CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jerotije:
A shto smatrash da ce to da urade ? I u najtezim vremenima pod vlashcu Slobodana Miloshevica kad je 100 dm vredelo bogatstvo a fabrika Zastava nije radila pa se josh vozili i najveci krshevi u Evropi, ni tad nisu pushtali nikakvu preregistraciju a ne sad kada se u Srbiju na ovakve-onakve nacine dovuklo novijeg krsha od gvozdja a i standard je relativno malo bolji. Ajde objasni mi detaljnije ovo shto si hteo reci jer ja ocito nevidim daleko, osim ako i ti sam nemash auto na CG tablice pa sam sebe teshish da ce biti preregistracija ! :?:
ma razmisljao sam milion puta da se i ja upustim u tu avanturu, ali nisam imao mooda za tako nesto, jer mi i ive 4000 znace kao nebo.
Jednostavno, suvise je velika cifra 250000 glasova da nebi dozvolili tim ljudima da registruju.
i u toj grupi, polovina ih je koji su kupovali tako auto zato sto nisu imali za bolje.
ako je nanisanio pasata, a ima 3000, nije ga mogao kupiti za te pare ovde, ali mogao je tamo.Jednostavno, logika je u pitanju.
ima toga sto pricas i za gedore.
a o mom priholoskom stanju i primeni ego-mehanizama /samo-tesenje i sl / ne brini.Niti je to tvoj posao niti je taj slucaj u pitanju.

mshone:
ma razmisljao sam milion puta da se i ja upustim u tu avanturu, ali nisam imao mooda za tako nesto, jer mi i ive 4000 znace kao nebo.
Jednostavno, suvise je velika cifra 250000 glasova da nebi dozvolili tim ljudima da registruju.
i u toj grupi, polovina ih je koji su kupovali tako auto zato sto nisu imali za bolje.
ako je nanisanio pasata, a ima 3000, nije ga mogao kupiti za te pare ovde, ali mogao je tamo.Jednostavno, logika je u pitanju.
ima toga sto pricas i za gedore.
a o mom priholoskom stanju i primeni ego-mehanizama /samo-tesenje i sl / ne brini.Niti je to tvoj posao niti je taj slucaj u pitanju.
Shta je realno a shta nije to svi mi dobro znamo ali ko nas pita. Uradice oni kako sami odluce a to je verovatno to da nece pustiti preregistraciju CG tablica. Realno je da se preregistruje svaki crnogorac a realno je i da se preregistruje i bilo koji dobar i ispravan auto kao npr u Rusiji shto je slucaj. Znamo svi shta valja po nas jer smo svorc. Secemo ushi-krpimo dupe. Imamo zelju da vozimo neshto shto je neko vec izvozao ili malo vozao. Zapamti prijatelju da ovaj propis kroje oni koji nemaju auto na CG tablice a niti razmishljaju o nekom dobrom polovnom automobilu. Nadam se da me sad razumesh ! :|

robocap:
Načitao sam se raznih nebuloza ovde i samo bih na deo ovog teksta postavio pitanje: Ako se manipuliše sa ciframa od 50 do 100 pa ima i 300 hiljada onih koji bi rešili pitanje svog vozila , Koji je broj ovih drugih koji bi ispali budale ili bi dobili šamar? Jel ima tu koja hiljada?
Nemora tih drugih da bude ni hiljadu a ne nekoliko hiljada. :roll: Nepadate napamet Dinkicu ni pod slucajno. On ne razmishlja o zadovoljnim i nezadovoljnim. U to budi siguran ! :roll:

Provalice policija to muvanje sa papirima da se auto na CG registruje u Beogradu.
Pogledaju datum registracije,kad je vozilo uslo u Srbiju,pa se ispostavi nije uslo,neko se javi na pp robokapu pa se ispostavi da nije musterija nego pandur,itd,itd..

Ljudi, sigurno da postoji resenje koje ce da zadovolji sve strane , ali potrebna je komunikacija izmedju zainteresovanih strana, strpljenje i medjusobno uvazavanje. Problem je nastao kada je CG izabrala nezavisnost. Zakon treba da se dopuni jer je to novi momenat . Ljudi trebaju nesto da plate. To su troskovi nastali najnovijim promenama koje se nisu mogle pouzdano predvidjati.To ne treba da bude klasicna carina, vec neka vrsta takse kao neka medju registracija. Zato drzavne institucije svojim gradjanima ne treba da stvaraju probleme vec da ih resavaju na zadovoljstvo svih zainteresovanih.
Ja nemam takav automobil, i zelim samo da pomognem ako je ovo nekom od pomoci.

