ljubavi ti si po ko zna koji forumas koji pokusava podvaliti usirćećeno crno za blatinu.
ti snimci mi ne trebaju,mogu ti ih prepricat jer sa to prezivio.prvo upozoravali muslimane na rat,a oni docekase jna sa rakijom i hormasicama.kasnije kad jedva zivu glavu ivukli iz foce,trebinja... pa ih zbrinusmo u svoje domove,kao i ja.
potom dodje alija osloboditelj i napravi neku armiju zapuca na nas sa nasim oruzjem,jeduci nasu hranu,turci.
hvo na liniji sa srbima,a armija im pali kuce.pobise 24 momka kod capljine na buku,pa se pitaju muslimani zasto zavrsise u logorima.
pusti mi te sibicarske,pitarske price o ujkama koljacima.nije pronadjen nijedan dokaz o planiranju napada na armiju ili bilo sta u tom stilu,jer toga nije ni bilo.racunamo na saveznike,a oni se zaletise na nas.samo iz travnika 20.000 hrvata protjerano.zato i zavrsise bosanski hrvati onako,napadnuti muklo,turski.
primili vas u drugom svjetskom da imate zastitu od cetnika,primili vas opet,ali vjeruj munevera,ujke vas vise nece primat,malo su pametniji danas i odradit ce posao do kraja.
oćel pita