Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.645
Strasno dokle se dogurali a pocelo se od je . enih CG tablica !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nj@nj@:okosokolovo, glup si i ne vidish dalje od kljuna.
sad i chistachi pocheli da pametuju.![]()
the shezika:okosokolovo
Posto vidim da sam ti postala opsesija, a ti lepo procitaj sve postove na ovom forumu, ako treba i dva-tri puta pa mozda i ukapiras o cemu pricam a mene stvarno mrzi da se ponavljam jer nemam vremena, moram da kupim stan :wink:
Inace stojim iza svake izjave potpisane nickom the shezika i ne lazem nikoga.
nj@nj@:okosokolovo, glup si i ne vidish dalje od kljuna.
sad i chistachi pocheli da pametuju.![]()
Zanima me da li je u Vašoj porodici bilo nečega što bi uticalo na Vaš odnos prema društvu i ljudima uopšte. Kao na primer recimo alkoholizma, zlostavljanja dece ili slično. Ovo me zanima čisto profesionalno jer očito da se odnosite prema ljudima veoma neprijateljski i imate očigledan negativistički stav prema životu.okosokolovo:Еееееее....!!!! Ма ти мене не капираш. Ништа лично.Где по овој врућини да читам..? Имај милости. Ма капирам ја тебе, али ти мене очигледно не!
Н Е П Р Е Р Е Г И С Т Р А Ц И Ј И !!! Ни за дан-два-три-НИКАДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne. Imam dva auta i oba su na naše table , ali imam dosta poznanika koji ih imaju i baš mi je krivo i žao što su u ovakvoj situaciji jer znam kako i zašto su ih kupili, čak sam nekima pomogao da ih nabave i registruju na CG. Uopšte se ne radi o prevari i ne vidim nikakve razloge da se to ne odobri.jerotije:Ti sigurno posedujes auto na CG tablice ?
Crko da bog da..!!!!peco:Pristalice ne-preregistracije! Braco, drugovi?
Svi se zajedno borimo, apelujemo i pozivamo Vladu Srbije da ne postupi neispravno prema zakonu i nemoralno prema onima koji postuju zakon da se PREREGISTRACIJA NE DOZVOLI !!!
Ali, sta ako im povlaste?
robocap:Crko da bog da..!!!!