Četiri godine od korone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle,
Another claim from the anti-vaccine community involves the theory that all diseases are caused by toxins due to inadequate diet and health practices.[17]

https://en.wikipedia.org/wiki/Germ_theory_denialism

https://www.popsci.com/health/germ-theory-terrain-theory/
Malo si pobrkao lončiće - ne negiram postojanje virusa, nego postojanje virusa koji napada samo sirotinju, a ne i one koji su na vlasti, ili vladaju svetom.
Takav nikada nije postojao, ne postoji sada, niti će postojati, čak ne može biti napravljen ni u laboratorijama.
Svakom ko ima malo mozga - Belorusija je dovoljan dokaz.

Malo si pobrkao lončiće - ne negiram postojanje virusa, nego postojanje virusa koji napada samo sirotinju, a ne i one koji su na vlasti, ili vladaju svetom.
Takav nikada nije postojao, ne postoji sada, niti će postojati, čak ne može biti napravljen ni u laboratorijama.
Svakom ko ima malo mozga - Belorusija je dovoljan dokaz.
bogati, em su izolovani, em mogu od ptice mleko da kupe, tako da ne lupaj molim te

Upravo ono što svako vidi:
ako ti nekim tretmanom "lečenja" umre 95% pacijenata - to nije lečenje, nego izvršenje smrtne kazne.
Nadam se da će odgovorni za to dobiti makar kaznu od onoga koga ne možeš potkupiti parama farmakomafije, kada ih već ljudska pravda, barem u našoj zemlji - nikada neće stići.

Upravo ono što svako vidi:
ako ti nekim tretmanom "lečenja" umre 95% pacijenata - to nije lečenje, nego izvršenje smrtne kazne.
Nadam se da će odgovorni za to dobiti makar kaznu od onoga koga ne možeš potkupiti parama farmakomafije, kada ih već ljudska pravda, barem u našoj zemlji - nikada neće stići.
нема од тог ништа
ако досад нико ништа није неће ни убудуће

знам добар број млађи људи, високо образовани са новим срчаним проблемима (нико да се и не запита како и од чега) људи су убјеђени да је то нормално и корисно

Постковид оставља многе последице.
ma, odakle to znamo?
vi samo etiketirate, po vama ispada da ljudi nisu ni bili bolesni pre pandemije

generalno svaka bolest ostavlja posledice, ali ne mozemo sada sve da svalimo na kovid, ili da idemo u suprotnost, da ga negiramo, kao ovaj teletabis... istina nije ni u jednom ekstremu koji vi zastupate, obe strane su deluzione

Делта је доста оставила последице на пацијенте који су имали било какав облик короне.
to sam cuo, ali mnogi smo eskivirali deltu, a prvi put smo se susreli sa omikronom, pa za nas kazem da omikron nema sansi da je ostavio neke posledice, vec ce pre biti da su vakcine;
a za deltu si verovatno u pravu, nas je zaobisla, eto imali smo srecu

Делта је била најгора због ње су пацијенти имали обостране пнеумоније, плућне едеме(вода у плућима),шум на срцу, убрзане издисаје уздисаје у минути 40-55 онда се ставе на инвазиван респиратор.

Како кажу лекари није тачно да се пацијенти ставе на респиратор што касније.
Лекари одређују да ли је респиратор потребан у зависности од тога да ли концентрација кисеоника у крви падне испод 90 одсто. Код здравих особа, она је у просеку 95-100 одсто, објашњава Радосављевић.
Други параметар је повећање броја удисаја и издисаја, јер пацијент убрзано дише покушавајући да дође до ваздуха. Нормалан број удисаја и издисаја је 16-20 у минути.
„Када пацијенти дишу 25, 30 или 40 пута у минути, то врло брзо исцрпљује њихове мишиће", каже Радостављевић.

