Ja ne izmišljam, za razliku od mnogih ovdje.
Kod Stjepana Babića je to navedeno kao eklatantan primjer odnosa srpskih lingvista prema jeziku. Prvo se diže dreka kako Srbi u Hrvatskoj nemaju pravo na svoj jezik, a onda kad se ponudi nešto konkretno, tada se odbije ili pravi puj-pike-ne važi.
Zbog čeg bih uopće vas- cijeli forum shvaćao ozbiljno i vama donosio neke dokaze? Koje vi ne možete, ili češće ne želite shvatiti i onda pribjegavate raznim burgijama i burleskama. Krivotvorine su vaš povijesni kod.
Od spaljivanja nepoćudnih dokumenata Alekse Ivića, oca Pavla Ivića kad je imao pristup Dubrovačkom arhivu, do lagarija i falsifikata navedenih kod Murvara- 100% točnih i podkrijepljenih, npr. starojugoslavensko izdanje Marulićeve "Judite" u kom je namjerno izostavljeno hrvatsko ime u naslovu, preko "legendarnog" Mite Đorića:
https://bezcenzure.hr/vlad/drski-pokusaj-posrbljivanja-augusta-senoe-iz-davne-1892-godine/
To je vaš prevladavajući odnos prema susjedima. To ste vi.
Ja na forum skoknem da bih se zabavio, a ne nešto dokazao ili uvjerio bilo kog, jer znam da od vas, od portira do akademika- nikad ništa.