Četiri godine od korone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
covjek je prelezo....samo vas je bolila ona stvar u tom periodu jer covjek nije zelio da bude vakcinisan kao jedan od vrhunskih sportista jer je znao da farmacija i sistem koristi takve sportiste koji su "role models" da bi se drugi vakcinisali..
Covek veruje i cudotvornost vasih domacih a bosanskih piramida. Verovao je (ne znam da li jos) i u energiju koje na tebe prenosi drvo kada ga grlis. Supruga koja je i glava porodice izgleda je verovala i u 5G zaveru... a danas koristi Apple 15 sa 5G tehnologijom, ccccc.

Covek veruje i cudotvornost vasih domacih a bosanskih piramida. Verovao je (ne znam da li jos) i u energiju koje na tebe prenosi drvo kada ga grlis. Supruga koja je i glava porodice izgleda je verovala i u 5G zaveru... a danas koristi Apple 15 sa 5G tehnologijom, ccccc.
nastavi citati kurir u vezi noleta...24 cifra jaro, nevakcinisan..eno nadal se jedva vuce..

nastavi citati kurir u vezi noleta...24 cifra jaro, nevakcinisan..eno nadal se jedva vuce..
Niko njemu ne osporava spostski kvalitet samo ne moramo imati isti pogled na svet/zivot kao on i njegova familija.

Uzgred, verujes li ti u cudotvornu moc vasih a domacih i to bosanskih piramida? A? A?
A u energiju koju dobijas grljenjem drveca?
I jel izbegavas telefon sa 5G mrezom? Opss, pa vi u Bosni jos nemate 5G, izvini.

Edit.
Mislis li da neko gleda te video snimke koje kacis? Ko je bre toliko besposlen i glup da odvaja vreme na gledanje takvog cega i to na firumu, ha.

Dakle dragi antivakserski jarani jos niko nije odgovorio da li veruje u cudotvornu moc bosanskih piramida, energiju drveca kad ih grlite i da li izbegavate telefne koji imaju 5G prijem. Cekamo, cekamo...

Edit.
Nacekah se. Da odusanem od cekanja na vasu potvrdu?

zato imas vremena citati kurir i dnevni avaz...

tema nisu piramide, vec prisilno vakcinisanje botu..
Cekaj, ti si citirao o Djokovicu. I branio ga u sledecih 3 posta.

Pa te pitam jos jednom, verujes li u cudotvornu moc vasih domace bosanskih piramida, verujes li u energiju zracenja zagrljenog drveca, verujes li u stetnost 5G po ljudsko zdravlje? U sta sve veruje porodica Djokovic...

Jel neko prisilio Djokovica ili tebe da se vakcinisete?
Opsss, a mozda si ti vakcinisan ali samo s.e.r.uckas po forumu...

Lazes ti antivakseru. A izgleda ne umes ni da rastumacis sta neko napise da ti postiram prvi pasus moga posta:

Znaci, sem sto umes da rastumacis slova moras i da razumes sta pise.

Dakle, samo su zaposleni u drzavnoj sluzbi imali obavezu da se vakcinisu, sve drugo sto napises je laz, cista i bezocna antivakserska, zatucana balkanska neistina koju siris. Zabole me za medicinsku sestru, pandura, vatrogasca, lekara, sluzbenika u drzavnim i gradskim kacelarijama, ne moraju da rade tamo ako se boje vakcina, ako veruju budalama sa portala teoreticara zavere, drzava ih placa i propisuje im sta ce raditi, ako smatraju da su uskraceni za nesto neka tuze drzavu (tuzili su neki i popusili na sudu koliko znam, niko nije vracern na posao od tih 6-7% koji su odbili vakcinaciju i dobili otkaze).

