- Poruka
- 887
Ispravno razmišljanje i bez obzira na neslaganje u vezi SRS podržavam ovakve stavove.skyworks:Glupo je sad dokazivati je li to Seselj nametnuo ili ne, uglavnom svi znamo da jeste, kao sto i svi znamo da je Marko Milosevic bio glavni za sverc cigareta, u nekom davnom vremenu, ali se ne bavimo dokazivanjem jer je kao i sve u ovoj drzavi sto ima potporu u vlasti(nekad ili sad) tesko dokazati, itd da ne razglabamo.....
U sustini, taksa stoji i danas jer tako drzavi odgovara, tako se puni budzet, glavonje pune dzepove, kao i uvek u svakoj vlasti. Nametnuli bi oni i sada mnogo cega, ali ne smeju zbog toga sto ce ih ljudi mrzeti i onda pusijada na izborima.....
Ne podrzavam SRS, mozda i bih da zivimo u srednjem veku, ali ovako? Nikad u zivotu! No ne interesuju me konkretno oni, interesuje me moja egzistencija i oni koji ce mi obezbediti istu , kao i uciniti je sigurnijom i lagodnijom.
Nisam protivnik preregistracije, ali ako neko moze, zasto ne bih i ja mogao da uvezem mladji i bolji auto za iste pare? Ako bi bilo preregistracije, jako puno kola bi se uvezlo, saloni koji prodaju polovne automobile bi stagnirali u poslu, a to nije u interesu ministra, zato sto ga ovi placaju debelo, sto opet ne moram nikome da dokazuje, jer je to moje misljenje. S obzirom da sebe ne smatram osobom oskudne inteligencije, moje misljenje mi izgleda kao susta realnost. Naravno da se mnogi nece sloziti, ali i to je njihovo misljenje i ja nemam nista protiv toga.
Pozdrav svima i videcemo sta ce dalje biti....
Tebi svakako nije glavna zanimacija stajanje pred ogledalom, kao nekima.