Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.644
Sa takvim ponasanjem i ja ti zelim isto !!!!!robocap:Crko da bog da..!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa takvim ponasanjem i ja ti zelim isto !!!!!robocap:Crko da bog da..!!!!

Jedini izgovor vlasnika automobila sa CG tablama,ciji automobili imaju euro 2 motor je da smo bili jedna drzava ali to oni u svom interesu mogu tako da tumace,jer SCG nije bila jedna drzava,vec konfederacija,realno je da vlada Srbije ne dozvoli preregistraciju ali mislim da ce popustiti iz politickih razloga,blize se izbori.peco:Ili smo mi glupi?
Ako uopste postoji pravda i zakon u pomenutom sl.listu, ne postoji mogucnost da se cg tablice prebace na Srbiju, sem ako je motor euro 3.
U suprotnom, vlada mora odobriti uvoz euro 2 za sve nas.
Drzava se nalazi ispred velikog "prijemnog ispita", da se vidi da li smo spremni da postujemo zakone. Svet i Evropa ce to oceniti. A i ne verujem da ce tako lako "pasti na ispitu".
Ako se neko zeli ponasati ljudski, najpre ce se izviniti za ruzne reci.robocap:Crko da bog da..!!!!
..................Не верујем. Паде евро-зашто, јавиће се стручњаци да нам објасне. Па ипак није све у парама!? Свима нама треба ТО (ПАРЕ)! Али не по сваку цену и зато опет овој теми НЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ!!! Поздрав. Како те слуша ауди (пензионер) у граду? Мој-исто пензионер, шепури се ко нов поред ових ПГ,БА,НК... којима (понеким) висе и отпадају делови на путу! А ја, МИРНО СПАВАМ, легално брате!jerotije:Pare pare i samo pare. Ako im bude trebalo bice preregistracija i sa bosanskih tablica - verujte !
Друже одборниче! Или тзв. др.васићуdrvasic:Zanima me da li je u Vašoj porodici bilo nečega što bi uticalo na Vaš odnos prema društvu i ljudima uopšte. Kao na primer recimo alkoholizma, zlostavljanja dece ili slično. Ovo me zanima čisto profesionalno jer očito da se odnosite prema ljudima veoma neprijateljski i imate očigledan negativistički stav prema životu.
registracija:PROTEST VLASNIKA VOZILA SA CG TABLAMA
...... SREDA 21.06. U 12h ISPRED SAVA CENTRA NA PARKINGU ODAKLE SE KRECE U PROTESTNU VOZNJU
```````` OBAVESTITE SVE PRIJATELJE SA ISTIM PROBLEMOM... * B L O K A D A * DO POBEDE
Šta reći? Sve je rečeno, dakle profil potpuno jasno definisan i o tome ne bih sa "šoferima" diskutovao, ako i malo pameti imaš (bez uvrede) analiziraj sam sebe i videćeš šta sam možeš zaključiti.okosokolovo:Друже одборниче! Или тзв. др.васићу
Једино што је било то је да Ви никада нећете доћи на власт и трудимо се (и успевамо) да не дођете. Однос према друштву је ОК (ваљда ти је логично против чега сам-или не, не разумем, или можда треба моја помоћ да те посаветујем?). Алкохол у Србији, у породици има своје место, али пошто си Др. (бем ли га чега-ваљда паметовања) објасни нам како са њим и у којој мери је код тебе. Злостављање у породици не-па то код Срба, ваљда ти је јасно, није хит-као код тебе! Ми се тога гадимо!!! и наравно по српски спречавамо моткама! А са људима се дружим, и сви смо ми ОК. АЛИ НЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ РАДИКАЛУ ЈЕДАН!!!
Живот волим, и поштујем ПОРОДИЦУ и Закон.
Ајде психологу-"одборниче" одговори да ли си ЗА или НЕ пререгистрацији!
То је тема, а јадна ли је она особа коју ти "лечиш".
