Četiri godine od korone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videćemo šta će nam doneti JN.1 soj koji je potomak omicron soja.
omikron smo imali, a ovaj zena da, a ja ne znam, kijao, sad iskasljavam, ljudi opet nose maske, a ja se vracam na pocetak - vitamini, antioksidans formula a,c,e,selen, cink lozengens itd, kvercetin, d vitamin... sta znam sta cirkulise, samo je zena bila pozitovna, ali nju je bas strefilo, a mi ostali mozda imamo neki drugi virus sad, zima je, nista iznenadjujuce, i nista strasno

ja sam vitamine rastvorljive u ulju naveo za zastitu tkiva i organa, pluca srca i kr. sudova, a imao sam i imam na umu siri kontekst, nisam iskljuciv kao ovaj teletabis... elem, vekovima vec imamo rat protiv klica, bakterija, sad i virusa, a potpuno smo zaboravili na drugu stranu medalje - operacija, borba i ubijanje klica uspelo, a pacijent mrtav!
Nikakva korona - tri godine pišem da se radi o trovanju ljudi.
dakle,
Another claim from the anti-vaccine community involves the theory that all diseases are caused by toxins due to inadequate diet and health practices.[17]

https://en.wikipedia.org/wiki/Germ_theory_denialism

https://www.popsci.com/health/germ-theory-terrain-theory/

Pod 2 - usao je na laziranu potvrdu da je prelezao koronu neku nedelju pre toga, drugi su usli na potvrdu o vakcinaciji, sem njega je izbacena jedna teniserka koja je dosla na istu foru kao i on.
Trebaju linkovi matori? (da si gerovital pio sad bi znao sta je bilo)

Posto o porodici Djokovic znamo i kad idu u klozet mislis da ne bi svi znali, pogotovo sto je izrazito u njegovu korist, da je imao i koronu tih dana kada je navodno imao? Australci su ispali sasvim korektni prema zdravstvenom sistemu Srbije pa nisu ispitivali da li je Djokoviceva potvrda o prelezanoj koroni u tom terminu istinita, zamisli da su i to pokrenuli pa otkrili istinu i da je ceo svet lupio zabranu na potvrde o koroni za gradjane Srbije. Niko ne bi mogao da izadje iz zemlje, sem u Abaniju, BiH i Crnu Goru. Ah, zaboravih i Sev.Makedoniju. Po meni krajnje nepromisljeno i sebicno ka Srbiji i gradjanima Srbije.
Ајде што продајеш те приче из Канаде, које не можемо да проверимо, али одакле ти идеја да нам продајеш причу о Новаку и Аустралији, о којој знамо сваки детаљ :D
Каква бре потврда, о чему ти причаш, Новак их је добио на суду, па је онда аустралијски министар искористио своје дискреционо овлашћење да протера Новака без образложења, из ”безбедносних разлога”

Ајде што продајеш те приче из Канаде, које не можемо да проверимо, али одакле ти идеја да нам продајеш причу о Новаку и Аустралији, о којој знамо сваки детаљ :D
Каква бре потврда, о чему ти причаш, Новак их је добио на суду, па је онда аустралијски министар искористио своје дискреционо овлашћење да протера Новака без образложења, из ”безбедносних разлога”
Jos jednom, on je usao na potvrdu da je prelezao koronu a sreca je sto australske vlasti nisu insistirale da se utvrdi da li je to istina. Moglo je da se desi da bi svi ostali gradjani Srbije koji su dobijali potvrde od zdravstvenog sistema da su vakcinisani ili da su prelezali koronu mogli dobiti zabranu putovanja u zemlje gde su se trazile takve potvrde da se otkrilo da je njegova potvrda lazirana. Nije on pobedio sistem, sistem je pobedio njega, sa Amerikom nije ni pokusavao.

Jos jednom, on je usao na potvrdu da je prelezao koronu a sreca je sto australske vlasti nisu insistirale da se utvrdi da li je to istina. Moglo je da se desi da bi svi ostali gradjani Srbije koji su dobijali potvrde od zdravstvenog sistema da su vakcinisani ili da su prelezali koronu mogli dobiti zabranu putovanja u zemlje gde su se trazile takve potvrde da se otkrilo da je njegova potvrda lazirana. Nije on pobedio sistem, sistem je pobedio njega, sa Amerikom nije ni pokusavao.
Можеш ти да мантраш до прекосутра, сви смо овде испратили сваки детаљ дешавања са Новаком у Аустралији, и знамо сваку ситницу, тако да само испадаш смешан. Новак је добио медицинско изузеће које нико није оспорио, затим је добио на суду, и на крају је протеран одлуком министра, на основу његовог дискреционог права да некога прогласи ”безбедносном претњом”. Цео свет је видео ту бруку, и никоме не пада на памет да то негира.
А лажиране потврде о вакцинацији многих тенисера и спортиста су испливале на видело у међувремену и само показале колико је сва та прича била смешна и лицемерна.

