Chelsea FC

Divno. Znas sta kazu, svi zele da napuste brod koji tone. Ko ga j**be, mozda dovedemo Vilju. Mnogo me nerviraju tako, sad nema sta da dokazuje u Celziju, a kad ga je Murinjo doveo skoro kao anonimusa tada mu je bilo dobro. izdajice sugave.

I ja.Mnogo sam se iznervirala kad je Anri otisao iz Arsenala, a posle kenjao nesto u fazonu:"Tamo sam postigao sve sto sam mogao, sada je vreme za nove izazove". Tipicno noz u ledja.Tako ce i sa Drogbom da bude. :evil: ali me boli uvo. Igraci koje volim su ostali.

btw sara skinula sam FM08 i mogu da ti kazem da je sjajan.! Iako im grafika nije u prvom planu, znatno su je poboljsali. :)

Ne mislim bas tako. Sjajan je igrac to je evidentno + je napadac, a 80% navijaca najvise voli napadace pa je zato tako favorizovan i zato se dosta o njemu prica. Sto se boga tice, mi imamo jednog boga a ni u kom slucaju se ne zove Drogba. :)

Roman smara kao i uvek, ali su skauti mnooogo bolji nego ranije. Upravo sam dovela Maskerana i nekog klinca iz Sportinga za koj predvidjaju da ce da bude zvezda. Nego nesto mi cudno- Uopste mi nije trebala WP. Ne znam da li su to ukinuli (dace bog) ili sta...

Ja se i ne radujem bas mnogo.

Recommended System Requirements:
Windows XP
Intel Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better
1GB RAM
DirectX 9.0c video card
256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c Soundcard
DirectX 9.0c or higher
Windows USB Gamepad
1280 x 720 resolution
Imam sve sem grafike, i Gamepada(i ne treba mi, na tastaturi igram oduvek), biće PES-a za mene. Skinuo sam DEMO, koči ali RADI

Back