti da je, doduse dosta pre mog vremena, svoju katedru na Pravnom imao i doktor Vojislav Seselj, da je cuveni Dika, nesrecno postradao tokom trajanja agremana uz zvuke fadoa, bio svojevremeno dekan ove vremesne ustanove, da su Smilje Avramov, Kosta Cavoski i drugi doajeni srpske pravnicke misli stolovali ovim modernistickim zdanjem.
Znaš da razmišljam o postdiplomskom, ali nemam novaca.
To je jedini način na koji bi jednoga dana mogao stisnuti ruku Dr. Vojislavu Šešelju i osloviti ga s "kolega".

:heart2: :heart2: :heart2:

čime se bavite u životu?

eto da ja počnem prvi...

Pa ja sam penzioner i hvala bogu sto jesam. Bio sam samozaposljen otprilike trgovina HOV. Pri kraju radnog vijeka sam razvio takvu mrznju prema bilo kojem poslu cija je svrha pravljenje novca da sam poceo namjerno da ga gubim. Bolje da novca nema i da je standard nizi eto pa i da se manje zivi ali da su ljudi ono vise srecniji.

Pa ja sam penzioner i hvala bogu sto jesam. Pri kraju radnog vijeka sam razvio takvu mrznju prema bilo kojem poslu cija je svrha pravljenje novca da sam poceo namjerno da ga gubim. Bolje da novca nema i da je standard nizi eto pa i da se manje zivi ali da su ljudi ono vise srecniji.
Sto sam blizi penziji isto se pitam, koji ja gubim vreme u zivotu kad postoji nesto sto bih vise voleo da (ne) radim. A onda stignu racuni, jave se deca sa pricom kako bi uradili ovo ili ono a to, jelte, kosta... i ja nastavim jos jedan mesec, godisnje doba, godinu.

Radim na zeleznici kao skretnicar i sve vreme mogu da piskaram po forumu ,jer kazu da nismo krivi ni mi ni masinovodje za nesrece
kazu da svaki masinovodja pobije najmanje 10 ljudi, i da je prvog covjeka najteze zgazit vozom, te oce bjezi levo desno nema tu kod masinovodje ni ljevo ni desno nego samo pravo, a posle prvog drugi ide uz casicu rakije 😁😂🤣 uz gust😁🤣😂

Back