Можеш ти да мантраш до прекосутра, сви смо овде испратили сваки детаљ дешавања са Новаком у Аустралији, и знамо сваку ситницу, тако да само испадаш смешан. Новак је добио медицинско изузеће које нико није оспорио, затим је добио на суду, и на крају је протеран одлуком министра, на основу његовог дискреционог права да некога прогласи ”безбедносном претњом”. Цео свет је видео ту бруку, и никоме не пада на памет да то негира.
А лажиране потврде о вакцинацији многих тенисера и спортиста су испливале на видело у међувремену и само показале колико је сва та прича била смешна и лицемерна.
Opa, a zasto nije pokusao tu foru sa medicinskim izuzecem sa USA? Imas li za to objasnjenje?
I moze link za spostiste koji su lazirali svoje potvrde o vakcinaciji?

LINK, LINK <-----
Evo, ja znam za jedan slucaj, Camila Giorgi, taj slucaj navodnog laziranja se jos ispituju, u 2023, znaci nije bilo oprosta. Nole je imao "nesrecu" da su na njega bila upaljeni reflektori zbog njegovih izjava.

Poslednja izmena:
Opa, a zasto nije pokusao tu foru sa medicinskim izuzecem sa USA? Imas li za to objasnjenje?
I moze link za spostiste koji su lazirali svoje potvrde o vakcinaciji?
Опа, није постојала опција медицинског изузећа за УСА.
И да, може линк, било је овде на теми доста о томе па потражи ако те занима
https://www.espn.com/tennis/story/_...ing-false-vaccine-certificate-australian-open

Опа, није постојала опција медицинског изузећа за УСА.
И да, може линк, било је овде на теми доста о томе па потражи ако те занима
https://www.espn.com/tennis/story/_...ing-false-vaccine-certificate-australian-open
Postojalo je medicinsko izuzece i za ulazak u USA, samo si morao da sedis 2 nedelje u hotelskom karantinu na aerodromu pa da se posle toga testiras i ako si negativan odobrava se ulaz u zemlju. Novak nije pokusao jer verovatno nije imao valjano izuzzece a nije smeo da opet rizikuje.

Da, i ja sam nasao taj slucaj, dao sam ga gore. Tu se jos istrazuje da li je bilo laziranja i nikome nista nije oprosteno. No, ti si napisao o masovnosti jer "mnogi" sto so ti upotrebio znaci masovsnost a koliko vidim nema mnogo tih otkrivenih ili sumnjivih slucajeva. A opet da je toga bilo bilo je, nisu srpski lekari izmislili toplu vodu sa prodajom potvrda o vakcinaciji ili negativnom testu, radili su to i drugi.

Postojalo je medicinsko izuzece i za ulazak u USA, samo si morao da sedis 2 nedelje u hotelskom karantinu na aerodromu pa da se posle toga testiras i ako si negativan odobrava se ulaz u zemlju. Novak nije pokusao jer verovatno nije imao valjano izuzzece a nije smeo da opet rizikuje.
Кажем ја да се ти спрдаш :D
Најбољи светски тенисер да седи две недеље у карантину на аеродрому, па после ако се смилују да игра Гренд Слем турнир? :mrgreen:
А нисам чуо ни да је таква суманута опција уопште постојала, колико знам само вакцина, вероватно си и то сад измислио?