нема од тог ништа
ако досад нико ништа није неће ни убудуће
Mislio sam na onog "gore".
знам добар број млађи људи, високо образовани са новим срчаним проблемима (нико да се и не запита како и од чега) људи су убјеђени да је то нормално и корисно
Zvanično obrazovanje je, izgleda - obrnuto proporcionalno inteligenciji.
Nema veze, sve će to vremenom leći na svoje mesto.
Zato sam svojevremeno i pisao svoj stav: onaj ko misli da treba da se vakciniše - zaista i treba da se vakciniše.
Ubijaju brojnošću.

Zato sam svojevremeno i pisao svoj stav: onaj ko misli da treba da se vakciniše - zaista i treba da se vakciniše.
mene je savest opominjala da niko ne treba, ali smo bili u medijskoj blokadi, a i danas smo na neki nacin;
prvo su isli sa pricom da se zastite samo stari, kada sam bio samo skeptik, niko nije imao dovoljno informacija,, pa su na kraju trazili i decu, tako da je kasnije bilo jasno da je sve prevara i u medjuvremenu su informacije pocele da pristizu sa vise strana

Čak desetoro dece i tinejdžera preminulo je od posledica korona virusa u Srbiji u jako kratkom vremenskom periodu. Zastrašujuće vesti jasan su pokazatelj da ova bolest više ne bira uzrast i da smo svi bez izuzetka ugrožena kategorija. Kako dete iz "punog zdravlja" završi u bolničkoj postelji i na kraju izgubi bitku za život mnogi roditelji su se sa strahom ovih dana zapitali.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/d...ci-da-vase-dete-ima-ozbiljnu-klinicku/sjlm57q

Čak desetoro dece i tinejdžera preminulo je od posledica korona virusa u Srbiji u jako kratkom vremenskom periodu. Zastrašujuće vesti jasan su pokazatelj da ova bolest više ne bira uzrast i da smo svi bez izuzetka ugrožena kategorija. Kako dete iz "punog zdravlja" završi u bolničkoj postelji i na kraju izgubi bitku za život mnogi roditelji su se sa strahom ovih dana zapitali.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/d...ci-da-vase-dete-ima-ozbiljnu-klinicku/sjlm57q
isto je i sa gripom, dijabeticari i gojazni su pod vecim rizikom, u samom tekstu se navodi da nisu bili "punog zdravlja"

mene je savest opominjala da niko ne treba, ali smo bili u medijskoj blokadi, a i danas smo na neki nacin;
prvo su isli sa pricom da se zastite samo stari, kada sam bio samo skeptik, niko nije imao dovoljno informacija,, pa su na kraju trazili i decu, tako da je kasnije bilo jasno da je sve prevara i u medjuvremenu su informacije pocele da pristizu sa vise strana
To je toliko sumanuto (priča o starijima koji treba da se vakcinišu da bi zaštitili unuke) sa medicinskog stanovišta - da je takav debilizam teško uopšte komentarisati.
Deca imaju sto puta jači imunitet od baba i deda i kada deca budu umirala od nekog virusa - onda deda i baba više neće ni biti, jer će pre njih poumirati od istog.
Ovakvi debilizmi samo pokazuju kakav je moral korisnih idiota NWO, koji nose bele mantile.

Lekari su se trebali više oslanjati na ostale analize koje su bolji od antigenskog testa i PCR,ali se niko nije oslonio na ostale analize nego su svi radili tri pcr za prijem u covid bolnicu i tri pcr za otpust iz covid bolnice.

Slažem se da za vakcine treba dosta naučnih istraživanja, ispitivanja.

Moje mišljenje je da su vakcine više kao imunoterapija a ne kao rešenje za zaustavljanje transmisije virusa jer prosto nije moguće da se za mali vremenski period napravi takva vakcina koja bi omnino (poptuno) štitila ljude,ne znam možda 2039/2040 godine bude napravljena takva vakcina.

Virusa će biti dok smo živi,a kada će oni doći i da li će,to možda zna kladionice(smeh).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back