CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam ljudi zasto ste toliko pakosni. Ja sam auto uvezao iz Italije od prvog vlasnika sa svim papirima iz salona. Znaci nije skinut sa osiguranja, nije vlasnik neki "fiktivni crnogorac"...
A za crnogorske tablice sam se odlucio jer na to IMAM PRAVO PO USTAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U trenutno vazecem ustavu pise da je zabranjeno ometanje prometa izmedju drzavnih zajednica.
Da li ce da nam puste preregistraciju ili ne , ja sam pokusao.
Pozdrav i svim silama moramo da se borimo za svoja prava. Bio sam 5.oktobra na ulici pa cu biti i danas.

the shezika:
okosokolovo
Posto vidim da sam ti postala opsesija, a ti lepo procitaj sve postove na ovom forumu, ako treba i dva-tri puta pa mozda i ukapiras o cemu pricam a mene stvarno mrzi da se ponavljam jer nemam vremena, moram da kupim stan :wink:
Inace stojim iza svake izjave potpisane nickom the shezika i ne lazem nikoga.

Еееееее....!!!! Ма ти мене не капираш. Ништа лично.Где по овој врућини да читам..? Имај милости. Ма капирам ја тебе, али ти мене очигледно не!
Н Е П Р Е Р Е Г И С Т Р А Ц И Ј И !!! Ни за дан-два-три-НИКАДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inace, danas sam stigla iz BG gde sam dobila uveravanja da ce preregistracije biti i u 2-3 dana ce se primati zahtevi, samo se o tome ne prica da ne bi ljudi uvezli jos starih auta.[/QUOTE]

Па шта ћеш када ови твоји што раде у неким институцијама у БгД остану без посла. Како ћеш пререгистровати? Без њих тешко-никако!!!
А што да људи не увезу још старих аута-А ВИ СТЕ МОГЛИ- имаш ли ти своје ја, чујеш-читаш ли себе!?

Немој ићи са теме, па видиш да је тема јака и шта све у СЕБИ носи.

okosokolovo:
Еееееее....!!!! Ма ти мене не капираш. Ништа лично.Где по овој врућини да читам..? Имај милости. Ма капирам ја тебе, али ти мене очигледно не!
Н Е П Р Е Р Е Г И С Т Р А Ц И Ј И !!! Ни за дан-два-три-НИКАДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zanima me da li je u Vašoj porodici bilo nečega što bi uticalo na Vaš odnos prema društvu i ljudima uopšte. Kao na primer recimo alkoholizma, zlostavljanja dece ili slično. Ovo me zanima čisto profesionalno jer očito da se odnosite prema ljudima veoma neprijateljski i imate očigledan negativistički stav prema životu.

Nije mi jasno o cemu se ovde uopste prica... Dovoljno je pogledati u saobracajne dozvole i videti ko je vlasnik automobila... i tu je kraj svake price... A to sto je neko bio pametan da vozi na ovlascenje... pa sad vise ne moze... to je druga stvar... Sto se tice vojnih lica koja su se igrom slucaja zatekla dole, bez problema ce uz placanje carine moci da prevedu svoja kola na srbijanske tablice... Jer su zaista njihova... i na papiru i inace!!! Pozdrav svima:)

jerotije:
Ti sigurno posedujes auto na CG tablice ?
Ne. Imam dva auta i oba su na naše table , ali imam dosta poznanika koji ih imaju i baš mi je krivo i žao što su u ovakvoj situaciji jer znam kako i zašto su ih kupili, čak sam nekima pomogao da ih nabave i registruju na CG. Uopšte se ne radi o prevari i ne vidim nikakve razloge da se to ne odobri.

nema odobrenja bre i ja bih da nabavim neku kantu iz nemacke onda da je drndam za 2000 3000 eura. E ajde da svi vozimo parnu masinu da se vratimo u 19. vek, daj ljudi nikada da se opametite ima sigurno jedno 15 do 20 hiljada sa fals tablama za par stotina eura sve treba da pokupi ova nasa carina neznam sta cekaju vise sto pre to bolje ili ljudi kante na otpad pozdrav

Vlada treba da popusti i za nas koji nismo kupili auto sa CG tablicama. Zasto bi oni koji voze na ovlascenje imali neke privilegije u odnosu na nas. Ako njima popusti onda treba i nama nesto da odobri da uvezemo, ako nista onda iz CG. I ja bih nesto mladje........

Pristalice ne-preregistracije! Braco, drugovi?
Svi se zajedno borimo, apelujemo i pozivamo Vladu Srbije da ne postupi neispravno prema zakonu i nemoralno prema onima koji postuju zakon da se PREREGISTRACIJA NE DOZVOLI !!!
Ali, sta ako im povlaste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back