Chelsea FC

Daj Jeko budi realna...drogba je meni jedan od najboljih napadaca danas...
A Roman bi kupio neku blenu od superstara i ovaj bi visio u zamjeni...On hoce da osvaja trofeje,a ne da visi u Chelseau.
Jer sada,to je cisto visenje sa njega.Znam,da je malo ''slabicki'' i kukavicki sto najvjerovatnije odlazi ali to je fudbal...
A Henry je stvarno ucinio glupost...Potpuno sam promijenila misljenje o njemu.
Svejedno da vas podsjetim sto ste vi mene ranije podsjetili:
Chelsea forever and it means forever until you're dead.
'Ajde 'ajde ne gubite entuzijazam!
naprijed plavi...!
p.s. imamo dobar napad.drogba je sjajan i nezamjenjljiv ali mourinhov odlazak ga je previshe pogodio...pizzaro,kalou,sheva i ostali mogu da odrade solidan posao.Ako Shevchenko dobije vise prostora,mozda bude kao sto je bio u milanu.

Drogba se brzo pokajao
Petak, 19. oktobar 2007. 21:23

Napadač Čelsija Didije Drogba izjavio je u petak da je "sto odsto posvećen klubu", da će podržavati menadžera Avrama Granta i saigrače, kao i da pre završetka sezone neće davati nikakve izjave u vezi sa eventualnim odlaskom sa Stamford Bridža.

Napadač iz Obale Slonovače očigledno je dobio "packe" zbog intervjua magazinu "Frans fudbal", u kojem je izrazio želju da napusti Čelsi i konstatovao kako je moral u klubu na niskom nivou otkako je portugalski stručnjak Žoze Murinjo bio primoran da ode sa pozicije menadžera.

"Ništa me ne može zaustaviti", rekao je Drogba u tom intervjuu, navodeći Barselonu, Real i oba kluba iz Milana kao moguće destinacije.

Avram Grant izrazio je spremnost da u četiri oka raspravi sa Drogbom sve probleme, kako bi sprečio dalje potrese u svlačionici.

"Ne mogu da reagujem na nešto što je objavljeno u novimama. Moram da razgovaram lično sa igračem, jer sam ranije čitao mnoge stvari o problemima u našoj svlačionici, koje nisu bile istinite. Kako bismo ostvarili dobre rezultate na poslednjih nekoliko utakmica, da smo imali problematičnu atmosferu", rekao je izraelski trener.

Drogba je novembra 2006. godine potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, ali je mesec dana kasnije rekao "Bi-Bi-Siju" da je prethodnog leta ozbiljno razmišljao da napusti klub, koji je tada osvojio drugu uzastopnu titulu prvaka Engleske.

(MONDO)

Ma mene generalno takve licnosti nerviraju. Dok sve ide kako treba- "klub je sjajan.Pruza mi sve." , cim nesto ne ide kako treba:"Vreme je za nove izazove". To je po mom misljenju kukavicki i ljigavo. Ne podnosim takve igrace. A sad da budemo malo realni. Ako ode Drogba (a hoce. i nadam se tome) a ne dovedemo neku stvarno dostojnu zamenu (npr. Vilja) bice gusto. Kalu je dobar ali ne dovoljno dobar, Pizaro mi je malo sumnjiv - nista spektakularno od njega nismo videli, Seva- od njega nema nista (zali boze 50M). Znaci bice gusto. To nam sada stvarno ne treba, ali nekako volela bi da ode. I uopste mi nece biti zao. Moze da bude sjajan igrac, ali je nula kao osoba. A Teri jeste psihicki mnogo jaca licnost od njega, a osim toga on STVARNO voli svoj klub. I u dobru i u zlu. Ni njemu nije bilo lako kad je Zoze otisao,ali opet pokusava da sto manje kuka, a da se sto vise prilagodi i da podigne moral saigracima. U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci. To stvarno jeste tako.

Terry Undergoes Knee Surgery, Bad News For Chelsea
Following the revelatory comments from striker Didier Drogba, Chelsea have been dealt some more bad luck with skipper John Terry likely to be out for three weeks after undergoing knee surgery.

zoom - galleria

Terry’s knee problem surfaced whilst he was away on international duty with England.

It looked as though the captain would be fit to face Russia on Wednesday, however he pulled up in training on Tuesday.

The news follows the injury to full-back Ashley Cole, who was also a victim of the international break, suffering an ankle injury during England’s 3-0 victory over Estonia.

The Blues are likely to be without Terry for around three weeks and Cole for a month.

Coach Avram Grant confirmed: "John Terry had an operation today and will be out for two or three weeks.

"John had a problem and tried his best to be available for the national team but in the last moment of the training, he got injured again.

"He had the operation today and I hope everything will be well. Ashley Cole is injured as well and he is likely to be out for four weeks."

Ma mene generalno takve licnosti nerviraju. Dok sve ide kako treba- "klub je sjajan.Pruza mi sve." , cim nesto ne ide kako treba:"Vreme je za nove izazove". To je po mom misljenju kukavicki i ljigavo. Ne podnosim takve igrace. A sad da budemo malo realni. Ako ode Drogba (a hoce. i nadam se tome) a ne dovedemo neku stvarno dostojnu zamenu (npr. Vilja) bice gusto. Kalu je dobar ali ne dovoljno dobar, Pizaro mi je malo sumnjiv - nista spektakularno od njega nismo videli, Seva- od njega nema nista (zali boze 50M). Znaci bice gusto. To nam sada stvarno ne treba, ali nekako volela bi da ode. I uopste mi nece biti zao. Moze da bude sjajan igrac, ali je nula kao osoba. A Teri jeste psihicki mnogo jaca licnost od njega, a osim toga on STVARNO voli svoj klub. I u dobru i u zlu. Ni njemu nije bilo lako kad je Zoze otisao,ali opet pokusava da sto manje kuka, a da se sto vise prilagodi i da podigne moral saigracima. U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci. To stvarno jeste tako.
i to sto kazes...
protiv midlzbroa danas jel' te?

Znas sta, sad ce Sara da me zakolje kad ovo cuje, ali ne ide nam lose sa Grantom. Neka ovako nastavi i drzacu njegov poster iznad kreveta :D :lol:
Bitna je pobeda i to sto nismo primili gol. I to bez Terija. Cool.
Inace Djavoli gube od Vile.

ne ide jeko dobro kazes...:) mada nemoj da ga ureknes!pu pu pu :)
postaje mi simpa mali ratni zlocinac
jebeni djavoli su stvarno jebeni daj boye da crknu svi do jednog,sem dekice i rooneya
alexov gol je bio STRASAN

Back