Rasha1:
Ljudi, sigurno da postoji resenje koje ce da zadovolji sve strane , ali potrebna je komunikacija izmedju zainteresovanih strana, strpljenje i medjusobno uvazavanje. Problem je nastao kada je CG izabrala nezavisnost. Zakon treba da se dopuni jer je to novi momenat . Ljudi trebaju nesto da plate. To su troskovi nastali najnovijim promenama koje se nisu mogle pouzdano predvidjati.To ne treba da bude klasicna carina, vec neka vrsta takse kao neka medju registracija. Zato drzavne institucije svojim gradjanima ne treba da stvaraju probleme vec da ih resavaju na zadovoljstvo svih zainteresovanih.
Ja nemam takav automobil, i zelim samo da pomognem ako je ovo nekom od pomoci.
Mislim da cesh teshko pomoci. Nepomazu ni kozne gace ! :|

jerotije:
Shta je realno a shta nije to svi mi dobro znamo ali ko nas pita. Uradice oni kako sami odluce a to je verovatno to da nece pustiti preregistraciju CG tablica. Realno je da se preregistruje svaki crnogorac a realno je i da se preregistruje i bilo koji dobar i ispravan auto kao npr u Rusiji shto je slucaj. Znamo svi shta valja po nas jer smo svorc. Secemo ushi-krpimo dupe. Imamo zelju da vozimo neshto shto je neko vec izvozao ili malo vozao. Zapamti prijatelju da ovaj propis kroje oni koji nemaju auto na CG tablice a niti razmishljaju o nekom dobrom polovnom automobilu. Nadam se da me sad razumesh ! :|
razumeo sam ja tebe dobro i od pocetka.zivi bili pa videli!

jerotije:
Opet se danas Dinkic obratio javnosti sa cvrstim stavom da preregistracije NECE BITI osim ko poseduje euro 3. Ko neveruje nek proveri !
Šta si se navrzo? Jesi li ti rešio da li si za ili protiv. A Dinkić jede govna , ko njega pita pa nije on vlada. Valjda se još neko pita u toj vladi. Jesi video poslanička grupa 9+9 je pokrenula pitanje svaka im čast. Ima pametnih ljudi tamo .

robocap:
Šta si se navrzo? Jesi li ti rešio da li si za ili protiv. A Dinkić jede govna , ko njega pita pa nije on vlada. Valjda se još neko pita u toj vladi. Jesi video poslanička grupa 9+9 je pokrenula pitanje svaka im čast. Ima pametnih ljudi tamo .
Dinkic naravno nek jede govna ali mislim da ce ga ovi ostali govnari slushati. Koliko god da ga nevolimo bice po njegovom. To ti je brate ova jevrejska kombinacija. Sve po sirotinji. Bez uvrede ipak mislim da nece biti popushtanja za preregistraciju. Kad je Dinkic davao izjavu novinarima vidim da je to opushteno rekao bez razmisljanja - grize savesti dali je u pravu ili ne. Shto se ljutish ? Ja samo kazem shta mislim i shta se deshava na politickoj sceni. Imam auto na BG tablice a kupio bih i ja CG kad bi mogao da zavrshim papire. Nezajebavam ni tebe ni nikoga. Pozz :razz:

jerotije:
Dinkic naravno nek jede govna ali mislim da ce ga ovi ostali govnari slushati. Koliko god da ga nevolimo bice po njegovom. To ti je brate ova jevrejska kombinacija. Sve po sirotinji. Bez uvrede ipak mislim da nece biti popushtanja za preregistraciju. Kad je Dinkic davao izjavu novinarima vidim da je to opushteno rekao bez razmisljanja - grize savesti dali je u pravu ili ne. Shto se ljutish ? Ja samo kazem shta mislim i shta se deshava na politickoj sceni. Imam auto na BG tablice a kupio bih i ja CG kad bi mogao da zavrshim papire. Nezajebavam ni tebe ni nikoga. Pozz :razz:
Dobro ne ljutim se ali imam utisak da se Srbi ne mogu složiti. Zašto da komšiji crkne krava ako niko od toga nema koristi. Ajde jednim da se složimo oko nečega. Dokle ta zloba prema svojoj naciji, šta nam tek drugi misle kad mi o sebi tako? Pa moglo bi svima da nam bude bolje. A Dinkić neće dugo ako ovako nastavi.

Ajde razmisli malo i drugacije.
Ako sam ja i mnogi drugi mogao regularno da uvozim auto kako je po Zakonu, ti si lepo sa strane po buvljacima u CG kupovao strance i verovatno smatrao da sam poslednji debil ili idiot koji ide legalno kad "maheri" poput tebe znaju kako se to radi....
E sad, kad se Zakon treba postovati za SVE, ti se nalazis uvredjen, povredjen i tako dalje, nema veze sto sam ja isti auto platio mnogo vise. Valjda ko mi je kriv kad sam glup? Sad ste svi vi pametni sto ste tako radili, samo sam ja i ostali koji su isli redovnim putem ispali budale?
Nadam se da ce Vlada odrzati rec i yebe mi se jel' to kazao Dinkic ili ko drugi, u ovoj Srbiji bi trebalo vec jednom da se zna sta je red.
To sto ste nayebali zbog politike (odcepljenja) je stvar kockanja. Isto kao sto sam pop*deo kad se vraca "stara devizna" stednja kod Dafine i Jezde... Pa ljudi hteli da se kockaju, kuglica pala na "0" i sta sad? Ajde da svi solidarno nadoknadimo?
Dok budemo takve budalastine resavali sa "ajde nema veze", bizemo u cabru doveka...