Ј.еби га, укључио си се у ову тему без да ли си ЗА или НЕ и оћеш да ме лечиш, па ваљда прво треба да даш твој став! Б ем ти лекаре овакве кад ћемо их ми лечити на крају!
Др. склони се или дискутуј, шта би прође 2-3 дана одавно и ништа дадоше ли вам пререгистрацију. Уопште тема је јака и треба је наставити(моје мишљење). Поздрав свима са ове теме!
Па зашто бре "ДР" са шоферима нећеш да дискутујеш, па ова тема је везана за ШОФЕРЕ!drvasic:Šta reći? Sve je rečeno, dakle profil potpuno jasno definisan i o tome ne bih sa "šoferima" diskutovao, ako i malo pameti imaš (bez uvrede) analiziraj sam sebe i videćeš šta sam možeš zaključiti.
Pošto je tema dakako jaka i politička, bez obzira što se nalazi na podforumu vozila, reći ću da bi SRS imala u prvom planu interese naroda i mislim da nije potrebno reći da bi i ovaj a i druge slične rešila u korist naroda.
Dao bih ti još jednu instrukciju, na nivou okruga nisu samo odbornici, nikad nisam rekao da sam odbornik. To je malo složenije nego što možeš pretpostaviti ali koliko vidim to ti nije bliska oblast pa da ne tupimo o tome.
Kao što rekoh, nije potrebno komentarisati tvoje izjave. Čak ni potpitanja nisu potrebna sve si rekao o sebi, nastaviš li da pričaš još ćemo čuti svašta o tebi i tvojoj ličnosti.okosokolovo:Па зашто бре "ДР" са шоферима нећеш да дискутујеш, па ова тема је везана за ШОФЕРЕ!
Аналаизирам сам себе али не иде. Узећу можда ДР али само реци зашто.
А кажеш у интересу народа, ког?, Да направиш мене будалом ОК-ништа против, али овај поштени народ (где убрајам и себе) па мало си се заје.ао! Изем ти таквог ДР који соли памет напамет у своју корист! ( СХВАТАШ) .
Е баш сте се показали колико сте за народ, и било би оно МА ПУСТИ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈУ АЛИ НАШ ПРОЦЕНАТ ЈЕ ОВАЈ...! Грешим. Свих ових година само бајке, приче, а вама лепо. Е ДОСТА народ је жељан ЖИВОТА!!! мој Др.
Хвала за ИНСТРУКЦИЈУ а баш те погодих, а ?! Наравно да ми то није блиско али ето шофер па те нађе, а ти се сада изнервира, па како ћемо сада (ништа лично), да те питам што се нервираш, који су ти сиптоми, или по СРПСКИ који ти је бре! Е мој ДР испашће да ћу ја тебе да лечим, и немој да се нервираш! Е-НЕ ПРЕРЕГИСТЗРАЦИЈИ-!!!!!!
Da SRS ce dokazati da je uz narod. Smestice im jos neku taksu, namet......drvasic:Kao što rekoh, nije potrebno komentarisati tvoje izjave. Čak ni potpitanja nisu potrebna sve si rekao o sebi, nastaviš li da pričaš još ćemo čuti svašta o tebi i tvojoj ličnosti.
Ipak SRS će dokazati da je uz narod, možeš se žestiti koliko želiš ne pomaže.
Sanjar-3:BRAVO ABC,potpuno si u pravu,i nisi se udaljio od teme,evo zbog čega,preregistracija sa CG na SRB,je kršenje važećih zakona ove države,ili ti stvaranja nejednakosti kod svih građana,znači ja mogu,a ti nemožeš,idemo svi na mogucnost euro-2,pa ko voli nek izvoli!