I ti spadas u grupu nasih iseljenika koji smatraju da je kanada fasisticka zemlja a Bosna je zemlja slobode? Da pocnemo da ti skupljamo novac za povratak u zavicaj?
кењада и фашизам
не не боје се, него НЕЋЕ као људска бића који сами имају контролу над својим тијелом а не да ко највећи глупаци ту контролу дају у руке некоме малом фашисти

како реко, да су вама ваксерима дали и наше дозе онда не би било проблема
ено Фаучи каже јуче да је лагао и ширио дезинформације
е ваксери ко вас не зна - само сљеди сљепо оног испред тебе и не бој се

Pa te pitam jos jednom, verujes li u cudotvornu moc vasih domace bosanskih piramida, verujes li u energiju zracenja zagrljenog drveca, verujes li u stetnost 5G po ljudsko zdravlje? U sta sve veruje porodica Djokovic...

Opsss, a mozda si ti vakcinisan ali samo s.e.r.uckas po forumu...
вјерујете у струку и науку то већ знамо
вјеровати у босанске пирамиде има више смисла него наглавачке полетити да ти неко убризга ко зна какво смеће у крвоток

To je tvoja mišljenje.
Čuj... mišljenje:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/precutkivanje-o-preminulima-iz-gerontoloskog-centra-u-sapcu/
"Inače, korisnici Centra već su deset meseci u strogom karantinu, zatvoreni, bez kontakata sa rodbinom, i čudi kako je to došlo do zaražavanja početkom januara. Ni u prvom ni u drugom talasu, kada je više od dve hiljade osoba bilo zaraženo u Šapcu, ovde nije bilo zaraženih."

U stvari, "zaraženi" su posle vakcinacije, a ukupno je umrlo 22-oje štićenika i to od prve doze Fajzerove supstance.
Nisu imali izbora - ili vakcina, ili marš napolje.

кењада и фашизам
не не боје се, него НЕЋЕ као људска бића који сами имају контролу над својим тијелом а не да ко највећи глупаци ту контролу дају у руке некоме малом фашисти

како реко, да су вама ваксерима дали и наше дозе онда не би било проблема
ено Фаучи каже јуче да је лагао и ширио дезинформације
е ваксери ко вас не зна - само сљеди сљепо оног испред тебе и не бој се
Jel tebe neko napada zasto se nisi vakcinisao? Jel te neko terao da se vakcinises?
I zasto vodis brigu o drugima koji nisu kao ti?

Vama je osnovna stvar da sirite lazi, kao sto to radite i na ovoj temi - niko tebe na silu nije terao da se vakcinises, niti si lekar, niti pandur (mokri snovi svakog Licanina, da mu visi pendrek ako vec nema nesto drugo da mu visi) u USA, Kanadi ili negde drugde. A vi antivakseri i dalje sirite lazi, kako su vas pistoljem uz celo naterali da se vakcinisete. Da si covek, kao sto nisi, odbranio bi se od fasista i ne bi te vakcinisali, da si covek kao sto nisi, odbranio bi svoj zavicaj i ne bi te proterali... ali nisi covek ni zato sto lazes te si lazljiv covek.

Čuj... mišljenje:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/precutkivanje-o-preminulima-iz-gerontoloskog-centra-u-sapcu/
"Inače, korisnici Centra već su deset meseci u strogom karantinu, zatvoreni, bez kontakata sa rodbinom, i čudi kako je to došlo do zaražavanja početkom januara. Ni u prvom ni u drugom talasu, kada je više od dve hiljade osoba bilo zaraženo u Šapcu, ovde nije bilo zaraženih."

U stvari, "zaraženi" su posle vakcinacije, a ukupno je umrlo 22-oje štićenika i to od prve doze Fajzerove supstance.
Nisu imali izbora - ili vakcina, ili marš napolje.
Pa sto rodjaci ne tuzise Pfizer kada su tako sigurni da su otisli od posledica vakcinacije. Opssss, pa tekst je od 21.01.2021 kada u Srbiji nije bilo vakcinisanja Pfizerom i na taj dan tek 400 ljudi iz Sapca je vakcinisano kinerskom vakcinom a umrli u tom gerentoloskom centru su umrli jer su zarazeni a ne vakcinisani. Covece jel si ti bre normalan? Imas li ti sta u glavi kad siris takve lazi?