Bolje da brinemo o parama koje smo desetinama godina uplacivali u stambene fondove - ostali bez stana. Uplacivali godinama za nezaposlenost - nema sanse da se dobije posao. Godinama uplacivali zdravstveno i socijalno, kad ti treba operacija malo kompleksnija, ili crkni cekajuci na red 2-3 godine ili plati debelo.... to su stvari o kojima treba razmisljati a ne kukati sto se neko preracunao sa muckanjem CG table, voznja po Srbiji - e sad kad SCG vise nema, sad dreka i vriska?

Kad predjes semafor preko crvenog kao pesak, nece ti pomoci sto nemas vozacki pa kao ne znas sta crveno znaci - platices kaznu (ako te pre ne spljeska autobus). Isto i za te automobile. Kao, trebala je drzava da vam kaze no-no, moze biti odcepljenja, pa sta cete onda... Kupuj brate, "frikombinuj" pa kako ti bude, ovog puta lose...

Ljudi da li ste vi normalni? Pa niko nije prošao jeftino sa tim autima. To su laži. A i koliko je vas koji ste prošli loše što ste kupili auto sa euro3 motorom , jel hoćete da ih vratite i kupite stariji i lošiji da bi bili zadovoljni? NIje , nego ste zlobni i pokvareni. Koliko pravo govorite toliko vam bog zdravlja i sreće dao zlobnici.

Hajde mi malo pricaj o tome!
Pola familije mi je u CG i mnogo dobro znam sta se moze i moglo kupiti i za koje pare tamo, veruj mi. Znam sta pricam.

Zasto bi bili zlobni ako smo kupovali kola kako je bilo dozvoljeno a vi ste kupovali doduse takodje (tada) dozvoljeno za manje pare slicne stvari? E sad, kad se situacija promenila i kad ste (ne veselim se tome) ostali u "vakuumu" sad bi da se svih 100,000 automobila lepo preregistruje kao da ste ih uvezli a niste mogli po zakonu? Pa i ja bih uvezao koju godinu stariji auto za manje pare i ustedeo par hiljada evra, samo sto sam izgleda blesav pa nisam hteo da vozim na punomocje nekoga iz crne gore...
Pa ko je sad tu blesav? Verovatno mi koji nismo vozili na papire nekog djetica, vec posteno platitil sta je trebalo. A oni koji su za male pare, ponavljam, male pare kupili krseve sa zapadnih otpada, bi sad to lepo da "uvezu". Ne bi trebalo da ce moci, ako ova drzava ima iole hrabrosti da sprovodi zakon.
U suprotnom, hajde da svi radimo "ispod zita" da ne postujemo zakon, da muvamo, pa dok moze, kad nas uhvate - lepo pred Skupstinu da blokiramo grad, autoput, ma Srbiju ce blokiramo samo da nase muvanje legalizujemo.... ? Dokle bre vise?
Zasto onda ne bi iz susednih nam drzava ljudi nam dali automobile, punomocja pa da ih ovde "preregistrujemo" sve za manje para nego sto treba, pa da procveta posao sa krsevima? Yebes zakon?

Kada bi bilo preregistracije, za par dana bi auto pijace i oglasi bili prepuni polovnjaka sa srpskim tablama i naravno srpskim cenama. Tako da sistem kupi jevtino-prodaj skupo bi opet pao na nasa ledja, a sve "patriote" bi sa pozamasnom razlikom u dzepu uveliko razmisljali o novoj prevari.
5+ za Dinkica

Ok, sve razumem ali niko nikada nije rekao da ce biti preregistracija a receno je javno da je po zakonu nece biti. Zato Dinkic bez trunke grize savesti izjavljuje da od preregistracije nema nishta. Ko ga je gledao na konferenciji za novinare video je njegovu nezainteresovanost za ovu temu. Kao da su ga pitali dali je pio slatku ili gorku kafu jutros !!!

robocap:
Ljudi da li ste vi normalni? Pa niko nije prošao jeftino sa tim autima. To su laži. A i koliko je vas koji ste prošli loše što ste kupili auto sa euro3 motorom , jel hoćete da ih vratite i kupite stariji i lošiji da bi bili zadovoljni? NIje , nego ste zlobni i pokvareni. Koliko pravo govorite toliko vam bog zdravlja i sreće dao zlobnici.
Prijatelju, nismo ni zlobni ni pokvareni. Samo smo realni !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back