Moraces da trazis dozvolu od njegove zene...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta slušao Temple Of The Dog? Gutao svaki ton!nikodim:Bravo FLUID, to je i za mene definitivno njegova najbolja faza, narocito Down On The Upside i Superuknown... Taki albumi se jos dugo nece cuti u tom delu muzickog sveta. Sto se tice Sietl scene, nema boljeg benda od njih... Ne znam da li je neko slusao projeka Temple Of The Dog iz kog je kasnije izrastao pearl Jam, kompletnu muziku i sve ostalo, kao i na svim ostalim albumima Soundgardena, radio je cika Chris... Taj cove me zaista odusevljava... mada ponekad ume da bude i malo mracan, opet na sebi svojstven nacin i kao takav zaista je odlican.![]()
Brineš me! Šta ti je ovo 10g. Nije valjda... :shock:nikodim:@FLUID
Hvala... sta reci... to je valjda neka klasika... Iskreno, ja sam jos na prvo slusanje bio odusevljen Temple Of The Dog-om... jedna od boljih stvari tog usmerenja svakako je i Call Me A Dog, kakva kombinacija klavira i stratocastera... odlican solo, ma fantasticna stvar do kraja. Da ne zaboravim, naravno kompletni tvorac iste je stari dobri cika Chris. Soundgarden je jedan od retkih bendova koje i danas slusam sa istim uzivanjem, posle skoro 10g... zaista vrede i zaiista imaju sta da kazu...![]()
E, yebi ga. Nije mi uspela fora. Napisao si 10g, rekoh da nisu možda u pitanju grami. :-D :-D :-Dnikodim:@FLUID
Soundgarden sam prvi put slusao negde krajem osnovne i pocetkom srednje skole, a od tada proslo je ravno 10godina... neke od bendova koje sam tada slusao, sada ne slusam. Kao sto su na primer Pro-Pain, Biohazarda, Sepultura, Tiamat... retko sta od tih bendova da se slusa i danas, osim nekih izuzetaka kao sto su Tool, Soundharden, Alice In Chains, A Perfect Circle... i jos poneki... To je valjda sasvim normalno da se sa vremenom menja i muzicki ukus, u smislu da vremenaom shvatih sta zaista vredi a sta ne, naucis da odvojih licni ukus od objektivnog muzickog kvaliteta nekog sastava. Nista lose... naprotiv...![]()
FLUID:E, yebi ga. Nije mi uspela fora. Napisao si 10g, rekoh da nisu možda u pitanju grami. :-D :-D :-D
Ovo što si napisao sam i pretpostavljao.
The White Stripes.apache:A cija je to pesma u originalu?
Uf kad on krene da vrišti...stvarno je kralj.infidel:naravno
to se ne propusta
Cornell-u su dali neizmernu slobodu u dranju sto me odusevljava
topim se dok slusam kako se dere u jadni mikrofon
Zašto?apache:Sta Audioslave obradio White Stripes?!
Ma daj... ne mogu da poverujemu to...