Uostalom sta TEBE boli rasplodni organ da li se neko vakcinisao ili nije? Jel te Vucic naterao da se vakcinises? Jel onog bolida/lazljivca koji se javlja iz Kitchenera Trudo naterao da se vakcinise? Nije. A sta vas onda boli rasplodni organ za druge?

covjece, citiro sam te sa akcentom na "prevaru"..i nista vise..nigdje nisam spomeno piramide, vec da lupetas u vezi "prevare"...

djokovica su prisiljavali pa cak i sponzori, a da ne pricam o turnirima....a kako ide prisiljavanje ocigledno ti nije poznato..vakcina je trebala biti life choice i to je to..

aj da lupetam po pitanju fraza, milion puta covjek vam postavi pitanje zasto ja da se vakcinisem ako si ti zasticen tom vakcinom..i niste odgovorili...zaboravi koji forumas vas to pita, a mrzi me sad da pretrazujem..

covjece, citiro sam te sa akcentom na "prevaru"..i nista vise..nigdje nisam spomeno piramide, vec da lupetas u vezi "prevare"...

djokovica su prisiljavali pa cak i sponzori, a da ne pricam o turnirima....a kako ide prisiljavanje ocigledno ti nije poznato..vakcina je trebala biti life choice i to je to..

aj da lupetam po pitanju fraza, milion puta covjek vam postavi pitanje zasto ja da se vakcinisem ako si ti zasticen tom vakcinom..i niste odgovorili...zaboravi koji forumas vas to pita, a mrzi me sad da pretrazujem..
Alo, alo, jer imas dokaz sem papira koji mu je neko potpisao u Srbiji, tu se laziraju spiskovi biraca a ne potvrde za kovid, pa tako znam da su tu potvrdu placali 50eura oni kojima je bila potrebna. Mislim da Djokovic nije platio ni tih 50 eura.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa sto rodjaci ne tuzise Pfizer kada su tako sigurni da su otisli od posledica vakcinacije. Opssss, pa tekst je od 21.01.2021 kada u Srbiji nije bilo vakcinisanja Pfizerom i na taj dan tek 400 ljudi iz Sapca je vakcinisano kinerskom vakcinom a umrli u tom gerentoloskom centru su umrli jer su zarazeni a ne vakcinisani. Covece jel si ti bre normalan? Imas li ti sta u glavi kad siris takve lazi?

Uostalom sta TEBE boli rasplodni organ da li se neko vakcinisao ili nije? Jel te Vucic naterao da se vakcinises? Jel onog bolida/lazljivca koji se javlja iz Kitchenera Trudo naterao da se vakcinise? Nije. A sta vas onda boli rasplodni organ za druge?
Ne lupetaj o nečemu o čemu nemaš pojma.
Ti ljudi su primili vakcinu 31.12.2020. godine, uveče Nove godine.
Desetoroma je odmah pozlilo i oni su umrli u roku od par dana, a ostalih dvanaest u roku od nedeljak dana.
https://www.novosti.rs/srbija/vesti...ela-vakcinacija-sabackom-gerentoloskom-centru

Ne lupetaj o nečemu o čemu nemaš pojma.
Ti ljudi su primili vakcinu 31.12.2020. godine, uveče Nove godine.
Desetoroma je odmah pozlilo i oni su umrli u roku od par dana, a ostalih dvanaest u roku od nedeljak dana.
https://www.novosti.rs/srbija/vesti...ela-vakcinacija-sabackom-gerentoloskom-centru
Aaaa, hocete reci da je Danas u prethodnom linku zataskao tu istinu. Pa sto onda u vesti koju objavljuju Novosti (a za koji si dao link) ne stoji da su vakcinisani Pfizerom? A? A?

U tekstu Danasa stoji da su 432 osobe vakcinisane KINESKOM vakcinom. Pa jbt, jel brat Xi podvalio Srbiji?

A gle, teletabis gore pise da su starci vakcinisani Pfizerom...

Ljudi, jel ste vi bre u Srbiji normalni, svi samo lazete, maslate i izmisljate. Novinari i forumasi.

Ispravka.

Sad sam iscitao onaj tekst Danasa detaljmo i pogledao malo po interMetu.

