Znam da si citirao... Nego nisam znala da li si to i mislio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

New Rose:A
Temple of the Dog nisam slusala
PAC-PAC:Аудиослејв су више Корнелов пројекат него било шта друго.
Додуше, ни остали нису лоши чим могу да спроведу његове иејде у дело али зна се ко је тата.
Мени су најбољи Темпл оф д дог(пази лудила на ћирилици) и Бедмоторфингер.
Нову обраду нисам чуо али Вајт пауер од Клеша је испала трагично смешна.
Што се тиче Саундгардена, јесте Корнел главни композитор али без онако доброг бенда то не би било ни упола добро. Невероватни свирачи су у питању.
Bilis against ###:Zack vs. Cornell...Cornell ofcourse...enough...Audioslave vs. RATM...audioslave...samo zato jer je jedina razlika izmedju vokala..haha.Naravno Zack je takodje super,dont get me wrong,RATM su razbijali takodje ali ovo je ono sto rekoh.Inace RATM je bio skoro sasvim oko politike,Audioslave nije...We need social justice-yes...although living without load.
nikodim:Cornel je extrenmna faca u svetu muzike. Covek koji sam pise muziku i textove... i to kakvu muziku i kakve textove... Ne kazem da je "komunista" los, ali to su stvari koje se ne mogu porediti... sto se tice godina bitisanja i kvaliteta istog na muzickoj sceni.... po meni Cornel je u delakoj prednosti...
Cornela najbolje obozavam... od sviJU...