Da, i ja sam naso taj slucaj, dao sam ga gore. No tu se jos istrazuje da li je bilo laziranja i nikome nista nije oprosteno. No, ti si napisao o masovnosti jer "mnogi" sto so ti upotrebio znaci masovsnost a koliko vidim nema mnogo tih otkrivenih ili sumnjivih slucajeva. A opet da je toga bilo bilo je, nisu srpski lekari izmislili toplu vodu sa prodajom potvrda o vakcinaciji ili negativnom testu, radili su to i drugi.
Дао си га горе сад кад сам ја написао :mrgreen: Заборављаш да Крстарица приказује кад је мењана порука :mrgreen:
Има тих примера још, била је прича овде на теми, рекао сам ти, ако те занима потражи, али логично је да је гурнута под тепих.
Ево нпр. ово

Report: 10-to-15 Percent of NFL Players Are Using Bogus Covid-19 Vaccine Cards

Кажем ја да се ти спрдаш :D
Најбољи светски тенисер да седи две недеље у карантину на аеродрому, па после ако се смилују да игра Гренд Слем турнир? :mrgreen:
А нисам чуо ни да је таква суманута опција уопште постојала, колико знам само вакцина, вероватно си и то сад измислио?

Дао си га горе сад кад сам ја написао :mrgreen: Заборављаш да Крстарица приказује кад је мењана порука :mrgreen:
Има тих примера још, била је прича овде на теми, рекао сам ти, ако те занима потражи, али логично је да је гурнута под тепих.
Ево нпр. ово

Report: 10-to-15 Percent of NFL Players Are Using Bogus Covid-19 Vaccine Cards

Pa posto umes da trazis po google searchu odes sam i pogledas medicinske izuzetke ili uslove pod kojima su ulazili americki gradjani u USA koji nisu imali potvrde o vakcinaciji. 2 nedelje karantina bez potvrde, sa potvrdom ulazak u zemlju bez problema. Ovde je neko postirao sninke demonstracija u Ottawi, nije to samo bio protest zbog vakcinacije, to je bio i protest kamidzija koji su kad je pocela vakcinacija za ulazak u USA morali imati tu potvrdu - dok nije bilo vakcinacije mogli su uci u USA kao esencijalna delatnost, posle pocetka vakcinacije nisu.

Taj link koji si naveo o % NFL igraca koji su imali lazne potvrde o vakcinaciji je samo prica, niko se nije upustao u tu proveru, to je prica koju su antivakseri sirili. Nigde nikoga nisu ukebali sa laznom potvrdom, da su ga ukebali taj bi zauvek zavrsio karijeru, verovatno popio i zatvor. Jos jednom, Novakovu potvrdu nisu proveravali a mogli su, proterali su ga i kraj price. Za Srbiju i srpski zdravstveni sistem najbolja solucija u tom momentu.

И шта Новак има са прописима о уласку америчких грађана у УСА?
Стварно си шампион :mrgreen:
Novak kao strani drzavljanin je mogao da udje samo na potvrdu o vakcinaciji ili na medicinsko izuzece. Sampione, nije tesko ukapirati da se prvi deo moje recenice koji citiras (medicinski izuzeci) odnosi na njega jer nije vakcinisan. Nevakcinisani su mogli da udju i americki gradjani bez medicinskog izuzeca, to je drugi deo recenice koju ne mozes da ukapiras. Udju i idu u karantin od 2 nedelje. Nacrtao sam, jasnije?

Edit.
Zaboravih da je postojao period kada su za americke i ostale gradjane za ulazak trazili da se testiras na covid i da potvrda bude mladja od 48 sati. Tad su americki gradjani mogli da udju u USA i bez medicinskog izuzeca ali to se ne odnosi na Djokovica. On je morao da ispuni uslov vakcinacija ili medicinsko izuzece, ne znam da li je u tom periodu morao dodatno da ima i potvrdu o negativnom testiranju mladju od 48 sati.

Poslednja izmena:
Novak kao strani drzavljanin je mogao da udje samo na potvrdu o vakcinaciji ili na medicinsko izuzece. Sampione, nije tesko ukapirati da se prvi deo moje recenice koji citiras (medicinski izuzeci) odnosi na njega jer nije vakcinisan. Nevakcinisani su mogli da udju i americki gradjani bez medicinskog izuzeca, to je drugi deo recenice koju ne mozes da ukapiras. Udju i idu u karantin od 2 nedelje. Nacrtao sam, jasnije?
Погубио си се, не знаш ни сам више шта пишеш. Пре само пар порука си написао да је Новак могао да уђе уз карантин од две недеље, сад пишеш да то важи за америчке грађане, и као нешто си нацртао :mrgreen:
У сваком случају, Новак није могао да уђе у САД ни на какво изузеће, само ако се вакцинише, што му наравно није падало на памет.
Додуше, могао је као и маса других да пређе непостојећу границу из Мексика и да уђе без икаквих ограничења :mrgreen:

Погубио си се, не знаш ни сам више шта пишеш. Пре само пар порука си написао да је Новак могао да уђе уз карантин од две недеље, сад пишеш да то важи за америчке грађане, и као нешто си нацртао :mrgreen:
У сваком случају, Новак није могао да уђе у САД ни на какво изузеће, само ако се вакцинише, што му наравно није падало на памет.
Додуше, могао је као и маса других да пређе непостојећу границу из Мексика и да уђе без икаквих ограничења :mrgreen:
Ne, napisao sam da je mogao da udje na vakcinaciju ili na medicinsko izuece uz dodatak karantina:
A nacrtao sam ti zato sto namerno trolusjes i navodno ne razumes sta je napisano.
Novak je mogao da udje na medicinsko izuzece zbog bolesti/zdravstvenog stanja zbog koga ne bi smeo da primi vakcinu sto i stoji u predsednickom ukazu od okt.28/2021:
(c) Any noncitizen who is a nonimmigrant, who is not fully vaccinated against COVID-19, and who, notwithstanding section 2(a) of this proclamation, is permitted to enter the United States by air travel pursuant ******, and must provide proof of having arranged to become fully vaccinated against COVID-19 after arriving in the United States, unless:

(i) the noncitizen's intended stay is sufficiently brief, as determined by the Director of the CDC;
(ii) the noncitizen is one for whom, given their age, requiring vaccination would be inappropriate, as determined by the Director of the CDC;
(iii) the noncitizen has participated or is participating in certain clinical trials for COVID-19 vaccination, as determined by the Director of the CDC;
(iv) COVID-19 vaccination is medically contraindicated for the noncitizen, as determined by the Director of the CDC;

LINK, LINK<---

I sta sad jarane? Sta ces sad da tvrdis?
Da je Zemlja ravna ploca?

Ne, napisao sam da je mogao da udje na vakcinaciju ili na medicinsko izuece uz dodatak karantina:

A nacrtao sam ti zato sto namerno trolusjes i navodno ne razumes sta je napisano.
Novak je mogao da udje na medicinsko izuzece zbog bolesti/zdravstvenog stanja zbog koga ne bi smeo da primi vakcinu sto i stoji u predsednickom ukazu od okt.28/2021:

LINK, LINK<---

I sta sad jarane? Sta ces sad da tvrdis?
Da je Zemlja ravna ploca?
Ништа јаране, џаба ти лажи о Новаку, само се дубље запетљаваш :D
Држ се ти Канаде :mrgreen:

УСТА: Нисмо могли да тражимо изузеће за Ђоковића

Ништа јаране, џаба ти лажи о Новаку, само се дубље запетљаваш :D
Држ се ти Канаде :mrgreen:

УСТА: Нисмо могли да тражимо изузеће за Ђоковића

OK ravnozemljasu, poenta je da si i sam napisao da je u Australiju probao da udje na medicinsko izuzece pa da su ga proterali. U USA se takodje moglo uci na medicinsko izuzece, sto ti tvrdis da nije postojalo jer TI nisi cuo za to sem za ulazak na vakcinu, no Novak je potrosio svoje kredite za medicinska izuzeca pa tesko da bi mu Fauci odobrio izuzece i da je imao pravo na to.

Znaci, kratko i jasno nemas pojma sta se desavalo sem onoga sto si citao na Kuriru i gledao na Pinku.

Postojalo je medicinsko izuzece i za ulazak u USA, samo si morao da sedis 2 nedelje u hotelskom karantinu na aerodromu pa da se posle toga testiras i ako si negativan odobrava se ulaz u zemlju.

U USA se takodje moglo uci na medicinsko izuzece, sto ti tvrdis da nije postojalo jer TI nisi cuo za to sem za ulazak na vakcinu, no Novak je potrosio svoje kredite za medicinska izuzeca pa tesko da bi mu Fauci odobrio izuzece i da je imao pravo na to.
Шабане, не знам да ли примећујеш да се свађаш сам са собом :mrgreen:
Изгледа да је та вакцина оставила озбиљне последице :mrgreen:
У сваком случају, очигледно је да Новак није могао да уђе у САД. А и заболе га баш за те индијанце и шабане :mrgreen:
Сад га сви вуку за рукав :D
Држи се ти те твоје равне земље, курира и пинка, ту си очигледно експерт :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back