Chris Cornell

Daj bre ne misliš valjda da sam sposoban da se naljutim na nekoga bez razloga...:)
Ja se vala sa tobom nikada nisam svađao,a i koliko se sećam kad god smo komunicirali sve je bilo pozitivno i ok...;)

PAC-PAC:
Аудиослејв су више Корнелов пројекат него било шта друго.
Додуше, ни остали нису лоши чим могу да спроведу његове иејде у дело али зна се ко је тата.
Мени су најбољи Темпл оф д дог(пази лудила на ћирилици) и Бедмоторфингер.
Нову обраду нисам чуо али Вајт пауер од Клеша је испала трагично смешна.

Што се тиче Саундгардена, јесте Корнел главни композитор али без онако доброг бенда то не би било ни упола добро. Невероватни свирачи су у питању.

kornelov projekat ;)
a ostatak si zaboravio
ostatak koji cine rage against the machine
samo sa krisom..
sa ostalim se slazem...
soundgarden je jedan od bendova
za koje mi je najvise krivo zbog raspada,
a samim tim i zbog nemoguceg koncerta
u beogradu :?
mada,ako audioslave dodju
to se ne propusta
sg2.jpg

Back on track!
Uf, u medjuvremenu sam nasla Temple of the Dog, fantastican je! I par nekih neobjavljenih pesama, cula sam i par sa novog Audioslave albuma, nasla japansku verziju EMa... Hiljadu nastupa uzivoooooooo, aaaaaaaaaaaaaa kako sam se prilepila ovo nije normalno!
Ulica u kojoj se nalazi Chrisov restoran je Avenue Pierre ler de Serbie, Paris ;) zna on za nas, valjda ce i doci uskoro!

ima jedan od najboljih vokala u rock muzici, Soundgarden iako od one velike cetvorke kod nas najmanje popularan sto je naravno pohvalno je,mozda /posle PJ-a/ najbolji grunge bend ikada ako ne i najbolji, sto se tice solo projekta jeste sjajan posebno pesma Mission, Audioslave razbija jer su svi virtuozi nenormalni,posebno Morello/covek ima bolesne rifove/inace Cornell je neuporedivo bolji od onog ispaljenog Zack-a...Da...nova pesma Audioslave-a je strava...ako zelite da se uverite u ovo za Soundgarden samo nadjite pesme poput Beyond The Weel ili Slaves And Bullodzers ili Like A Suicide....Sjajno.GOING TO A SHOW ROCKS ALL NIGHT AND EVERYONE I HATE IS AT THE PARTY TONIGHT.

Shto se tice Audioslave-a,iskreno,chini mi se da nije to to,uporedjujuci ga sa Soundgardenom.Naravno to su drugi ljudi,druga muzika,ali mislim da ce teshko da se svidi ta muzika nekome ko od ranije nije slushao RATM...Svakako cenim sve Cornellove projekte,jer ima predobar glas...Od poznatijih grunge bendova Layne i Chris su vazili za pevace koji mogu veoma visoko da pevaju...to se najbolje vidi na 1. i 2. Soundgardenovom albumu.....Shta vishe reci.....

Zack vs. Cornell...Cornell ofcourse...enough...Audioslave vs. RATM...audioslave...samo zato jer je jedina razlika izmedju vokala..haha.Naravno Zack je takodje super,dont get me wrong,RATM su razbijali takodje ali ovo je ono sto rekoh.Inace RATM je bio skoro sasvim oko politike,Audioslave nije...We need social justice-yes...although living without load.

Bilis against ###:
Zack vs. Cornell...Cornell ofcourse...enough...Audioslave vs. RATM...audioslave...samo zato jer je jedina razlika izmedju vokala..haha.Naravno Zack je takodje super,dont get me wrong,RATM su razbijali takodje ali ovo je ono sto rekoh.Inace RATM je bio skoro sasvim oko politike,Audioslave nije...We need social justice-yes...although living without load.

Cornel je extrenmna faca u svetu muzike. Covek koji sam pise muziku i textove... i to kakvu muziku i kakve textove... Ne kazem da je "komunista" los, ali to su stvari koje se ne mogu porediti... sto se tice godina bitisanja i kvaliteta istog na muzickoj sceni.... po meni Cornel je u delakoj prednosti...
Cornela najbolje obozavam... od sviJU...

nikodim:
Cornel je extrenmna faca u svetu muzike. Covek koji sam pise muziku i textove... i to kakvu muziku i kakve textove... Ne kazem da je "komunista" los, ali to su stvari koje se ne mogu porediti... sto se tice godina bitisanja i kvaliteta istog na muzickoj sceni.... po meni Cornel je u delakoj prednosti...
Cornela najbolje obozavam... od sviJU...

naravno za ovo ocu reci...

Back