Chelsea FC

Ok...Prekidam raspravu, svako ima pravo na svoje misljenje. :)

Frank Lampard has underlined just how crucial it will be for the Chelsea hierarchy to persuade Didier Drogba to remain at the club next summer by stressing that the Ivory Coast striker is effectively irreplaceable.

Drogba admitted last week that Chelsea had been "broken" by Jose Mourinho's dismissal as manager, with the £24m signing from Marseille indicating that he would discuss his future at the end of the current campaign despite being contracted at Stamford Bridge until 2010. Lampard himself is due to resume talks over a new deal in the summer, though the stand-in captain was quick to stress the importance of retaining his team-mate's services.

H A V A R I J A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6:0 PUUUUUUUUUNIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

16' [1 - 0] M. Essien

31' [2 - 0] D. Drogba

56' [3 - 0] D. Drogba
60' [4 - 0] J. Cole
75' [5 - 0] S. Kalou
90' [6 - 0] A. Shevchenko

Ili je Grant bolji trener od Murinja, ili ovakvom timu bilo ko moze biti trener...
Celsi je najbolji primer da klub moze da vodi bilo ko ukoliko na raspolaganju ima toliko dobrih igraca u timu... Ono sto je najcudnije, jesto to sto su dobili Manchester City koji vazi za vrlo dobru ekipu

Ili je Grant bolji trener od Murinja, ili ovakvom timu bilo ko moze biti trener...
Celsi je najbolji primer da klub moze da vodi bilo ko ukoliko na raspolaganju ima toliko dobrih igraca u timu... Ono sto je najcudnije, jesto to sto su dobili Manchester City koji vazi za vrlo dobru ekipu
ovo je najbolji post u ovoliko strana...
sem jedne stvarcice:ne moze bilo ko.medjutim,dovoljno je neko sa malo menadzerskog iskustva.mogli su stavit i pera giljena(trenera cg kluba)i ponovo bi dobro igrali.
ne znam da li je grant bolji od murinja,to ce se dokazati...ne zaboravimo da mu je asistent ten kate jedan od najboljih na svijetu,dok je murinjo bio baltemar brito.

Ako ode dovescemo nekog novog napadaca, nema veze. Koga nema bez njega se moze i mora. :)
A mislim da Grant trenutno radi odlican posao, mada mozda je to povezano sa tim sto on nije izlozen (jos uvek) pritisku kakvom je bio izlozen Murinjo.

jeko,svaki tim ima svog napadaca iliti zvijezdu...
r.madrid sad ima robinja,man u rooney-a...oni nisu bili zvijezde,vec su ih napravili ti klubovi zvijezdama...
vidite sheva zvijezda u milanu,u chelsea ...je samo ''jedan od''.izgleda da je profunkcionisao(a bilo je i vrijeme :roll:)

Znam da ima, ali ako ta zvezda odluci da ode zato sto "je vreme za nove izazove" i zato sto stvari ne idu bas glatko, onda neka ide. Niko nije nedodirljiv, uvek se moze naci zamena. Dobro, moram da priznam da recimo postoje osobe koje jesu nezamenljive i koje cine dusu i simbol odredjenog kluba (dekica, Stivi, Teri...) ali mislim da Drogba nije jedna od njih. Da ne ispadne sada da je los, naprotiv, sjajan je...Ali nekako sam se razocarala i sutra da ode ne bi me bilo briga. Samo da dovedemo adekvatnu zamenu.

Murinjo u decembru stiže u London?

Valensija neće štedjeti pare za nasljednika Kikea Sančeza Floresa, koji je otpušten u ponedjeljak.
- Želimo top trenera. Hoćemo da osvajamo trofeje, a za to nam treba stručnjak koji ima znanje i harizmu - kazao je Migel Angel Ruiz, sportski direktor Valensije. Na listi su, dakle, svi veliki treneri koji su bez angažmana (Murinjo, Lipi, Kapelo), ali i stručnjaci poput Skolarija, Dešampa, Kumana, Del Boskea...
Bolje obaviješteni mediji, kakav je britanski "Tajms", ne ostavljaju dilemu ko je prva meta. Naravno, Žoze Murinjo najbolje odgovara opisu Angela Ruiza.
Londonski list piše da je predsjednik Valensije Huan Soler već spremio ponudu po kojoj će Portugalac godišnje zarađivati skoro četiri miliona eura. To je manje nego što je primao u Čelziju, ali u rangu najplaćenijih evropskih trenera...
Engleski mediji odmah su cijelu priču povezali sa Čelzijem - Murinjo će sa Valensijom u decembru gostovati na "Stemford bridžu" (Liga šampiona) i odmah dobiti priliku da se osveti Romanu Abramoviču.
Murinjov dolazak, piše "Tajms" brzo bi se multiplikovao - Portugalac će, naime, sa sobom u Valensiju dovesti nekoliko fudbalera. Drogba, Karvaljo i Tijago su, navodno, odmah spremni da pođu stopama bivšeg trenera.
Ostaje jedini problem u Murinjovom opredjeljenju. Bivši trener Porta i Čelzija izjavio je da želi nešto novo i neistraženo. U obzir, dakle, dolazi Serija A, Bundes liga, možda i Primera. Portugalac je prije sedam sezona radio u Španiji, u Barseloni, ali samo kao prevodilac Bobija Robsona.
izvor:vijesti...
ako uzme fudbalere zamjericu mu se...nije u redu,nimalo ako mu je stalo do chelsea...mada to je biznis...on moze da radi sta hoce.

Back