E,vidiš isto to KRŠENJE zakona još od davnih vremena dovelo je u velikom postotku do ovoga što sada imamo na Kosovu!Kako,evo ovako,odavno na kosovu postoji zakon kojim je lijepo regulisan način prodaje nekretnina,da se taj zakon ispoštovao od strane srpskog življa,danas bi sve bilo drugačije,ali ****š zakon i strateški interes Srbije kada se za imanje na Kosovu dobijalo više nego da je na Dedinju,Albancima nije smetalo to što ta imanja nisu mogli da uknjiže u zemljišne knjige,ali su isplate uredno snimali kamerama,da,kamerama i pravili fiktivne ugovore,Srbi odlazili,a oni se useljavali
izvinjavam se svima onima sa Kosova koji ovo nisu uradili,a ovi drugi koji i dalje krše zakon(sada sa vozilima)neka oprosti ova država koja im je to dozvolila i dozvoljava iako nadležne službe veoma dobro znaju ovo o čemu sam pisao,igrom slučaja imao sam izvorne podatke,tako da je ovo,istina i samo istina,a to što će se netko ovdje prepoznati,nebitno je je za subjekt ove priče!Naravoučenije;nemojmo se čuditi ako se nekom uredbom ipak odobri preregistracija.....
PS.pa brate,ako oni kao velika manjina,i to po ovim vrućinama žele blokirati saobraćaj,da se pošten čovjek nemože u to vreme kretati,šta mi čekamo,idemo od Višnjice do Surčina i od Petlovog brda do Zemun polja,pa da vidimo hoće li tada netko da reaguje!
Malo je već dosadno objašnjavati to u vezi takse jer je već mnogo puta rečeno, ali da li ti zaista još uvek veruješ da je to bila njegova taksa. Ako je bila njegova što je nisu ukinuli kad više nije bio u vladi?jerotije:Politika se umesala u forum. Ko je njih zvao ovde. Ako vec je neizbezno onda mi definisite Seseljevu taksu koja do dan danas nije ukinuta. Znate dobro na sta mislim !!!!!
A što , jel sam trebao da prođem pored medicinskog fakulteta? Čekao si me tamo?Sanjar-3:Za,tkz."drvasica",ćitaj kako piše,komentariši kako hoceš! Ako si Ti uopšte nekada prošao pored Medicinskog fakulteta,onda sam ja u naj manju ruku pomoćnik direktora fabrike FAUWE...
Stani malo. Nije Seselj nametnuo taksu......a Marko Milosevic je poceo biznis nosecu gajbe.......KOJA JE OVO ZAJEBANCIJA :wink:skyworks:Glupo je sad dokazivati je li to Seselj nametnuo ili ne, uglavnom svi znamo da jeste, kao sto i svi znamo da je Marko Milosevic bio glavni za sverc cigareta, u nekom davnom vremenu, ali se ne bavimo dokazivanjem jer je kao i sve u ovoj drzavi sto ima potporu u vlasti(nekad ili sad) tesko dokazati, itd da ne razglabamo.....
U sustini, taksa stoji i danas jer tako drzavi odgovara, tako se puni budzet, glavonje pune dzepove, kao i uvek u svakoj vlasti. Nametnuli bi oni i sada mnogo cega, ali ne smeju zbog toga sto ce ih ljudi mrzeti i onda pusijada na izborima.....
Ne podrzavam SRS, mozda i bih da zivimo u srednjem veku, ali ovako? Nikad u zivotu! No ne interesuju me konkretno oni, interesuje me moja egzistencija i oni koji ce mi obezbediti istu , kao i uciniti je sigurnijom i lagodnijom.
Nisam protivnik preregistracije, ali ako neko moze, zasto ne bih i ja mogao da uvezem mladji i bolji auto za iste pare? Ako bi bilo preregistracije, jako puno kola bi se uvezlo, saloni koji prodaju polovne automobile bi stagnirali u poslu, a to nije u interesu ministra, zato sto ga ovi placaju debelo, sto opet ne moram nikome da dokazuje, jer je to moje misljenje. S obzirom da sebe ne smatram osobom oskudne inteligencije, moje misljenje mi izgleda kao susta realnost. Naravno da se mnogi nece sloziti, ali i to je njihovo misljenje i ja nemam nista protiv toga.
Pozdrav svima i videcemo sta ce dalje biti....