Vakcinisanje u Sapcu je pocelo u utorak 19.01.2021, pre toga dana NIKO u gradu nije vakcinisan bilo kojom vakcinom. Za 2 dana su vakcinisali 493 gradjana Sapca, sve kineskom vakcinom, Pfizera nije bilo. Tekst iz Danasa je 21.01.2021, dva dana posle pocetka vakcinisanja odnosno ti starci iz starackog doma i teskta Danasa koji su pomrli su umrli od posledica zaraze a ne vakcinisanja. Vest iz Novosti nije istinita, sluzila je samo u propagandne svrhe vaseg dichnog preCednika. Autogol za antivaksere, aitogol u raslje, autogol sa pola igralista...

Aaaa, hocete reci da je Danas u prethodnom linku zataskao tu istinu. Pa sto onda u vesti koju objavljuju Novosti (a za koji si dao link) ne stoji da su vakcinisani Pfizerom? A? A?

U tekstu Danasa stoji da su 432 osobe vakcinisane KINESKOM vakcinom. Pa jbt, jel brat Xi podvalio Srbiji?

A gle, teletabis gore pise da su starci vakcinisani Pfizerom...

Ljudi, jel ste vi bre u Srbiji normalni, svi samo lazete, maslate i izmisljate. Novinari i forumasi.
Stvarno si neverovatan:
https://www.glaspodrinja.rs/vesti/17820/vakcine-i-borba-u-gerontoloskom-centru/
"Prve doze Pfizer-BioNTech COVID –19 vakcine stigle su poslednjeg dana protekle godine u Gerontološki centar u Šapcu. Uz Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Šabac u imunizaciji je učestvovalo i medicinsko osoblje Doma zdravlja “Dr Draga Ljočić” Šabac, kao i Gerontološkog centra Šabac. Tog dana vakcinisano je 156 korisnika ove ustanove."

Stvarno si neverovatan:
https://www.glaspodrinja.rs/vesti/17820/vakcine-i-borba-u-gerontoloskom-centru/
"Prve doze Pfizer-BioNTech COVID –19 vakcine stigle su poslednjeg dana protekle godine u Gerontološki centar u Šapcu. Uz Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Šabac u imunizaciji je učestvovalo i medicinsko osoblje Doma zdravlja “Dr Draga Ljočić” Šabac, kao i Gerontološkog centra Šabac. Tog dana vakcinisano je 156 korisnika ove ustanove."

Od utorka u Šapcu je počelo vakcinisanje građana kada je 491 osoba primila kinesku vakcinu. Preko portala eUprave prijavljeno je još 432 osobe za vakcinu. Iz Doma zdravlja poručuju da će, u koliko se ukaže potreba, pojačati vakcinisanje koje obavljaju sa sedam tomova.
LINK na Danas <----- deo teksta koji si ti prethodno nalepio, u tekstu se nigde ne kaze da su oni vakcinisani ali se kaze da su se prvi zarazeni pojavili 5.01.2021.
Kome verovati, Danasu (anti Vucicevcima) ili Novostima/Glasu Podrinja (Vucicevim glasilima)?

Uzgred, meni za pola sata kraj radnog vremena, danas sam odlucio da radim do 15.00. Auf Wierdesen dragi a bivsi zemljaci, ravnozemljasi i antivakseri.

LINK na Danas <----- deo teksta koji si ti prethodno nalepio, u tekstu se nigde ne kaze da su oni vakcinisani ali se kaze da su se prvi zarazeni pojavili 5.01.2021.
Kome verovati, Danasu (anti Vucicevcima) ili Novostima/Glasu Podrinja (Vucicevim glasilima)?

Uzgred, meni za pola sata kraj radnog vremena, danas sam odlucio da radim do 15.00. Auf Wierdesen dragi a bivsi zemljaci, ravnozemljasi i antivakseri.
U Gerontološkom centru su svi vakcinisani Fajzerom 31.12.2020.
To ti lepo piše u tekstu, a prve reakcije na vakcinu (zvanično: oboleli od korone) su se pojavile par dana kasnije.
Moje informacije ne potiču od novinara, nego od žene koja tamo radi kao osoblje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back