Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
Trebao je. Slazem se. Ali nije i tako je bolje po nas. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mesi je trenutno uz Kaku najbolji igrac na svetu, i nije on kriv sto protivnik ne moze drugacije da ga zaustavi nego da ga faulira... Ako tako gledamo onda i Kaka i Drogba i Rooney i Anri i svi vrhunski igraci glume kad god padnu...Mesi je samo vraski dobar glumac.
Za penal protiv Benfike ne znam jer je tamo bilo 0-0 a u Barci 2-0 zahvaljujuci Etou (gol i asistencija), tako da taj penal nije nista odmogao Benfiki niti pomogao Barci... A ako nisu svirali penal za Benfiku, onda to shvatite kao kompenzaciju za nedosudjen penal Barci protiv Celsija kada je Teri u sesnaestercu igrao rukom a zatim oborio Messija...
Te price da je Celsi ostecen protiv stvarno nemaju nikakvog osnova
barca iz tog penala nije dala gol pa se ne moze reci da joj je pomogao, a to sto Benfiki nisu svirali penal nije Barcelona kriva nego je sudija tako procenio... Tih nedosudjenih penala ima u svakoj utakmici, jer za svaki kontakt u sesnaestercu igraci traze penal, a sudija nekad svira nekad ne svira... takav je bio i onaj kad je teri srusio messija....Zar je isto igrati kad imas 0:0 iz prve utakmice i kad imas 1:0 iz prve utakmice?
Stvar je u tome da u 1. utakmici nisu svirali penal Benfiki u istoj situaciji u kojoj su svirali penal Barceloni u 2. utakmici (kad su pobedili 2:0).
Eliminisali su ga tako sto je Ronaldinho odigrao velemajstorski u Milanu, a takodje i milioni navijaca ne mogu da prezale Milanovo ucesce u ligi sampiona prosle sezone...Ja nigde nisam ni krivio Barcelonu kao klub vec krivim sudije. Jer ne mogu da prezalim nacin na koji su eliminisali Milan.
Kako nema veze kad su namestanjem utakmica izborili mesto u ligi sampiona... Onda su i Juventusu trebali da daju da igra LS jer i on je namestao...Eliminisali su ga tako sto je Pujol odlicno glumio u revansu i glupi sudija je naseo na to.
Milanovo namestanje utakmica nema nikakve veze za LS tako da ne vidim razlog zasto nebi igrali.
A zasto nije bila kako treba????A bar da je osvojila kako treba, ne bi mi bilo krivo.